Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akcja - Wspieraj NFM
24.03.2007, 17:27:29

maciej, Czyli kasa idzie przez Belgię, do Macieja ? Tak by ktoś nie mógł poznać prawdziwego konta / tożsamości macieja ?

Liberate tute me ex inferis
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
24.03.2007, 17:30:00

Ahab napisał(a):Czy to ma służyc anonimowości czy jak ?

Po części tak, po drugie nie mamy działalności gospodarczej, przy większych kwotach rocznie musielibyśmy zapłacić podatek, po trzecie jest to wygodne bo jest to wspólne konto NFM. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
24.03.2007, 17:31:52

maciej, no dobra.. a co zrobić by Maciej nie dowiedział się kto wpłaca ? (by nie poznał mojego imienia i nazwiska). No bo coś trzeba wpisac w polu "Imię" "Nazwisko", a jakbym wpisał Jan Nowak to miałbym kłopoty ?

24.03.2007, 17:32:38

Ahab napisał(a):Czyli kasa idzie przez Belgię,
Prosze spójrz jeszcze raz na ten druczek co patrzyłeś tam adresem nie jest belgia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to tylko nazwa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
24.03.2007, 17:35:03

maciej, no to już kumam po co to wymyślono... a co z iminiem i nazwiskiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ?

24.03.2007, 17:35:36

Ahab napisał(a):a jakbym wpisał Jan Nowak to miałbym kłopoty

To co w te miejsca wpiszesz będzie widniało w bilingu wpłaty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji więc można wpisać np nicka z forum, imię , co uważasz, na pewno dojdą pieniążki i żadnych kłopotów nie będzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
24.03.2007, 19:25:01

maciej napisał(a):
Ahab napisał(a):a jakbym wpisał Jan Nowak to miałbym kłopoty

To co w te miejsca wpiszesz będzie widniało w bilingu wpłaty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji więc można wpisać np nicka z forum, imię , co uważasz, na pewno dojdą pieniążki i żadnych kłopotów nie będzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

No to wszystko wiem. Już wydrukowałem te polecenia wpłaty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

24.03.2007, 19:29:15

Ahab, Dzięki za zainteresowanie akcja !!

Pozdrawiam Maciej
24.03.2007, 20:29:14

maciej, luzik, możecie liczyć na kilka zeta ode mnie.... tylko, żebyście nie uzbierali pełnej sumy przed wtorkiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji (niestety nie mam konta inteligo etc. dlatego wpłaty dokonam w poniedziałek).

25.03.2007, 15:48:54

Juz mam dwie osoby, które chcą przekazać kase bezpośrednio Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zatem coś mi się wydaje, że troszeczkę może przeciągnie się ta akcja zbeirania, może też przeskoczymy stówkę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
26.03.2007, 20:12:32

maciej, ON-LINE
nie mam jak ale jak byś podał konto to chętnie pomoge.

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
26.03.2007, 20:38:11

Prot napisał(a):maciej, ON-LINE
nie mam jak ale jak byś podał konto to chętnie pomoge.

Też mialem ten dylemat, ale udalo mi sie dokonać wpłaty tak jak mnie pokierowali:

1. Wchodzisz na Allpay przez ten link na forum.
2. Wpisujesz kwote w zł.
3. Opis transakcji: ja podałem tutaj nicka z forum.
4. Dajesz przycisk "dalej"
5. Wybierasz formę płatności "Przekaz/Przelew bankowy"
6. Uzupełniasz pola Imię i Nazwisko, a w polu e-mail podajesz aktualny adres e-mail (na ten adres dostaniesz potwierdzenie, ze transakcja przebiegla bez problemu).
7. Klikasz "Dokonaj płatności"
8. Klikasz "Drukuj" (mnie wystarczyły dwa odcinki, nie tak jak piszą, że trzeba 4)
9. Wydrukowany papierek na poczte/do banku.

PS. Na poczcie babka z okienka może poprosić o uzupełnienie adresu w polu "Zleceniodawca" - wpisz tam jakis adres (przecie i tak nie bedą sprawdzac czy prawdziwy).

Widze, ze za korzystanie z Allpay, potrącają z "zysku" 30 gr Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

26.03.2007, 20:45:10

Ahab napisał(a):Klikasz "Drukuj" (mnie wystarczyły dwa odcinki, nie tak jak piszą, że trzeba 4)
9. Wydrukowany papierek na poczte/do banku.

Mozna też przepisać te dane na swój bloczek wpłat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Czyli do wybory do koloru Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Tak jest pobierana mała prowizja od transakcji, ale jest to mniejsza prowizja niż np z sms-ow Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
26.03.2007, 20:47:17

Ahab napisał(a):Widze, ze za korzystanie z Allpay, potrącają z "zysku" 30 gr

Dlatego ja dam do reki kase F

27.03.2007, 08:30:45

Ahab, dzięki za dokładna instrukcje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy