Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Klnący panowie
25.12.2006, 18:19:55
Klnący panowie
Co myslicie o facetach ktorzy duzo klną? Jaki macie do takich owych panow stosunek? A mzoe wogole wam to nie przeszkadza i nie zwaracanie na to wiekszej uwagi?

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
25.12.2006, 18:48:22

jesli facet jako przecinkow uzywa wulgaryzmow, to moja znajomosc z nim konczy sie zanim jeszcze sie zaczyna :/
ok, jestem w stanie zrozumiec przeklenstwa CZASEM pod wplywem zlosci lub innych emocji, ale nie na codzien :/

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
25.12.2006, 19:22:43

Jak dla mnie taki facet jest spalony już na starcie. Nie chciałabym mieć takiego przeklinającego na każdym kroku. Odpada Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.12.2006, 19:28:56

zgadzam sie z Zuzią, nie można wymagać aby panowie eogóle przestali klnąć, samej mi sie czasem zdarzy że mi sie w nerwach coś wymknie, ale jak słysze że ktoś więcej w swojej wypowiedzi ma przekleństw niż normalnych słów to aż odpycha :| czasem dopuszczalne ale nie ciągle :|

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
25.12.2006, 19:33:25

okimaxim napisał(a):zgadzam sie z Zuzią, nie można wymagać aby panowie eogóle przestali klnąć, samej mi sie czasem zdarzy że mi sie w nerwach coś wymknie, ale jak słysze że ktoś więcej w swojej wypowiedzi ma przekleństw niż normalnych słów to aż odpycha :| czasem dopuszczalne ale nie ciągle :|

O to chodzi właśnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Każdemu zdarza się przekląć, i nie znam osoby co by przynajmniej raz w życiu tego nie zrobila, pod wpływem złości lub nerwów, ale są też takie okazy co , w co drugim słowie zawierają wyraz "k..." :/ wtedy to jest porazka.

25.12.2006, 19:36:11

To sa tzw. menele Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji takiemu klnacemu facetowi to tylko papierocha do reki i piersiowke z pazuche. Bo jak dla mnie to niczego dobrego soba nie prezentuje, a tylko traci poprzez ciagle h.. i k.. Jak wogole z takim rozmawiac?
Przeklinanie to tez jakby nalog ale jezli ktos chce to potrafi to zmienic i sie troche ograniczyc.

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zapraszamy
25.12.2006, 19:39:47

terelka napisał(a):ale są też takie okazy co , w co drugim słowie zawierają wyraz "k..."

a wezcie pod uwage ze sa dziewczyny ktorym to jednak imponuje :/ no ale to chyba temat na inna rozmowe ...

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
25.12.2006, 19:42:27

Cytat:a wezcie pod uwage ze sa dziewczyny ktorym to jednak imponuje

Swoj ciagnie do swego... kto z kim przystaje takim sie staje...

Zapraszamy
25.12.2006, 19:44:54

No niestety, takie oazy wśród pań też się zdarzaja i to nawet często można zobaczyć taka klnącą + papieros i szpanuje przed facetami... porażka

27.12.2006, 08:40:33

wulgaryzm to brak klasy, a brak klasy to kleska i ja odwracam sie od takich mezczyzn ;] traca wartosc w mych oczach.

[ Dodano: 2006-12-27, 07:41 ]
iwcia napisał(a):
Cytat:a wezcie pod uwage ze sa dziewczyny ktorym to jednak imponuje

Swoj ciagnie do swego... kto z kim przystaje takim sie staje...

to prawda
27.12.2006, 17:02:14

Używanie wulgaryzmów to według mnie kłopoty z wysławianiem się w inny niż ludzki sposób, bez obrazy, ale słysząc facetów, którzy używają przesaaadnie często wulgaryzmów, od razu kieruję wzrok w inną stronę. Ale i poruszę teraz temat klnących pań, ja przyznaje się otwarcie, że w ostatnim czasie zaczęłam w zastraszającym tempie coraz częsciej używać brzydkich słow, poniekąd wpłynęły na to moje studia, ale i jedna ze współlokator w Kraków city .... ale .. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nie ma rzeczy niemożliwych no i powooli ale systematycznnie oduczam się fucków i innych shitów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ufffff ooby to nie była krótkotrwała zmiana Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
iwcia napisał(a):kto z kim przystaje takim sie staje...
Nietsety, ale sama się o tym przekonałam ... al;e obiecuje sie poprawić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
27.12.2006, 17:09:02

Ziomalka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji z nami wyjdziesz na prostą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ja osobiscie przeklenstw nie lubie, ale od czasu do czasu cos mi sie wypsnie i u faceta tez to jak najbardziej rozumie, byle nie nalogowo co drugie slowo.

Zapraszamy
27.12.2006, 17:22:33

iwcia napisał(a):Ziomalka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji z nami wyjdziesz na prostą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Dobrze, że Was mam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Już raz oberwało mi się za przekleństwa od Falkhora i od tamtej pory staram się hamować ze zbytnim wyrażaniem emocji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
25.02.2007, 10:58:41

Przeklinanie, brak kultury.. Ja takich ludzi nie moge.

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
25.02.2007, 16:55:46

Łech... co za dużo to nie zdrowo, ale przekleństw to szczególnie. Jak tu z takim normalnie, na poziomie pogadać? Albo słyszeć jak rozmawia z kumplem przez telefon? Straszne... Mnie to odrzuca, ale jeżeli nie jest tak częste to da się jeszcze znieść. Ogólnie przeklinanie (rzadkie w ogóle mi nie przeszkadza), przyzwyczaiłam się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy