Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
9.03.2007 'Trzy historie o Ewie' - Zaproszenie na spektakl
10.03.2007, 13:53:06

Hmmm no właśnie kiedy będzie następny spektakl? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Może ktoś już coś wie?

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
10.03.2007, 14:38:41

Tez jestem ciekawa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Warto się wybrac na taki spektakl Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
10.03.2007, 16:01:36

Tez chetnie bym sie wybrala Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
10.03.2007, 20:04:59

hmmm a ja powiem tak: niestety nie wywarło to na mnie większego wrażenia - widziałem ciekawsze spektakle :zly2: :030: ale nie ma co narzekać...zwłaszcz, że bilety nic mnie nie kosztowały :030:
jedynym plusem było fajne towarzystwo :030: aaaa i jeszcze darmowe jedzonko (co prawda zakalec - hihi Falk wie o co biega, ale zawsze darmocha) :030:

aaaa i poznałem szefa NFM, który okazał się moim dobrym znajomym z przed lat :030: heh widzicie ziomki - levi' ma znowu wtyki na samym szczycie :one: :030: heh

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy