Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KONKURS JUBILUSZOWY NFM
20.04.2007, 16:06:33

Falkhor napisał(a):Wiecie, jak to czytam to stwierdzam, ze macie czas dodatkowy Piszcie, piszcie
a to co jest?? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
20.04.2007, 17:20:31

SunShine napisał(a):a to co jest??
akurat pisalem mojego posta pozniej nie zerkalem czy ktos nie napisal miedzy czasie...

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
20.04.2007, 18:09:34

Qmar napisał(a):akurat pisalem mojego posta pozniej nie zerkalem czy ktos nie napisal miedzy czasie...

Lata uciekają ... i wzrok juz nie ten Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
20.04.2007, 18:28:57

ziomalka napisał(a):Lata uciekają ... i wzrok juz nie ten
wręcz przeciwnie - nie mi uciekaja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe po za tym tego posta nie widzialem bo zanim wlaczyłem strone z tematem a napisalem posta minelo z 10 minut wiec miedzy czasie zostal napisany a ja go nie moglem zobaczyc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

20.04.2007, 18:33:17

Qmar napisał(a):wręcz przeciwnie - nie mi uciekaja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ha ha ha :lol-sweat:

Qmar napisał(a):po za tym tego posta nie widzialem bo zanim wlaczyłem strone z tematem a napisalem posta minelo z 10 minut wiec miedzy czasie zostal napisany a ja go nie moglem zobaczyc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Taaaa, teraz to sie tłumacz, ja i tak wiem swoje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
:letssin: PS mam nadzieję, że moj pomysł z nowym wcieleniem dla Ciebie Qmar jest ok i jestes z niego wręcz dumny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
20.04.2007, 20:54:17

No i zaraz coś będzie...

dziś doceniamy umysły ścisłe, ale prosze nie sie bać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wiedza będzie raczej z tych ogólnych rzeczy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
20.04.2007, 20:54:46

Ciekawe z jak ogólnych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
20.04.2007, 20:55:31

Dzisiaj doceniamy umysły ściślejsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zatem bez owijania w bawełnę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

1. Ziemia jest na której pozycji w naszym układzie słonecznym (od Słońca licząc)

2. Podaj, ile wynosi prędkość światła.

3. Ile znamy prędkości kosmicznych?

4. Co jest cięższe - kilogram piór czy kilogram ołowiu?

5. Co lepiej przewodzi dźwięk - powietrze czy stal?

6. Czy woda po zamarnięciu zwiększa swoją objętość?

7. Ile wynosi suma katów w trójkącie?

8. Czy suma kwadratów przyprostokątnych jest równa kwadratowi przeciwprostokątnej?

9. Co nazywamy kopniętym trójkątem?

10. Jak nazywamy płaską figurę geometryczną, która ma wszystkie boki równe i zawiera 4 kąty, każdy po 90 stopni?

11. Protony są pozytywne, elektrony są dodatnie a neutrony?

12. Jak nazywamy czwarty stan skupienia materii? (Poza stałym, ciekłym i gazowym)

13. Suma ILU kolorów daje światło białe?

14. Czy baterie AA (paluszki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
) lepiej trzymają prąd jak jest zimno czy jak jest temperatura pokojowa (ok. 20st C)? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Poooooooooooooozdrawiam.

CZAS - 12 minut od daty publikacji posta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
20.04.2007, 20:59:17

1. na trzeciej
2. 300 000 km/sek
3. trzy
4. ważą tyle samo
5. stal
6. tak
7. 180 stopni
8. tak
9. nie ma czegoś takiego
10. kwadrat
11. obojętne
12. plazma
13. trzech
14. jak jest ciepło

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
20.04.2007, 21:06:32

1. trzecia
2. 300 000 km/s
3. jedną
4. i to i to waży 1 kg
5. powietrze
6. nie
7. 180 stopni
8. tak
9. a co to jest? xD nie istnieje
10 kwadrat
11. neutralne
12. plazma
13. wszystkich razem
14. w cieple

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
20.04.2007, 21:07:39

1. 3
2. w przybliżeniu 300 000 km/s
3. 3
4. skoro tu kg i tu,to ważą tyle samo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
5.stal
6. nie
7. 180 stopni
8.tak
9. a nie miało być kopniętym kwadratem? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

10.kwadrat
11. obojętny
12. plazma
13. 7
14. jak jest zimno

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

20.04.2007, 21:09:50

no to po frytkach - tak mnie rock'n'roll i twist wciągnął, że nie usłyszałam koma Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji -- ehmm gratuluje zwycięzcom :letssin: :lol-sweat:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
20.04.2007, 21:11:20

1. trzecia
2. ~300 000km/s
3. trzy z czego stosujemy dwie
4. zależy gdzie ale jeśli bierzemy pod uwagę ziemię to ołów
5.stal
6. tak
7. 180 stopni
8. tak
9 popularna nazwa równoległoboku
10. kwadrat
11. ich wartoś to 0
12. plazma
13. 7
14. jak jest ciepło
20.04.2007, 21:12:03

1 - Trzecia
2 - 300000 m/s
3 - cztery
4 - heh..... kilogram = kilogram no nie? - oba tyle samo ważą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
5 - stal
6 - tak
7 - 180 stopni
8 - tak (w trójkącie prostokątnym oczywiście Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
)
9 - A jest takie cuś?? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
- nie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
10 - kwadrat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

11 - Neutrony mają ładunek obojętny, a poza tym protony dodatni a elektrony ujemny <ogólnie>
12 - plazma
13 - dwóch
14 - w temp. pokojowej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
20.04.2007, 21:14:05

1. trzecia od Słońca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
2. 300000000 m/s
3. są cztery prędkości kosmiczne (chyba?) Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
^^ lol i ja fizyke zdaje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
4. Można to rozpatrzyć różnie. Mase w kg mają taką samą ale czy ciężar? kiedyś jak różnymi wzorami rozpatrywałam to, to wyszło że Qołowiu jest chyba większe od Qpiór... ale powiedzmy że takie samo ^^
5. stal
6. Przy zamarzaniu/rozmarzaniu sie rozszerza jej objętość a potem wraca do normy
7. 360/2=180
8. tak
9. ROMB
10. kwadrat
11. protony dodatnie, elektrony ujemne a neutrony obojętne
12. plazma
13. trzech
14. jak jest ciiepło

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy