Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANKIETA NFM
29.01.2007, 15:08:37

ziomalka napisał(a):To może ....... hmmmmmm nie wiem czy to jest zgodne z prawem, ale może numer dowodziku osobistego ??

Takiego rozwiązania na tym forum nie będzie. Była by to bardzo duża ingerencja w prywatność każdego użytkownika Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Qmar napisał(a):a nie rozumiem dlaczego admini nie chca wprowadzac dobrowolnych oplat ? przeciez to dobre rozwiazanie

Nie, że nie chcemy wcale wprowadzić takiej akcji, tylko na razie szukamy alternatywnych rozwiązań w kierunku dofinansowania w rozwój NFM Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Jednym z naszych celow nie jest pobieranie opłaty za korzystanie z NFM, a takie dofinansowanie będzie pewnym czynnikiem złamania tej reguły Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale nie mówimy nie temu pomysłowi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Dziękujemy za to że są chętne osoby na taki pomysł.

[ Dodano: 2007-01-29, 14:17 ]
Cytat:- czas oczekiwania na kontakt
51,6% - bardzo dobrze
45,2% - dobrze
0,0% - dostatecznie
3,2% - niedostatecznie

Bardzo ciekawy dla nas jest ten wynik. Różnica miedzy bdb, a db jest nie wielka, zaledwie kilka głosow. Chciałbym zapytać skąd wzięło się, aż tyle głosów db. Czy jest to spowodowane wolnym odpowiadaniem na e-maile, pw od administracji ? czy jakiś inny czynnik jest za to odpowiedzialny. Jeśli wolne to w jakim czasie, jaką metodą powinniśmy działać aby ten wynik powiększyć o lepszą ocenę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Czy ktoś z użytkowników czekał na odpowiedz od administracji dłużej niż 24h ?

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
29.01.2007, 16:31:13

Maciej mi sie wydaje ze ludzie chcieli by odzew nie mniej niz w 10 minut ^^ nei wsyztskim dogodzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja nie narzekam na ten temat Falka zawsze mam na gg jak cos Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a nigdy nie czekalem z odpowiedzia dluzej niz 10 godzin chyba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
29.01.2007, 19:33:28

Qmar,
Cytat: nie rozumiem dlaczego admini nie chca wprowadzac dobrowolnych oplat ? przeciez to dobre rozwiazanie
Moje zdanie jest takie samo jak Macieja - póki c, wykupiliśmy serw, wiec na razie temat datków na serwer nie jest palący. Ale z pewnością będize na podorędziu.

KONTAKT z nami jest możliwy na kilka sposobów. Najszybciej i najpewniej z Administracją to jednak przez mejl na admin@lancut.org
A ze mną to na PW, bo tak jst po prostu najpewniej znając to, ze często jestem na poczcie, a rzadziej mam włączone gg... ale do tego trzeba mieć przecież wiedzę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji /gdzie kliknąc, sformułować swoje myśli, itp. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji /

Qmar,
Cytat:Ja nie narzekam na ten temat Falka zawsze mam na gg jak cos
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
31.01.2007, 17:49:01

dobrowolne oplaty - sa ok
czas reakcji adminow - tez chyba ok, ale w sumie ja nigdy nie korzystalem
reszta jak najbardziej na plus

moze jakbym tu wiecej siedzial to lepiej bym sie orientowal, ale w sumie nie macie zadnej konkurencji w miescie juz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

dobrze wam idzie.

pozdro

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
31.01.2007, 18:48:19

Cerberion, hehe Dzięki za miłe słowa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zapraszamy częściej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy