Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dobrze ubrany mężczyna
05.04.2007, 19:32:50
Dobrze ubrany mężczyna
Ponoc... Dobrze ubrany mężczyzna to ten, ktoremu ubrania wybrała kobieta!

Co o tym sadzicie? Dobrze jest czasem wybrac sie z mezczyna na zakupy i doradzic swoim kobiecym okiem? Czy lepiej wogole ubior swojego partnera zostawic w spokoju, pozwolic zeby sam dobieral sobie rzeczy?
Nie od dzisiaj wiadome jest ze Panowie z reguly nie przykladaja zabardzo uwagi do stroju Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a swoja garderobe wymieniaja co pare lat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A moze panowie wstydza sie korzystac z pomocy kobiet przy wyborze ubioru... bo przeciez to takie...niemeskie i niesamodzielne?

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
05.04.2007, 19:47:22

Hm, iwcia, z tym "ponoć" to się zgodzę, o ile ta kobieta ma dobry gust. Np. pani Beckhamowa ładnie ubiera swojego chłopczyka (tego najstarszego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ).
Pan Pitt też ładniutko wyglądał, gdy był żonaty, ale za to przy obecnej partnerce jest bardziej wyluzowany i jest sobą.

Lubię, jak facet ma poczucie jakiejś estetyki. Metroseksualni to już przesada. Ważne, żeby mężczyzna był zadbany, nie lubił żyć w chlewku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
miał trochę krytyczne spojrzenie na swój "outfit". No i dobrze się przy tym czuł
20.05.2007, 20:28:09

Moim zdaniem jeśli mężczyzna ma gust to sam dobierze sobie jakieś fajne ciuszki bez pomocy kobiety Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A jeśli nie zależy mu w większym stopniu na ubraniu to przecież nie będzie ubierał się w to co chciałaby kobietka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Chociaż taki "zabieg" byłby dobry ;D
21.05.2007, 13:26:21

Kobiety mają chyba zwyczaj ubierać swoich mężczyzn w to, w czym same chciałyby go zobaczyć. A nie zawsze jest to zgodne z tym co jemu się podoba i w czym czuje się swobodnie.
Kobieta nie powinna ingerować w styl, ale jeśli chodzi o estetykę, dobór kolorów, dodatków itd. to powinna mieć zielone światło. Często kobiety dobierają mężczyznom krawaty. A oni raczej nie protestują Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
21.05.2007, 13:45:16

jak dla mnie zasada powina byc taka - facet wybiera kobieta doradza . Ubieranie chłopaka w to co sie chce to troszke przesada . Owszem cos zasugrowac ok , ale ubierac?

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
21.05.2007, 19:56:42

ja tam uwielbiam wszelakie zakupy , łażenie po galeriach itp Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ( oczywiscie gdy jest za co kupować ) . I nie rozumie tych wszystkich znudzonych facetów ze swoimi kobietami którzy raz do roku wybierają sie na zakupy i po pięciu minutach siadają na ławke przed sklepikiem bo już im sie nie chce , albo oczywiscie nie ma nic ciekawego , są zmeczeni itp i zakupy musi zrobic za nich żona / dziewczyna etc.
Ja tam uwielbiam łazić po sklepach , wziac milion ciuchów do przebieralni i nawet tylko po to zeby zobaczyc jak na mnie wygladają , po prostu sie w nie ubrac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Potrafie sobie sam wybrac jakis ciuch , ale mysle ze kobiety powinny doradzac , w koncu mamy sie podobac takze im Ale prawdziwy mezczyzna powinien posiadac swój styl i gust Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
21.05.2007, 20:12:22

heh Peper ale mimo wszytko nalezysz do nielicznej czesci meskiej populacji ;] i takiego faceta zadko mozna znalesc . Tak powinno byc nie rozumiem dlaczego tylko kobiety maja byc zawsze dobrze ubrane , a mezczyzni nie . Pzreciez dobry stroj dodaje uroku :hihi:

21.05.2007, 22:19:55

Cytat:Pzreciez dobry stroj dodaje uroku :hihi:
Padlinka, nawet najprzystojniejszy facet, a ubrany byle jak wygląda jakoś mało atrakcyjnie. Ciuchy muszą pasować do osobowości i podkreślać naturalne piękno, ale go nie przytłaczać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ciuch nie może być piękniejszy od faceta. W końcu to nie szata zdobi człowieka, tylko człowiek szatę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
22.05.2007, 06:38:38

W moim otoczeniu nie ma męczyzn, którzy ubierają się całkiem samodzielnie. nie znam takiego,który lubi zakupy.mojemu kupuje ja,przynosze do domu. jak pasuje,to zostaje a jak nie, to oddaje. ale on nie jest zbyt wymagający ...Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.05.2007, 16:16:00

szczerze Dnaka ja znam moze gora 2 czy 3 facetów ktorzy lubia zakupy i potrafia sie naprawde fajnie ubrac . dobry stor laczys ie przewaznie z zadbaniem - na takich przyjemnie sie patrzy :]

23.05.2007, 01:36:30

Ja tez znam paru facetów, ktorzy maja naprawdę mega orginalny ale i przyznaję, fajny styl - cenię ich niezwykle, bo nie ma nic piękniejszego niż widok faceta dbającego o siebie - bez przesady, nie mowię o facetach typu David 'Boski' Beckham Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji . Bo swiadczy to tylko i wyłącznie o jego po pierwsze męskości, po drugie guście, po trzecie - sposobie na uwodzenie :letssin: no a po czwarte - ahhhh boski facet = dobrze ubrany facet Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
27.05.2007, 11:52:55

ZIOMALKAzgadzam sie z Toba fajny facet to dobrze ubrany facet...ja tam nie przepadam za robieniem zakupów, prawde mowiac nie naiwdze tego ale jak juz musze to cos wybiore...ale nie o to przeciez chodzi...faceci powinni umiec dbac o siebie chociaz mam wraznienie ze swiadomosc piekna u plci przeciwnej wzrasta i panowie co raz czesciej zaczynaja zwracac uwage na swoj wyglad

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
27.05.2007, 16:35:01

Facet to facet - nie ma go ubrac od stop do glow jego kobieta ani tez jakis magazyn dla panow z ciuchami :/ :/ :/ Facet powinien być ubrany skromnie ale elegencko. Wygodnie ale ładnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie jak neon jak świetlik Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
27.05.2007, 17:13:50

Cytat:faceci powinni umiec dbac o siebie chociaz mam wraznienie ze swiadomosc piekna u plci przeciwnej wzrasta i panowie co raz czesciej zaczynaja zwracac uwage na swoj wyglad

I chwała im za to, chwała ... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
27.05.2007, 19:16:05

cow s koncu musza zaczac robic z wtym swoim zyciu....a jak sie soba zajma to przestana myslec o glupotach...chociaz czasami watpie czy to jest tak naprawde mozliwe :lol-sweat: xD :hihi:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy