Odpowiedz  Napisz temat 
15.05.2008 Malwi Caffe - Nowa gastronomia w Łańcucie
Autor Wiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 15,970
15.05.2008 Malwi Caffe - Nowa gastronomia w Łańcucie

Cytat:
Rytmy południowej muzyki, oryginalny wystrój wnętrza, pyszne wiśniowe lody... I jak na Łańcut to wyjątkowo małe problemy ze znalezieniem miejsca parkingowe tuż przy lokalu. Otóż 10 maja 2008 działalność rozpoczęła Malwi Cafe - nieduży powierzchniowo lokal serwujący dużo rozkoszy dla miłośników słodyczy, ciast, galaretek, lodów, gofrów, deserów i zimnych napojów. Jak to w caffe - mamy tez do wyboru herbatę (3 rodzaje) i kawę (5 rodzajów). Dodatkowo będą tam się odbywać małe imprezy okolicznościowe, wieczorki karaoke (środy i soboty). Uwagę przykuwa wspomniany wystrój wnętrz i duży parking znajdujący się tuż przy drodze Łańcut-Leżajsk. Wielkim plusem jest przestronna i estetyczna łazienka i ubikacja.
W lokalu tym nie znajdziemy jednak alkoholu (chociaż jest go odrobinę w polewie do lodów o smaku advocat...). Główną klientelą jest młodzież z okolicznych szkół i osiedli a także starsi amatorzy słodyczy (ale bardzo sprawnie pochłaniający dużą porcję gofrów). Pozostaje tylko zaprosić do lokalu, abyście sami się przekonali, że warto tam zaglądnąć.

Źródło - Kraina Łańcut
Galeria fotek z lokalu (Kraina Łańcut)

No no Smile Jak dotąd to ja tylko tam smigałem i dopiero na weekendzie zauważyłem plakat, ze coś tam otwierają. A tu proszę Cool CAFFE Biggrin Kto był? :> Smile

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile

Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.05.2008 06:39:43 przez Falkhor.

15.05.2008 06:39:06
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
darekielb
Fotoamator
*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 278
RE: 15.05.2008 Malwi Caffe - Nowa gastronomia w Łańcucie

Ja byłem, lody wiśniowe pierwsza klasa (z kawałeczkami wiśni w środku Ale_widok), a śmietankowe z kawałkami czekolady też są ok.
Ogólnie lokal zasługuje na pochwałę, miły wystrój, obsługa i muzyczka i reszty chyba nie trzeba tłumaczyć.
Kto zechce sam obada lokal Smile ja polecam

Moje fotki

Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.05.2008 20:46:05 przez darekielb.

15.05.2008 20:44:21
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *