Odpowiedz  Napisz temat 
II rok w sieci - NFM Łańcut
Autor Wiadomość
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 5
nfm: 2,841
II rok w sieci - NFM Łańcut

Miło mi pisać ten temacik, ponieważ jest on dla mnie samego ciekawą nagrodą na którą czekam co rok Biggrin Pewnie zastanawiacie się cóż to za nagroda ? Już odpowiadam Smile
Jest nią sama przyjemność tego iż po raz już drugi mogę napisać : NFM Łańcut dziś obchodzi kolejną rocznicę istnienia w naszej wirtualnej rzeczywistości.
Ciesze się ogromnie, że już 2 lata jesteście razem z nami. Jedni są już naszymi stałymi sympatykami, inni świeżymi pełnymi zapału i chęci osobami które łączy wspólna cecha - NFM Łańcut.

Mógł bym się długo rozpisać, ale i tak mało kto pewnie doszedł by do końca topicu Animatedwink Więc postaram się streścić.

Chciałbym podziękować w pierwszej kolejności Falkowi, który praktycznie codziennie wkłada ogromną ilość czau, energii oraz pomysłów, aby każdy miał o czym pisać i dobrze się bawił.

Podziękowania trafią też na ręce moderatorów i moderatorek, którzy swoją pracą zgłaszają i poprawiają posty pod względem poprawności i zgodności z regulaminem. Gothka =) , Gregor , iwcia Kisstogether , levi' , Megg , michas , Qmar , terelka

Nie mogę też zapomnieć o naszych grafikach, którzy zawsze nam pomagają, aby każdemu z nas umilić graficznie czas spędzony na NFM. BarNey , okimaxim

Słowa wdzięczności należą się oczywiście Wszystkim Osobom które wsparły, wspierają NFM każdą złotówką.

Także należy wspomnieć o firmach które nas wspierają w postaci fantów, nagród podczas konkursów na NFM.

Salon urody KLEOPATRA
Kino HELIOS w Rzeszowie
Sklep Fantazja
Pizzeria Joanna
Zakład fotograficzny FOTOS
Zakład fotograficzny FOTOEXPRES
Pizzeria KAPITOL
Salonu kosmetyczny FANTAZJA

Na samym końcu, ale jak to mówią ostatni będą pierwszymi Animatedwink
Dziękuje w imieniu całej ekipy NFM Łańcut Wam drodzy Użytkownicy, Sympatycy, Krytycy za wspólne tworzenie tego małego, ale zarazem Największego Łańcuckiego Forum na lokalnym rynku.

Pozostaje mi tylko zaprosić wszystkich bywalców NFM do wspólnego miłego spędzania czasu, zawierania nowych znajomości i miłych spotkań, tak abyśmy razem, ale w większym gronie spotkali się za rok Smile

Pozdrawiam Maciej
11.04.2008 16:34:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 7
nfm: 2,889
RE: II rok w sieci - NFM Łańcut

maciej czy masz prawa autorskie do tego obrazka z tortem?

Animatedwink

Biggrin

16.04.2008 20:10:54 - notatka od maciej:

Zdjęcie jest ogólno dostępne. Znalezione na http://images.google.pl
zdjęcie zostało umieszczone wraz z oryginalnym źródłem na którym sie znajduje. Łatwo sprawdzić do jakiej strony sie odnosi i z jakiej pochodzi.
Jak widać zdjęcie nie jest moją własnością, więc prawa autorskie są zachowane.

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
16.04.2008 19:25:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Kiwi
Hrabina ;)
*

Reputacja: 0
nfm: 618

GRATULACJE !!! i STO LAT !!! Animatedwink

Bake czy Ty zawsze musisz mieć jakieś problemy ??? Dałbyś sobie czasem spokój...

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE

Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.04.2008 07:09:14 przez Kiwi.

22.04.2008 07:08:46
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,970

Kiwi - Dziękujemy, dziękujemy Biggrin Smile

A Bake to tak zawsze,s zuka dziury w całym. Grunt, żebyśmy my te dziury łatali Tongue Tongue Tongue

A jak będzie za sto lat... hoho Animatedwink Jak już wykupimy Google to jakoś to z górki chyba będzie Tongue Tongue

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
22.04.2008 07:23:20
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Bake

*

Reputacja: 7
nfm: 2,889

hmmm nasuwa mi się jedno .. ślepi czy.... Biggrin bo wyraźnie jest tam napisana emotka Animatedwink a potem Biggrin tak więc nie rozumiem Smile

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
22.04.2008 11:14:58
Megg
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 2
nfm: 1,251

oby takch rocznic było jeszcze jak najwięcej Smile Smile a i żeby pokolenia po pokoleniach rządziły jeszcze długo i długo Tongue

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
24.04.2008 13:56:46
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *