Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koncerty
02.06.2008, 08:32:12
RE: Koncerty
darekielb a to są koncerty czy odtworzony utwór z płyty?

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
02.06.2008, 19:27:47
mówie o prawdziwym koncercie Tiesto lub ATB gdzie DJ gra na żywo. Wiadomo że DJ gra z płyty, ale nie puszcza gotowego kawałka hehehe

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Moje fotki
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
02.06.2008, 21:13:05
Właśnie zawsze się zastanawiałem na czym polega koncert techno, może ktoś wyjaśnić?
03.06.2008, 08:22:11
też jestem strasznie ciekawy... to puszcza 5 sekund z jednej płyty 5 z drugiej ?? wiecie dlaczego DJ ma słuchawki ? sam słucha normalnej muzyki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
03.06.2008, 14:32:51
Bejku, znalazłem w guglach
http://forum.djshop.pl/lofiversion/index.php?t1700.html

Dziwne, wg. mnie trochę to sensu nie ma.
03.06.2008, 16:10:59
Sorki. Wg mnie to muzyka powinna się wywodzić z instrumentów a nie z miksera.

Chętnie poszedłbym na koncert Boba Marleya Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja to mam marzenia- hehe

03.06.2008, 16:24:03
Karl xD napisał(a):Sorki. Wg mnie to muzyka powinna się wywodzić z instrumentów a nie z miksera.

Każdy ma swój gust Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja lubię taką muzykę i zdania nie zmienię.
Jak to mówią "jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
coś w tym jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
PS. za muzyką techno nie przepadam (ewentualnie od czasu do czasu jakieś delikatne).

Moje fotki
03.06.2008, 17:44:23
TECHNO -to nie muzyka, ale mimo to wiele osób porzuca wszystkie rockowe kawałki dla ciągle powtarzających się bitów w techno. No cóż, mają do tego pełne prawo.

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy