Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Farbowanie włosów - kobiece eksperymenty
31.03.2007, 19:25:37
Farbowanie włosów - kobiece eksperymenty
Dziewczyny mam do Was pytanie. Farbujecie włosy? Mysle ze wieksza czesc dziewczyn pokusi sie na taki zabieg raz na jakis czas, oczywiscie zalezy to od wieku no i upodoban. W terazniejszych farbowanie zaczyna sie juz w podstawowce.

Jakie farby sa wedlug Was najlepsze? Wella, Garnier czy moze jakies inne? Na jakie kolory najczesciej farbujecie wlosy? Co myslicie o radykalnej zmianie np z brunetki na blondynke?
A moze farbowanie to wogole dla Was jakas abstrakcja, i nigdy nie zdecydujecie sie na ten krok bo.. po co?

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
31.03.2007, 19:39:39

A ja się nie farbuje... bo nie moge Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nie mam czasu i sie boje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji podobno jak sie farbowac zacznie to trzeba często to powtarzać i że włosy się niszczą... Ja bym chciała z blondynki na jakąś brunetkę się przefarbować Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
31.03.2007, 19:56:15

Heh, farbowałam przez kilka lat jasny brąz na ciemny brąz i czarny, a potem 3 lata zajął mi powrót do naturalnego koloru, bo ciemna farba była tak "wżarta" we włosy, że żaden fryzjer nie podjął się odbarwiania - skończyło się stopniowym odbarwianiem poprzez balejaże i niestety pożegnaniem dłuuuuuuugich loków Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Co do samej farby (tylko i wyłącznie Wella) to nie zauważyłam, żeby wysuszyła czy w inny sposób zniszczyła mi włosy, ale jakoś nie ciągnie mnie znów do farbowania - jak się raz zacznie, to trzeba to robić już systematycznie (odrosty), a mnie dodatkowo "powrót do natury" kosztował zbyt dużo czasu i pieniędzy żeby znowu się w to pakować Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
31.03.2007, 21:43:41

"Farbowałam" szamponem koloryzującym na ciemniejszy brąz. Jednocześnie używałam odżywki do włosów. Nie zauważyłam żeby się zniszczyły. Po jakimś czasie kolor przestał być zauważalny, ale jeszcze przez parę miesięcy moje włosy były ciemniejsze niż naturalnie. :letssin: W przyszłości planuję spróbować znowu. Ale z prawdziwą farbą nie chcę ryzykować.

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
31.03.2007, 21:59:55

Ja sie nie farbuje, jestem naturalną jasną blondynka.

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
03.04.2007, 12:32:18

j ajestem brunetką, ale próbowałam jak mi jest w kolorze blond - od 3 gimnazjum do tego roku robiłam sobie blond pasemka ale coś mi sie znudziły już Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ^^ =D chociaż dużo osób mówi mi że w blond wyglądam lepiej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
03.04.2007, 17:57:53

hah a na moje włosy farby sredio dzuialaja , siostra pofarbowla sie na czarno a mnie wyszyedł rudy :hihi: ale nie ma co fajnie wygladalam ale niestety mam zbyt delikatne włosy na tego typu experymenty

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
04.04.2007, 21:22:29

Ja nie farbuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Stawiam na naturalność Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

05.04.2007, 11:43:18

ja mialam wlosy ciemne braz ale walnelam sobie potezna czern i jest oki - caly czas mam taki kolor od wielu juz lat i strasznie sie do niego przyzwyczailam. :puppyeyes:

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
05.04.2007, 16:46:16

Lubie z wlosami eksperymentowac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mialam hm rozne kolory, kiedys bylam blondynka, zaczelo sie od blond pasemek, potem stalam sie pod ich wplywem blondynka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale te czasy dawno minely hehe ostatnio zafarbowalam sobie na jasny braz bo taki jest moj naturalny kolor wlosow. Jak juz mowilam lubie eksperymenty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zapraszamy
05.04.2007, 19:00:33

Jestem brunetką, włosy ciemny brąz. W liceum, kiedy była moda na czerwienie i rudości farbowałam na takie kolorki-jakiś rubin, bakłażan, czarna wiśnia itp. Ale w sumie jakoś nigdy się do tego nie przykładałam. Nigdy nie farbowałam u fryzjera, zawsze w domu, po mamie :] Ona ma wiecznie krótkie włosy i farby zostawało sporo, więc ja skorzystałam.
Potem znudziło mi się to bawienie kolorami i wróciłam do swoich włosów.
Ale zawsze kolor trzymał mi się długo na włosach, często zostawały mi takie refleksy na włosach. Potem sama je sobie robiłam, takie domowe pasemka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji : ciap ciap farbą po włosach... Fajnie to czasem wychodziło.

Od dłuższego czasu nie farbuję, a jeśli miałabym farbować, to bez czerwieni. Ewentualnie poglębię swój kolor, przyciemnię. Może jakiś balejaż, coś takiego, ale już profesjonalnie. Do blondu mnie nie ciągnie i w ogóle sobie siebie nie wyobrażam z jasnymi włosami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Chociaż... coś tam czasem kusi. Hm, żeby to tak można pofarbować, a jak nie spasuje, to cofnąć czas o parę godzin :lol-sweat:
05.04.2007, 19:19:11

Jak tez jak farbowalam to w domu, nigdy u fryzjera Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zatrudnialam kuzynke Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe ktora zawsze dobrze nalozyla mi farbke Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nawet pasemka mi zrobila kiedys Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Nie lubie krzykliwych kolorow, na czerwien bym sie nie zdecydowala, ale przyciemnienie czy lekkie rozlasnienie jak najbardziej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Myslicie ze taki kolor wlosow z jakim sie rodzimy najbardziej nam pasuje i nie warto go zmieniac?

Zapraszamy
05.04.2007, 19:51:13

[b]iwcia/b], chyba najczęściej tak bywa, że najlepszy jest naturalny kolor. Ale z czasem się może znudzić. Trochę wrażeń nie zaszkodzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Włosy odrastają.
Póki co za największe ekstremum uważam zmiany w kategoriii blond vs brunet.
18.04.2007, 21:57:09

Znam dziewczynę, która nie chciała farbować włosów, ale i tak zmieniły kolor na jaśniejszy. :O A to wszystko za sprawą bliżej nie znanej mi marki szamponu. Zwykłego szamponu. Do dziś nie wiadomo dlaczego spowodował rozjaśnienie naturalnego koloru.
Uważajcie na nieznane szampony Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
18.04.2007, 23:05:39

A ja sobie chyba na dniach przyciemnie włoski... Nie chcę już być 'ciemną blondynką' :O

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy