Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konto lucascompl i inne sprawy
11.09.2007, 08:54:00

Zdublowanie konta - Lucascompl

Lucascomlpl
Dzisiaj 7:50 (Godzin: 5)
(83.11.133.244)

angela
Dzisiaj 11:11 (Minut: 2)
(83.11.133.244)

heh przyznam szczerze że tego wcześniej nie widziałem! to jest dopiero żenada!
lukascompl napisał(a):twoja osobowość to dopiero nadaje się do specjalnej rubryki

Twoja za to już ma nawet temat, facet groziłeś mi z 2 konta, hehh masz jakiś problem, miej odwagę się spotkać i heh porozmawiać. Chyba że znowu chcesz stosować takie metody dziecinne, za które powinieneś zostać zbanowany. Dziecko nie radzi sobie to tworzy 2 konto i grozi z niego sądem hahahahahah staaary lecz sie

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11.09.2007, 09:20:43

spotkanie dobra rzecz pogadalibyscie sobie a nie jakies takie dziecinne przygrywki - badzcie facetami, bake i lucas, sie spotkajcie i obgadajcie to a nie podchodzy jak przedszkolaki :puppyeyes:
na forum juz mi sie nie chce czytac tych pierdol i dasow :O

[ Dodano: 2007-09-11, 09:25 ]
jako szara userka wnioskuje o zamkniecie tego tematu bo byl ogloszeniem a panowie niech sobie dyskutuja na pw

faceci :lol-sweat:

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
11.09.2007, 10:35:16

Bake napisał(a):Zdublowanie konta - Lucascompl

Lucascomlpl
Dzisiaj 7:50 (Godzin: 5)
(83.11.133.244)

angela
Dzisiaj 11:11 (Minut: 2)
(83.11.133.244)

Twój wywód jest tak dziecinny jak i sam ty - zapewne- to powiem ci do słuchu- jeśli to umiesz przeczytać- konto angela jest zbanowane od dnia 2007-08-01, 17:38 - a logowanie się na komputerach wszelakiej maści nie jest zakazane nikomu- więc angela logowała się u mnie i za to niesłusznie została zbanowana- i co gorsza administracja dalej jej nie odblokowała. A ty mały zawistny i ograniczony w swoich dyrdymałach userze powinienes jednak coś zrobić ze swoja nadpobudliwoscią- żeby tak okładać jakiegoś dzieciaka za byle co?- ty powinieneś się chyba bac iż jego rodzice nie pozwą ciebie do sądu za uszkodzenie ciała tego dziecka- zresztą twój całościowy obraz pokazuje jakim złym jesteś człowiekiem i jakie bzdury piszesz na tym forum. Spotykać się z takimi osobnikami to podwójna strata czasu i nie tylko tego.
11.09.2007, 10:50:14

Ja już nie wiem czy ty zartujesz czy jestes faktycznie taki ograniczony. Nie będę z Tobą dyskutował i po sprawie. Następnym razem niech mama kupi rower nie neostrade.

P.S chyba nie myślisz ze ktos w te bajki o angeli uwierzy. Tyle z mojej strony. Nie mam zamiaru z toba sie kłócić bo to nic nie da. z tobą nie da sie rozmawiac normalnie. TYLE pisz sobie co chcesz ja cie ignoruje.

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
11.09.2007, 10:50:37

lukascompl, JEŚLI NIE WIDZIAŁEŚ PISAŁEM STRONE WCZEŚNIEJ ŻE TAKIE TESKTY TO NA PRIV. ZOBACZE JESZCZE JEDEN TAKI TEKST ...

11.09.2007, 10:55:05

Qmar,

Ja tylko tłumaczyłem innym użytkownikom jak jest- zreszta pisałem też do administracji- a żałosne i głupi ludzie zawsze sa i będą wsród nas<koniec>
11.09.2007, 11:12:15

lukascompl, rozumiem ale popatrz na temat. Rozmawialismy o Twoim koncie a nie o tym jaki jest Bake Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i o tym co zrobil z jakims malolatem.

Jak widac juz inni userzy powiadali sie m.in. Demonesssa ze nie mamy ochoty czytac czegos na temat waszej sprawy prywatnej. Zakończcie te dyskusje bo niechce nikomu dac warna.

Temat zamknie Admin.

11.09.2007, 17:08:09

Topic zamknięty. Miłego dnia wszystkim Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
17.12.2007, 21:46:19

Witam. Trzeba odświżyć temat, ponieważ... Lukascompl skontaktował się z Administracją i powiedział, cytuję:
Cytat:20:03:40 Lukascompl: a ja chce wrócić na forum

Lukascompl widzi dwie możliwości:
- chce wrócić i nadal pisać
- chce usunięcia jego konta z wszystkimi postami

Nie chce sugerować rozwiązań. Chcę zobaczyć, o na ten temat powiedzą inni Użytkownicy. Administracja już ma pewne stanowisko, ale uznaliśmy, ze chcemy zobaczyć, co w tej materii uważają Userzy.
17.12.2007, 21:54:59

Falkhor, ja juz Ci pisalem ale powiem szczerze ze opcja
Falkhor napisał(a):- chce usunięcia jego konta z wszystkimi postami
odpada odrazu - przynajmniej ta druga czesc... juz mielismy taka akcje

no chyba ze ja jak bede chcial zniknac z forum to tez mi usuniecie posty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

17.12.2007, 22:38:00

Regulamin mówi jasno, co robić. Ale jak mówię - chce zobaczyć, co inni Userzy powiedzą w tej sprawie. Żeby nie było, że Administracja jest tyraniczna, biurokratyczna i bezduszna. Mamy czasem jakies podrygi ludzkich słabostek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji XP
17.12.2007, 23:04:22

Falkhor napisał(a):chce zobaczyć, co inni Userzy powiedzą w tej sprawie.

Ja widze tak samo jak Qmar.
18.12.2007, 00:43:22

jakby pisał normalnie to czemu nie.
Ale z drugiej strony, wszyscy pamiętamy jakie były cyrki ile nerwów złości... trolling jezeli można to tak nazwać. dublowanie kont obrazanie userów, wszczynnie kłótni... atakowanie userów na GG!!!

może zmądrzał i będzie pisał z sensem? może warto mu dać szansę (kolejną zresztą...)

P.S jeżeli można usunąć konto i skasować wszystkie swoje posty to ja też bym prosił Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-12-17, 23:44 ]
P.S jego posty są stare... można chyba wyrzucić nie zrobi to szkody forum...

[ Dodano: 2007-12-17, 23:45 ]
nie no jak czytam jego posty z góry to masakra Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
gorszy ode mnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-12-17, 23:47 ]
P.S a ja chce zapiekankę ...

18.12.2007, 01:18:51

Cytat:P.S a ja chce zapiekankę ...

Powinno być: "a ja bym wolała zapiekankę" tak to było Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ps. a czy ktos zakazuje pisac userowi lucascomp ? Przeciez nawet gdyby zablokowano mu konto to móglby zalozyc nowe i nadal pisac.
19.12.2007, 08:52:33

Kuru, i tak było przecież...

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy