Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konkurs Walentynkowy 2007 NFM (Pula nagród ok. 700zł!)
14.02.2007, 23:14:20

Qmar, Niniejszym Cię wyróżniam. Czuj sie wyróżniony. Implozyjny napda szcześcia powinien ogarnąć Twe ciało. Drżyj w ekstazie. A teraz... daj ludziom powybierac nagrody Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
14.02.2007, 23:17:05

wiec Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
zabiegi:
manicure
peeling
zabieg parfinowy na dlonie

i jako drugie fryzjer Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
Znajdź wszystkie posty użytkownika
14.02.2007, 23:20:40

Falkhor, A kto jest zwycięscą konkursu sms-owego?
14.02.2007, 23:21:32

Okii Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

1. Sesja fotograficzna (Zakład FotoExpress A.J. Pietrukaniec)
2. Perfuma damska (Salon Fantazja)
3. Perfuma męska (Salon Fantazja)
4. Fryzjer dla dwóch osób (salon Matrix) Zuzia

5. 3 zabiegi w salonie urody Beata Zuzia
6. 3 zabiegi w salonie urody Beata
7. 3 zabiegi w salonie urody Beata
8. 2 zabiegi w salonie urody Beata

1 x manicure
1 x manicure Zuzia
1 x henna
1 x henna
1 x makijaz
1 x makijaz
1 x peeling kawitacyjny Zuzia
1 x masaz twarzy
1 x masaz twarzy
1 x zabieg parafinowy na dlonie Zuzia

9. Książka nr 1. (NFM)
10. Książka nr 2. (NFM)
11. Książka nr 3. (NFM)
12. Książka nr 4. (NFM)

[ Dodano: 2007-02-14, 22:22 ]
lukascompl, W konkursie SMSowym do wygrania są bilety i tam rozwiązanie nastąpi dopiero, gdy wróci maciej, a to może być jutro lub ewentualnie w piatek rano Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Dlatego można nadal zgłaszać SMSy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
14.02.2007, 23:25:19

6. 3 zabiegi w salonie urody Beata
manicure
henna
makijaż
Tak moge?? Na studniowke by sie przydało akurat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
14.02.2007, 23:27:57

2. Perfuma damska (Salon Fantazja)
3. Perfuma męska (Salon Fantazja)

6. 3 zabiegi w salonie urody Beata SunShine

1 x manicure SunShine
1 x manicure Zuzia
1 x henna
1 x henna SunShine
1 x makijaz SunShine
1 x makijaz
1 x masaz twarzy
1 x masaz twarzy
14.02.2007, 23:32:41

książke proszę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jakąs w miare - czarną i mroczną Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zdam się na wybór Falkhora Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

//Tożsamość Bourne'a. Zdecydowanie.

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
14.02.2007, 23:34:22

to ja perfume damską... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji please Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

14.02.2007, 23:37:41

No to mi nic innego nie pozostało.... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Czytać nie lubię, więc książek nie chcę. Poza tym mam się zmierzyć przez ferie z "Panem Tadziem". Wątpie że mi się to uda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zatem wybieram perfumę męską dla brata Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
14.02.2007, 23:37:44

czyli co znaczy sie ze ja cos wygrałem??jesli dobrze mnie wzrok nie mylił to znalazłem sie na liscie!!!hura!!w takim razie jest to moja wygrana kiedykowiek!!!jestem ogromnie szczesliwy!!dzieki wam za taka szanse!! :564:
14.02.2007, 23:38:04

to ja pieniadze (wraz z moim wyroznieniem na pismie) Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

14.02.2007, 23:40:00

2. Perfuma damska (Salon Fantazja) (OKM)
3. Perfuma męska (Salon Fantazja) (Gosiahaha)

6. 3 zabiegi w salonie urody Beata SunShine

1 x manicure SunShine
1 x manicure Zuzia
1 x henna
1 x henna SunShine
1 x makijaz SunShine
1 x makijaz
1 x masaz twarzy
1 x masaz twarzy

Oraz
Ksiażka Ludluma Tożsamość Bourne'a dla Ziomalki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

6. Angela
7. LucasComPL
8. Danka28
9. Michas
10. Padlinka
11. Gonzo

No i te osoby jeszcze mają nagrody Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Tylko nie wiem, czy odpowiedzą wszystkie teraz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
14.02.2007, 23:44:37

Okimaxim!! Koleżanka miała tą perfumę i powiem Ci od razu że cudnie pachnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Pozdrawiam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
14.02.2007, 23:46:16

to co juz tylko zostały wolne zabiego u kosmetyczki??
14.02.2007, 23:49:07

WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW

prosze o dokładne dane osobowe NA PW (nawet przed wyborem nagrody Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ). Będa one konieczne w celu zorganizowania Wam nagród, dostarczenia, itp. Wszystko prosze wysyłać do mnie na PW. prosiłbym dopisać, że

'Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych (ustawa z dnia 29.08.1997 roku, o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. nr 133 z 1997) przez NFM Łańcut na potrzeby konkursu 'Walentynki 2007 NFM'.

oczywiście obiecuję, ze nie mam żadnego zamiaru niecnie tych danych wykorzystać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-02-14, 22:51 ]
michas, hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Takei rpawo tych, co zajęli wyższe miejsca w losowaniu - wybór z większej ilości nagród.

6. Angela
7. LucasComPL
8. Danka28

Tyle osób jeszcze przed Tobą i jeszcze

10. Padlinka
11. Gonzo

po Tobie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-02-14, 22:52 ]
ZOSTAŁY

- zabiegi
- sesja foto dla pary
- książki
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy