Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IP- czy można ujawniać???
29.12.2007, 14:27:26
Question IP- czy można ujawniać???
Widzę, że każdemu userowi "doczepiono" nr IP. Ale czy tak można, mi to osobiście nie przeszkadza, ale z tego co wiem nr IP należy do informacji poufnych i bez zgody posiadacza/ użytkownika tego nr nie może być ujawniany.... Więc jak to jest???Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ekolog
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
29.12.2007, 17:30:00
RE: IP- czy można ujawniać???
Ekolog z tego co ja wiem to bezproblemu mozna sprawdzic jaki kto ma nr IP ale mimo wszystko tez wolalbym zeby nie pokazywano tego ip zwyklym userom co innego moderatorzy i admini Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
29.12.2007, 17:32:35
Z tego co sie orientuje widok IP zostanie zdjęty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

29.12.2007, 21:13:31
Ip można ujawniać zgodnie z prawem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Na razie mam wakacje świąteczne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
a więc jak wrócę zostanie on usunięty z postów.
Edytowane Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy