Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A może gazeta....
04.09.2007, 08:05:32

Gothka =), Tzw. krytyk-korektor? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
04.09.2007, 10:18:12

wg mnie fajniej bedzie jak sie skupicie na robieniu forum - ja mam dosc papierowych gazetek w lancucie i jestem do nich uprzedzona - ECHO to wielki sh*t a gazeta Lancucka czy jak jej tam - to drugi blizniaczy sh*t. zero dziennikarstwa a duzo populizmu i zwyklej pyskowki. taka moja opinia.

moze nowe mody dorzuca troche dziennikarskiej roboty jak Falkhor czasem lata z aparatem lub pisze to i owo co sie dzieje. bo u nas to nei ma tylko dozynek i swiat wielkanocnych/bozonarodzeniowych/. a o lokalnych politykierach to krew mnie zalewa jak czytam

Falkhor - moze rozbudujcie troche newsletera na jakiegos PDFa? i rozsylacie ludziom i wtedy sie zoabcyz, jak to oceniaja - odnosniki do forum, itp. moze cos sie wymysli :kiss:

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
04.09.2007, 10:33:50

Mi sie pomysl gazety tak srednio podoba, znacznie chyba bardziej trafia internet, forum no i kiedys portal niz jakas gazeta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
04.09.2007, 10:52:33

ja też uważam, że to nie jest najlepszy pomysł :!: po 1 - koszty, a po 2 - ciężko się będzie przebić i trafić do odbiorców :!: ...

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
04.09.2007, 11:01:13

Demonesssa,
Cytat:moze rozbudujcie troche newsletera na jakiegos PDFa?
Być może pokusimy się o takie rozwiązanie, nie mamy jeszcze oficjalnego i ostatecznego stanowiska Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jednak dzięki za sugestię.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
04.09.2007, 11:12:15

Demonesssa napisał(a):wg mnie fajniej bedzie jak sie skupicie na robieniu forum - ja mam dosc papierowych gazetek w lancucie i jestem do nich uprzedzona - ECHO to wielki sh*t a gazeta Lancucka czy jak jej tam - to drugi blizniaczy sh*t. zero dziennikarstwa a duzo populizmu i zwyklej pyskowki. taka moja opinia.

I właśnie dlatego potrzebny jest "zew świeżości", cos nowego... ;D

Ekolog
04.09.2007, 11:28:42

Ekolog, ale kto to będzie czytał :?: :?: :?:
masz jakiś pomysł jak to rozreklamować i trafić do ludzi :?: jeśli tak, to ja nie mam nic przeciwko :!:

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy