Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I WIRTUALNY ZLOT FORUMOWICZÓW NFM 2007
11.03.2007, 12:22:06

Trzy godzinki minęło na chacie ani się nie spostrzegłem, niestety jakaś siła wyższa zadziałała i zerwało mi połączenie z netem przez co nawet nie zdążyłem się pożegnać za co bardzo przepraszam.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11.03.2007, 12:46:52

nom, Mnie też raz wyrzuciło :/ ale wróciłam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Może w następną sobotę powtórka...?? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
11.03.2007, 14:29:10

Megg napisał(a):Może w następną sobotę powtórka...?? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

JESTEM ZA Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
11.03.2007, 16:07:26

jestem za powtórką za tydzień. Wczoraj nie mogłam być bo miałam za słaby net i nawet google mi sie nie otwierały ;( ale może za tydzień będzie lepsza pogoda i posiedze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
12.03.2007, 09:44:59

No to robimy powtórkę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie sądzę, aby mi coś przeszkodziło w najbliższą sobotę w dotarciu na czata Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :564:
12.03.2007, 16:33:35

Super, tak więc do soboty Ziomy :564: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
12.03.2007, 16:36:41

No to ja tez sie pojawie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

12.03.2007, 18:23:29

Falkhor napisał(a):Nie sądzę, aby mi coś przeszkodziło w najbliższą sobotę w dotarciu na czata
Tylko tym razem nie bierz ze sobą smoków Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.03.2007, 18:43:56

zobaczymy czy bedzie czas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
a wogole o jakie smoki chodzi grzenio ?

12.03.2007, 18:57:02

Qmar napisał(a):a wogole o jakie smoki chodzi grzenio ?
O ile Falkhor pamięta to może Ci powie, a jak nie to spytaj Megg. A tak po za tym to trzeba uczestniczyć w zlotach, to nie będziesz musiał o nic pytać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
13.03.2007, 08:36:07

Ja nie pamiętam żadnych smoków Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

:564:

No następny virtual co raz bliżej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A smoki krążą, krążą, i krążą.... GRRRRRR Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
13.03.2007, 14:53:55

grzenio po 1 ziomalka mnie niechciala i padlinka tez po drugie bylem na imieninach ciotki chrzestnej wiec nie mialem jak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

14.03.2007, 13:21:24

Qmar napisał(a):po 1 ziomalka mnie niechciala

Dokładnie .... i mam nadzieję, że w sobotę też sie nie pojawisz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Zartuje oczywiście, QMAR oczekuję Cię z niecierpliwością Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
14.03.2007, 14:05:51

ziomalka napisał(a):
Qmar napisał(a):po 1 ziomalka mnie niechciala

Dokładnie .... i mam nadzieję, że w sobotę też sie nie pojawisz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Zartuje oczywiście, QMAR oczekuję Cię z niecierpliwością Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

tak tak juz to widzem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
chyba piewsza czesc wypowiedzi jest prawdziwa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

14.03.2007, 14:46:38

Qmar, Masz się pojawić Q Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dostaniesz publiczny opiernicz za profanację mojej Fallusi, wrzucając ją na poświęconą ziemię Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy