Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konkurs Walentynkowy 2007 NFM (Pula nagród ok. 700zł!)
15.02.2007, 01:42:43

wybieram dla siebie książkę nr 3
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
15.02.2007, 01:46:17

ja także wybieram książkę -- dla mnie nr 2 Władca przeszłości
15.02.2007, 07:52:22

1. Sesja fotograficzna (Zakład FotoExpress A.J. Pietrukaniec)
2. Perfuma damska (Salon Fantazja) (OKM)
3. Perfuma męska (Salon Fantazja) (Gosiahaha)
4. Fryzjer dla dwóch osób (salon Matrix) Zuzia

5. 3 zabiegi w salonie urody Beata Zuzia
6. 3 zabiegi w salonie urody Beata SunShine
7. 3 zabiegi w salonie urody Beata Danka28
8. 2 zabiegi w salonie urody Beata

1 x manicure SunShine
1 x manicure Zuzia

1 x henna
1 x henna

1 x henna SunShine

1 x makijaz SunShine
1 x makijaz (Danka2Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

1 x peeling kawitacyjny Zuzia
1 x masaz twarzy (Danka2Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

1 x masaz twarzy (Danka2Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

1 x zabieg parafinowy na dlonie Zuzia

Oraz
Ksiażka Ludluma Tożsamość Bourne'a dla Ziomalki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Władca Przeszłości dla lucasacompl
Wyspa pijaków dla Angeli

Zostali jeszcze

8. Danka28
9. Michas
10. Padlinka
11. Gonzo

którzy mogą wybrać spośród
- sesji foto
- zabiegów kosmetycznych
- ostatniej książki (Kamień Krwi)

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Uzgodniłem już odbiór nagród z
SunShine
Ziomalka
Okimaxim
Gosiahaha

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ponownie proszę o kontakt przez PW, w celu odbioru nagród Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
15.02.2007, 08:35:00

Wygląda na to,że to ja wstrzymuje całą kolejkę, ale już jestem i strasznie mi miło, że zowu coś wygrałam! Wybieram zatem wizytę u kosmetyczki! Może coś, co się kryje pod nazwą 3 zabiegi?

[ Dodano: 2007-02-15, 07:50 ]
Acha-zakapowałam! Mam sobie wybrać z tych poniżej? Tylko tam się liczba cosik nie zgadza! Wybieram makijaż i 2xmasaż twarzy!
15.02.2007, 09:14:46

Danka28, Racja, zgubiłem jedną hennę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i dzieki za PW z danymi.

Zmiany dopisane Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

9. Michas

10. Padlinka
11. Gonzo

Michas zgłosił mi na PW chęć wzięcia książki - kamień Krwi. Więc do niego trafi ta nagroda.

Dla Padlinki i Gonza... Zostałą sesja foto i zabiegi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Wybór należy do Padlinki, a Gonzo... no zobaczymy, co sie mu ostanie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
15.02.2007, 11:09:27

hehehe co by nie dostał bedzie fajnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
15.02.2007, 15:07:12

SunShine, Hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Teraz juz tylko albo zabiegi, albo sesja foto Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ciekawe, co wybierze Padlinka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
15.02.2007, 15:59:42

hehehe tyle powiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji niechaj bedzie henna , Gonzo chyba sie nie przyda

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
15.02.2007, 17:25:53

Padlinka, Oki, w takim razie dostajesz dwie HENNY Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie wiem, być może będize tak, że obsługa salony BEATA zgodzi się na to, aby np. w cenie dwóch henn wykonać inny zabieg, tańszy lub o podobnej cenie, ale to już do uzgodnienia z Wami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Gonzo - Gratuluję sesji foto Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Teraz sprawy formalno-porządkowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jesli chodzi o wszystkie nagrody, to część juz podostarczałem, a resztę proszę o wyrozumiałość - otrzymacie w przyszłym tygodniu wszystkie konkretne dane, jak i gdzie otrzymać nagrodę (szczególnei, jeśli chodzi o wizytę w salonie fryzjerskim, urody i sesja foto). Trzeba to uzgodnić z właścicielami firm, bo takie z nimi były ustalenia, że treba konkretnie wskazać, kto może nagrodę odebrać itd.

Więc troszkę cierpliwości, teraz już wszyscy wiemy, kto co wygrał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-02-15, 16:35 ]
GONZO
Sesja fotograficzna (Zakład FotoExpress A.J. Pietrukaniec)
Dostarczono.

OKIMAXIM
Perfuma damska (Salon Fantazja)
Dostarczono.

GOSIAHAHA
Perfuma męska plus plecak (Salon Fantazja)
Dostarczono.

ZUZIA
Fryzjer dla dwóch osób (salon Matrix)
+ 3 zabiegi w salonie urody BEATA
1 x zabieg parafinowy na dlonie Zuzia
1 x peeling kawitacyjny Zuzia
1 x manicure Zuzia

SUNSHINE
zabiegi w salonie urody Beata
1 x manicure
1 x henna
1 x makijaz

DANKA28
zabiegi w salonie urody Beata Danka28
1 x makijaz (Danka2Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

PADLINKA
zabiegi w salonie urody Beata
1 x henna
1 x henna

ZIOMALKA
R. Ludlum - Tożsamość Bourne'a
Dostarczono.

LUCASCOMPL
R.A.Lafferty - Władca Przeszłości

ANGELA
J. Kurman - Wyspa pijaków

MICHAS
D. Gemmell - Kamień Krwi

NO Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Tak to wygląda najczytelniej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.02.2007, 01:39:37

Bezpłatne bony do salonu urody zostaną dostarczone do wygranych do 7 dni.

Wyniki konkursu smsowego zostana podane dziś w godzinach wieczornych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wszystkim zwycięzcom gratuluje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Lepiej późno niż wcale Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
26.02.2007, 16:11:57

???
26.02.2007, 17:01:47

Danka28, Koeprta ze wszystkimi dobrami dla Ciebie z konkursu dokłądnie dziś znalazła się w moim plecaku i prawdopodobnie jutro w godzinach przedpołudniowych zostanie do Ciebie dostarczona Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.02.2007, 09:52:46

niesmialo zapytam - a co z konkursem smsowym ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji znany jest juz zwyciezony ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
27.02.2007, 10:08:18

Konkursem SMSowym zajął się Maciej. pewnie już niedługo opublikuje wyniki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.02.2007, 12:27:16

W dniu 17.02.2007 do zwycięzcy został wysłany sms na wygrany numer. Osoba skontaktowała sie z nami i nagroda czeka na odbiór Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-02-27, 11:29 ]
Ze względu na dane oosbowe typ numer telefonu, nie moge podać wygramego numeru na forum. Początek numeru to 604877xxx

Pozdrawiam Maciej
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy