Odpowiedz  Napisz temat 
3x18
Autor Wiadomość
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 3,664
3x18

No to ciekawie sie robi coraz ciekawiej.

Uwaga zdradzam głowne wątki w odcinku ^^

Dlaczego Mihaił czy jak mu tam żyje ? Biggrin płot nie działa ?!
Skad ta babka sie wzieła i skad umie hiszpanski wloski chinski i angielski (moze wieciej)?
Może telefonik satelitarny zadziała Biggrin
I najlepsze - w jaki sposob znaleziono rozbity samolot i wszyscy nie zyja jak samolot rozbił sie na wyspie i dużo osob zyje ? :>

27.04.2007 16:27:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 5
nfm: 2,841

Qmar napisał(a):
w jaki sposob znaleziono rozbity samolot i wszyscy nie zyja jak samolot rozbił sie na wyspie i dużo osob zyje ? :>

Hmm może to Ben i ekipa a bardziej cala ta organizacja podała publicznie taka informacje, aby nikt nie szukał i nie trafił na ta wyspę...

Faktycznie ciekawa sprawa w jaki sposób przeżył ten facet, skoro było widać jak umarł po popchnięciu przez to pole (plot)

Dziecko żyje, ale zgodnie z wyspa Sun ma umrzeć... czy do tego dojdzie ??

Ciekawy odcinek Smile

Zapowiedz 3x19 link

Pozdrawiam Maciej
27.04.2007 18:27:05
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
nfm: 3,664

no ciekawy ciekawy

Co do samolotu - babka powiedziała ze znalezli jego szczatki - co jest troche niemozliwe Biggrin

Z tą Sun moze byc cos ze przezyje Biggrin ale zobaczymy ogolnie szkoda by bylo Animatedwink

Z tym płotem cos mi nie pasuje... Biggrin

27.04.2007 19:19:45
Ahab

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
nfm: 814

Hmm

Pierwszy raz się zdziwiłem gdy zobaczyłem jednookiego... - było dziwne gdy kilka sekund przed śmiercią, powiedział do Locke'a "dziękuję"... juz wtedy coś mówiło, że to dziwne...

Może na tej wyspie nikt tak naprawde nie umiera...? Może w przyszłych odcinkach spotkamy tę policjantkę i całą resztę ?
Sam Mihaił powiedział, ze faktycznie wtedy koło ogrodzenia umarł, dlaczego miałby kłamać...?

A zakończenie to mnie zatkało... - juz rok temu pojawiały się hipotezy jakoby wszyscy byli martwi i przebywali w czyśćcu... może coś w tym jest ?

Skoro ten pilot (pilotka Animatedwink ) z helikoptera powiedziała, że nie znaleziono żywych ludzi, że wszyscy są martwi...? Może tak naprawdę oni są martwi.. ?

Chyba, że tak naprawdę, w jakiś zaczarowany sposób przenieśli się do innego wymiaru i zostali "zduplikowani" czy cuś :]

Co do dzieci... czy "Inni" porywali dzieci by dać im jakotakie życie, czy dlatego, że nie mają własnych ?
Wedle teori czyśćca Inni mieli być aniołami porywającymi dzieci, gdyż dzieci nie były skażone grzechem etc...

No i dlaczego na tej wyspie nie może zostać poczęte nowe życie ? Niby Jin będzie tatusiem, ale coś mi mówi, że Juliet może kłamać...

Chodzą mi po głowie słowa : "wszechświat zachowuje równowagę"... (słowa tej babci co poznał ją Desmond)...

[ Dodano: 2007-04-28, 13:36 ]

Qmar napisał(a):
Skad ta babka sie wzieła i skad umie hiszpanski wloski chinski i angielski (moze wieciej)?

Hmm skąd Mihaił zna te języki.. ? I coś mi się wydaje, że on kłamał mówiąc, że mówiła "dziękuję"...

Autorzy serialu zaprzeczali jakoby teoria czyśćca miała miejsce, więc pozostaje albo kłamstwo (ewentualne przekłamanie) słów pilota helikoptera oraz coś prawdy jest z tymi innymi wymiarami...

[ Dodano: 2007-04-28, 13:57 ]
Dziwię, się, ze cały serial jest troche jak "Proces"... mają Juliet to niechaj przystawią jej pistolet do głowy i niech powie co wie... wszystko co wie...

[ Dodano: 2007-04-28, 14:06 ]
Ta uratowana mówi po hiszpańsku "nie jestem sama/jedyna"...
czyli miałem racje ze Rosjanin kłamie...

Ciekawy link

Liberate tute me ex inferis
28.04.2007 12:33:06
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *