Ankieta: Czy dziwisz się że forum pada?
YYY TAK?
Nie
NFM nie upada i nie upadnie
[Wyniki ankiety]

Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (2): « Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Dziwisz się że forum upada?
Autor Wiadomość
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 3,342
RE: Dziwisz się że forum upada?

lukascompl napisał(a):

Bake napisał(a):
trzeba jakies spotkanie zrobić.... Biggrin

Ja proponuje stypę pożegnalną tego forum heheh

odezwał się ten co najwięcej wnosi do pracy NFM Biggrin
lucas, chodz się pokłucimy o coś jak za starych dobrych czasów i odrazu się pokantnie zrobi Apple

brak tu Falk'a Rolleyes

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
09.04.2008 12:09:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
nfm: 15,825

UUuaaaahhh... Pfffmmmmmhrrrmppffff.... Zimowy sen zakończyć czas Animatedwink
Ano różnie to bywało, różnie się działo, cokolwiek by to nie było, to mnie wciągnęło, przejadło i neidawno wypluło Animatedwink Bogatym jednak w wiele nowych doświadczeń i nie powiem, a może powiem - po prostu musiałem opuścić Forum na jakiś czas Smile Czy jednak trzeba było już szykowac stypę? Buehehe Smile SKĄD Biggrin Tongue Chcielibyście, żebym zniknał, ale pókim żyw nie ma o tym mowy Tongue

Ankieta jak to ankieta, pokazuje warsztat tego, kto ją ukłąda Cool Ja od razu zaznaczyłem, że Forum nie upada, bo przecież w NAS żyje Smile Ile kto ma jakich znajomości dzieki temu Forum, to sam wie. Gęsto często znajomosci wyniesione z liceum trwają krócej niż te, które się tu potworzyły i osobiśie jestem dumny z takiego oto sukcesu tego Forum Smile

Co tam się będe rozwodził Tongue Ide popisać parę postów Tongue Thx wszystkim za to, że są Smile

10.04.2008 19:01:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
pezet

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
nfm: 114

hmmm... a moze wiecie, trendy ostatnio w Polsce stala sie nasza-klasa (juz poraz drugi odwolam sie dzis do jej przykladu) i to jest jej wina, ze na tym forum przebywa malo osob. wszyscy spierdzielili do tamtego serwisu, bo do jego korzystania nie trzeba uzywac mozgu ;d no a na forum troche jednak tak zeby sklecic pare zdan

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
11.04.2008 00:54:21
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
nfm: 4,400

Heheh bardzo ciekawa ale i po częsci niestety prawidziwa interpretacja Pezecie Biggrin
Mam tylko nadzieję, że teraz to się forum rozkręci i to na maaaaaaxxxxaaaa Biggrin

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
11.04.2008 12:31:09
Falkhor
Administrator
*

Nire ma się co dziwić Biggrin Jedni się starzeją Animatedwink Inni znowuż czują uderzenie wiosny a pgooda taka, że ciężko zmuszać kogoś, by ślepał ciągle w monitor Smile Zrobimy może jakies spotkanie wkrótce, chodzą tez plotki o pierwszym wiosennym i dużym ognisku NFM... więc nie ma co bać żaby Cool Jest ok, jest dobrze, może być tylko lepiej Smile

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
14.04.2008 18:47:50
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Megg
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 2
nfm: 1,251

a mi się wydaje że forum nie upada... upadnie jeżeli na stałe zabraknie Falkhora. Bake amoże to dlatego że pamiętasz jak było na początku? stale pisała ta sama część forum... jedni z nich mają mniej czasu i myślę że to wszystko... mi przykro że tak późno odwiefzam forum... ale postaram się to zmienić Smile
a tak w ogóle to to jest duże i silne forum, do tego wspaniale prowadzone Smile
we won't give up!! Biggrin

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
24.04.2008 14:18:56
Karl xD

*

Reputacja: 1
nfm: 348

Jak dla mnie to to jest zamknięte koło, bo jak widzę że nie ma nowych tematów to nie ma o czym pisać, a jak założy ktoś nowy temat to też nie bardzo ludzie się angażują w podtrzymywanie tematu. powoli zaczyna się robić tak jak na forach tematycznych gdzie jak wpiszesz hasło w google to wyskoczy Ci to forum, czytasz a tam ktoś pyta co zrobić bo ma taki problem, to odpowiedź: "poszukaj w google". szuka w google i wpada na swój post i nic innego nie widzi sensownego tylko kilka takich forów. normalnie sajgon. stajemy się za wygodni, zamiast coś tłumaczyć to mówimy poszukaj w google.

20.05.2008 15:00:23
Falkhor
Administrator
*

Karl - Jako że bywam na bardzo różnych forach i niejednego już posta w życiu napisałem to wiem, że najzwykeljszą rzeczą na świecie jest hossa i bessa w postowaniu i kręceniu się Forum Smile Dajmy na to, że jest piękna pogoda Smile Ludzie siedza na polu, robią grilla i nie chcą wpatrywać się godzinami w ekran. No, moze są tacy niektórzy Cool Ja tez tak mam, ze albo smigam rowerkiem albo co, ale dziś pogoda do bani to sypnąłem kilka tematów. A to, ze się komuś pisać nie chce to co, zmuszac mam? PHI Biggrin I tak widze, il.e osób się tu przewija jako goście i cieszę się, że na ustach mieszkańców miasta i okolic jest już coś takiego, jak NFM Biggrin BO JEST Biggrin
pisać posty, a nie czytać tego tutaj, przydługiego Tongue

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
20.05.2008 15:56:32
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *