Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Agata Mróz nie zyje...
05.06.2008, 11:12:24
RE: Agata Mróz nie zyje...
mało kto wie chyba ze Agata Mróz rozpoczynała swoja kariere m.in. w Łańcucie - zdobywajac wówczas z UMKS-em Łańcut mistrzostwo Polski kadetek.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.06.2008, 11:26:55
Qmar, Bake, nie myślałem, że to powiem, ale skończcie pierdolić !! jeśli macie to gdzieś to po co się wypowiadacie ?! możecie się nie interesować sportem i taka śmierć to dla was zwykła statystyka...ale ludzie, którzy żyli ta tragedią chyba mają prawo ukłonić się tej kobiecie ?! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

PS żeby nie było - za użycie wulgaryzmu proszę o warna/bana - żeby nie było...

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
05.06.2008, 11:46:00
wywiad z Pania Agatą z ubiegłego roku :

http://www.tvn24.pl/-1,1552484,wiadomosc.html
05.06.2008, 20:34:47
Bake napisał(a):Seba po pierwsze jesteś TROLEM. I nie dam Ci się sprowokować.
Po drugie jeżeli myślisz że jeżeli ktoś zdobędzie 10 złotych medali jest lepszym człowiekiem od zwykłego Kowalskiego to naprawdę żal mi Ciebie. Po drugie jakie 2 grupy ludzi? Myślenie podobne do Hitlera. Albo kompleksy. Bo ja nie czuje się gorszy od kogoś tylko dlatego że ktoś zdobył złoty medal.

Bake po pierwsze nie zamierzałem cie prowokować,napisałem tylko co o tobie myśle,a po drugie nie porównuj mnie do hitlera bo jako dowódca miał swoje sukcesy których ja bym nigdy nie osiągną.A po trzecie jeśli nie widzisz różnic między ludzmi sławnymi a zwykłym Kowalskim to jesteś bardziej ograniczony niż myślałem.
A co do "TROLA" no cuż debile są wśrud nas.
Dubi napisał(a):mało kto wie chyba ze Agata Mróz rozpoczynała swoja kariere m.in. w Łańcucie - zdobywajac wówczas z UMKS-em Łańcut mistrzostwo Polski kadetek.

Dubi nie pomyliłeś Agaty Mróz z Anną Podolec?

WALKA WIARA I ODDANIE TAK NAS WYCHOWANO I TAK POZOSTANIE!!!
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.06.2008, 21:28:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.06.2008 21:43:25 przez Bake.)
rozumiem że z tym debilem pisałeś o sobie. To nawet da się zrozumieć patrząc na te ortografy. wśrud cuż .... czizys...

Nie widzę różnicy między kimś sławnym a Kowalskim. Dla mnie Kowalski jest takim samym człowiekiem jak Agata Mróz.

Jako ciekawostkę napiszę że moja mama znała ją osobiście.

I może jestem uczulony na te sprawy ze względu na to że w mojej rodzinie temat białaczki, raka jest dość często poruszany.

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
05.06.2008, 22:34:08
Bake napisał(a):rozumiem że z tym debilem pisałeś o sobie. To nawet da się zrozumieć patrząc na te ortografy. wśrud cuż .... czizys...

Nie widzę różnicy między kimś sławnym a Kowalskim. Dla mnie Kowalski jest takim samym człowiekiem jak Agata Mróz.

Jako ciekawostkę napiszę że moja mama znała ją osobiście.

I może jestem uczulony na te sprawy ze względu na to że w mojej rodzinie temat białaczki, raka jest dość często poruszany.
Błędy były celowo napisane bo pisałem do debila,pisząc swoje wypociny pokazujesz jak bardzo jesteś ograniczony umysłowo,na prawde żal mi cie,mam nadzieje że z tak małym mózgiem dasz sobie rade w życiu,masz chore podejście do życia i jesteś ograniczonym umysłowo egoistą,na prawde żal mi cie.

WALKA WIARA I ODDANIE TAK NAS WYCHOWANO I TAK POZOSTANIE!!!
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.06.2008, 23:10:57
Dobra widze ze kazdemu juz bije na głowe. Chyba czas zakończyc dyskusje bo posypie warnami za obelgi na siebie a co do Leviego niechc zdecyduje admin ale jako moderator sam sobie mozesz dac warna. Rozmowa skonczona bo nie ma sensu. Pozdrawiam

Wątek zamknięty 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy