Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jesień Jesień Złota Jesień
07.11.2007, 13:57:38
Jesień Jesień Złota Jesień
Ciepłe i słoneczne dni odeszły już od nas. Mamy też już astronomiczną jesień. Ale NFM nie może być ciągle takie samo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Chcąc umilić wszystkim naszym użytkownikom, pewnie już znudzonym zielonym wiosennym kolorkiem, czas spędzony z nami, od dziś i do nas zawitała piękna złota jesień Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Życzymy miłego i przyjemnego korzystania z NFM w te codziennie zimniejsze, ale złociste dni, które zbliżają nas do przez wszystkich najbardziej ukochanej zimy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Załoga NFM

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
07.11.2007, 16:03:22

Nowa szata graficzna jest świetna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Słowa uznania

Walking never alone
A shadow without light
Tears sprinkle my skin
My heart just wants to die
07.11.2007, 16:09:25

Szkoda tylko, że tak szybko się zdezaktualizuje. Wczoraj wieczorem za oknem, gdzieniegdzie było już biało Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji .

"Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę. Wybrali hańbę, a wojnę będą mieli i tak." - czyż to nie pięknie powiedziane? ^^
-----------------------------------------------------------------------
Znajdź wszystkie posty użytkownika
07.11.2007, 16:45:05

spoko spoko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji na zime też sie cos pomyśli Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a ja będe Maciejowi truć żeby zupełnie na nowy rok zmienił imidż Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji xP forum Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

07.11.2007, 17:52:04

E... ale ja nie widze zadnych zmian w wyglądzie forum :|
07.11.2007, 18:21:06

Kuru, to poczyść sobie ciasteczka i temportary internet files. Mi pomogło bo też ni widziałam zmian Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

07.11.2007, 19:46:01

ja widze ale paski miedzy postami dalej sa zielone a nie czerwone Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji warto bylo by to zmienic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

07.11.2007, 19:56:19

okimaxim napisał(a):Kuru, to poczyść sobie ciasteczka i temportary internet files. Mi pomogło bo też ni widziałam zmian

Pomogło. Dzięki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
07.11.2007, 21:26:02

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Za dużo czerwonego też nie jest wskazane Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji .

A poza tym użytkownicy mogliby być względem siebie zbyt agresywni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
.

"Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę. Wybrali hańbę, a wojnę będą mieli i tak." - czyż to nie pięknie powiedziane? ^^
-----------------------------------------------------------------------
07.11.2007, 22:00:53

Kuru, nie ma sprawy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji możesz gdzieś tam zaznaczyć że Ci pomogłam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

07.11.2007, 22:07:42

Ładnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tak jesiennie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

07.11.2007, 22:08:16

okimaxim napisał(a):Kuru, nie ma sprawy możesz gdzieś tam zaznaczyć że Ci pomogłam
moglby gdyby zalozyl temat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

TO CO Z TYMI KRESKAMI ODDZIELAJACYMI POSTY dalej sa zielone ?!

07.11.2007, 23:13:14

Kuru, załóż temat o tym jak Ci pomogłam ^^

właśnie, kreski nadal zielone :| na to już czyszczenie kompa chyba nic nie pomoże, tylko Maciej musi zadziałać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

07.11.2007, 23:29:34

Cytat:właśnie, kreski nadal zielone :| na to już czyszczenie kompa chyba nic nie pomoże, tylko Maciej musi zadziałać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Mnie bardziej martwi dlaczego na zjęciu zamku trawa taka zieloniutka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Pasowałoby jakieś inne jesienn ujęcie zamku wytrzasnąć...
08.11.2007, 00:08:11

Kreseczki zostaną zredukowane jutro, dziękuję za uwagę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Trawka to już działka naszej szanownej graficzki OKM Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy