Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konto lucascompl i inne sprawy
04.08.2007, 11:36:54

Spokojnie, spokojnie, bo zaraz wrócą stare czasy :eek:

Ekolog
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
04.08.2007, 11:41:51

Nie wiem jak Lukas, ale ja do starych czasów wracać nie chcę, myślę, ze wkrótce zakopię z Nim topór wojenny i będzie jak dawniej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji O ile nie będzie to tylko jednostronna inicjatywa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

PS zdaję sobie sprawę, że ja też trochę narozrabiałam ostatnio na forum i dlatego zrobię wszystko, by pohamować się nieco i nie wdawać się w kłotnie z userami, promise Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
05.08.2007, 21:25:24

Mam nadzieję że w pamięci pozostaną nam te wydarzenia ( nieprzyjemne) i będą nauczką na przyszłość. Teraz na spokojnie zastanówcie sie po co to było. Mam na myśli to - wrogie nastawienia i kłótnie w wielu tematach. Co innego sprzeczka.

Pozdro lucascompl Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
09.09.2007, 15:32:29

dlaczego ciągle mam uczucie że lucascompl jest tu z nami pod innym nickiem ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
09.09.2007, 16:13:23

nie wiem Bake =D mam takie samo odczucie...heh

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
09.09.2007, 17:46:40

Ja nie mam takiego odczucia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
09.09.2007, 17:47:58

achhhhhh, rozszyfrowaliście mnie. jestem pezetem, lukasemcompl a dodatkowo falkhorem, maciejem i terelką a wszyscy korzystamy z jednego nika, nika laudy.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
09.09.2007, 18:13:51

Oj widze iz na forum ostatnio się mało zmieniło- zagladam tu dziś gdyż wczoraj skontaktował się ze mna levi', - zagladam a tu kontynuacja kłamliwych oszczerstw na mój temat w wykonaniu Baka, - ale cóz się dziwić gdy w innym temacie czytam o agresywności tego uzytkownika w stosunku do jakiegoś dzieciaka- taka agresja jest tylko wyrazem głębokich pokładów zła- bo jak długo mogłes zostałeś oślepiony przejeżdzając przez centrum miasta w nocy?-twoja osobowość to dopiero nadaje się do specjalnej rubryki. A poza tym z nieustającym bólem wyjasniam iż moja nieobecnośc związana jest z ogromem zajęć i udziałem w pewnym projekcie medialnym- grunt, abym zasygnalizował iż w niedługim zapewne czasie powrócę na forum. W związku z tym serdecznie pozdrawiam wszystkich nowych userów, gdyż starzy doskonale mnie znaja i chyba za mną tęsknia- serdecznie pozdrawiam :kiss:
09.09.2007, 18:19:25

lukascompl,
Cytat:Oj widze iz na forum ostatnio się mało zmieniło- zagladam tu dziś gdyż wczoraj skontaktował się ze mna levi'
ooo wkońcu jesteś :!: mam nadzieje, że zostaniesz z nami dłużej... :lmao:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
09.09.2007, 18:20:48

lukascompl, Dziękujemy za pozdrowienia, życzymy powodzenia w medialnym przedsięwzięciu i czkeamy, aż wrócisz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ludki, odprężcie się, niedziela jest, a Wy tu agresji szukacie i spisku dziejowego.

Rozpisywać się w tematach, tworzyć nowe, siac, siac, siaaać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
09.09.2007, 22:03:22

lukascompl Cieszę się, że wracasz nie długo bo jakoś mi Ciebie brakowało. I moja prośba...nic do Ciebie nie mam ale nie masz powodu żeby się o cokolwiek wściekać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji To były tylko domysły i nic po za tym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
10.09.2007, 09:48:42

lukascompl napisał(a):ale cóz się dziwić gdy w innym temacie czytam o agresywności tego uzytkownika w stosunku do jakiegoś dzieciaka- taka agresja jest tylko wyrazem głębokich pokładów zła- bo jak długo mogłes zostałeś oślepiony przejeżdzając przez centrum miasta w nocy?

pisz w tamtym temacie raz, dwa chyba sobie w oczy za duzo juz swieciłes laserem i CIe juz nie oślepia.

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
10.09.2007, 09:52:17

Panowie spokojnie do sprawa miedzy soba jest PW/Mail/GG/lub na zywca prosze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

10.09.2007, 09:56:00

chciałbym na żywca, ale choć jestem z Wysokiej, typa jeszcze nie widziałem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tak więc Wysoka jest na tyle duża że można się nie znać. Ale mam nadzieje że poznam kiedyś Pana lukascompl, zobaczy wtedy że nie jestem agresywny gdy mnie się nie sprowokuje.

[ Dodano: 2007-09-10, 09:57 ]
P.S ale jak Cie spotkam po testujemy laser ok? czy Ciebie oślepi? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
skoro piszesz ze to niemożliwe to chyba spoko nie?

10.09.2007, 10:10:21

Cytat:achhhhhh, rozszyfrowaliście mnie. jestem pezetem, lukasemcompl a dodatkowo falkhorem, maciejem i terelką a wszyscy korzystamy z jednego nika, nika laudy.
uderz w stół a nozyce się odezwą? :lol-above: - żart...
Pozdrawiam...
Bake, relax Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji szkoda nerwów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy