Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dr House :)
11.07.2008, 17:06:53
Dr House :)
Oglada ktos?
Co Wam sie podoba w tym serialu a co niekoniecznie, jakie jest Wasze zdanie na jego temat i na temat glownego bohatera? Zapraszam do dyskusji... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Załączone pliki
.jpg  
house.jpg (Rozmiar: 108.69 KB / Pobrań: 5)

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11.07.2008, 17:57:32
RE: Dr House :)
Super serial Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Oglądam od czasu do czasu, bo teraz bardzo rzadko tv oglądam. Ale serial fajny, trzyma w napięciu.

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
11.07.2008, 18:30:46
Podoba mi się podejście House'a do pracy i do życia, a przy tym odnosi sukces ;-)
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
12.07.2008, 19:17:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.07.2008 19:25:30 przez SunShine.)
kocham Housa!! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Mam na kompie 2 pierwsze sezony i to mój ulubiony i jedyny serial! Jest cyniczny, czasem chamski i do bólu szczery... A ta jego mimika i czarne poczucie humoru... W serialu gra łebskiego gościa, fajnej muzyki słucha i ma pomarańczowego ściągacza mimo że kuleje, ale ogólnie taki oryginalny koleś a ja oryginalność cenie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ma 'poprawne' podejście do życia... No i ma ładne niebieskie oczy... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tyle że lekoman... No ale ciekawa osobowość...
Fajne teksty, no i lubię ogólnie seriale medyczne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
16.07.2008, 11:02:11
Ja tez go kocham Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i za zlosliwosc, za wyjatkowe i orginalne sposoby leczenia, za bystrosc, choc denerwuje mnie to, w jaki sposob olewa ludzi ze swojego teamu, za to bym go czasem zabila. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
22.08.2008, 10:15:43
Mnie się spodobało ostatnio, jak dostał porządnego prztyczka w nos od swojej byłej zony/dziewczyny. Chodziło o ten odcinek, gdzie jest duuuuzo o tej jego nodze i o tym, że to ona podjęła decyzję, by operować i wyciąć sporo mięcha. Teraz kuleje i go bardzo boli i nigdy tego nie wybaczy (tak mówił). A ona mu na to, że zrobiła po prostu to samo, co on robi pacjentom. I powiedziała bardzo dobrze.

Zauwazam, że ostatnio Grzesio Chałupka pokazuje więcej emocji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
30.08.2008, 15:50:26
Super serial. Kiedys jak widzialam urywek, to mnie wkurzyl ten cyniczny House. Ale jak zaczeli powtarzac, to obejrzalam od 1 odcinka i wciagnelam sie od razu.
Szkoda ze nie moge go juz ogladac...
02.09.2008, 14:25:18
Czy ktoś zauwazył, ze TVP strasznie zamotała z tymi ostatnimi odcinkami? Dwa razy w środy był mecz, więc House leciał tylko w poneidziałek i wtorek. Niby miało być 23 odcinki albo 24, a ja kurcze się pogubiłem i mysle, że coś w tym wszystkim się nie zgadza...

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
11.09.2008, 08:10:57
ja też się pogubiłam - bo tvp kupiła chyba kilkanaście odcinków, ale pomieszanych - niektórych brakowało w serii telewizyjnej. Obie serie mają przeciez około 48 odcinków, a w TV było CHYBA 23, teraz leca następne. Ale pomieszali.

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy