Nie jesteś zalogowany. Prosimy zaloguj lub zarejestruj się na Forum Miasta Łańcuta i okolic

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 19 Głosów - 1.79 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dziwny wypadek; zginął 24-latek
01.10.2009, 14:21:01
RE: Dziwny wypadek; zginął 24-latek
Nie wiem... ja mam chyba jakieś spaczone pojęcie sprawiedliwości ale na miejscu wypadku dałbym mu łopatę i kazał wykopać sobie grób, potem egzekucja i zasypać dołek. I jeden problem z głowy. Śmierć za śmierć. Gwarantuje że bardzo szybko ubyło by takich idiotów.

Najpiękniejsze użytkowniczki NFM w bikini

ŻĄDAM DOSTĘPU DO MORZA DLA ŁAŃCUTA!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01.10.2009, 14:25:44
(01.10.2009 14:21:01)Bake napisał(a):  Nie wiem... ja mam chyba jakieś spaczone pojęcie sprawiedliwości ale na miejscu wypadku dałbym mu łopatę i kazał wykopać sobie grób, potem egzekucja i zasypać dołek. I jeden problem z głowy. Śmierć za śmierć. Gwarantuje że bardzo szybko ubyło by takich idiotów.

Pomysł ciekawy...
Ciekawe byłoby też przeniesienie kary w czasie - skazani w oczekiwaniu na stryczek niech pracują w kajdanach (np. budowa autostrad itp); niech odpracują kasę rodzinie ofiary jak i państwu (czyt. społeczeństwu).
01.10.2009, 15:44:37
Kasa za życie? Bezsens.

pa! ;-)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
01.10.2009, 16:17:26
(01.10.2009 15:44:37)Godzio napisał(a):  Kasa za życie? Bezsens.

Nie taki bezsens jak się wydaje.

Co jeżeli ofiarą jest ojciec utrzymujący rodzinę ?
Z czego ma żyć rodzina po jego śmierci ? Chyba lepiej aby więzień coś tam wypracował dla rodziny, niżeli państwo (wszyscy obywatele) miało wspierać ją finansowo przez ileś lat.
Odpowiedz 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy