Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (4): « Pierwsza [1] 2 3 4 Następna > Ostatnia »
Konto lucascompl i inne sprawy
Autor Wiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 15,825
Konto lucascompl i inne sprawy

Sami wiecie, co się ostatnio działo i cięzko nazwać to jakąkolwiek normalną rozmową.

Zawinił Lucascompl, ale także inni Użytkownicy, którzy nie dążyli do tego, aby wyprowadzić spór na tory normalnej dyskusji, nawet sprzecznej, napiętej, ale trzymającej się zasad NFM.

W związku z sygnałami od Userów - że Lucas nie zgadza się z zaistniałą sytuacją postanowiłem na nowo rozważyć zasadność udzielonego bana Lucasowi. Był to skutek mojego działania, gdyż po warnie od Profesorka miał dwa warny.

prawda jest taka, że... zawinił nie tylko on. To prawda, ma kontrowersyjne podejścia do wielu spraw, dla części Forumowiczów jest uznawany za osobę toksyczną, ALE: możecie go zignorować, macie taką opcję, jesli nie chcecie czytać jego postów. JEDNAK mimo wszystko osba Lucasa również ma prawo do tego, aby nie być obrażaną. jak każdy na tym Forum.

Sprawa ma się technicznie tak, że Konto Lucasa zostało pozbawione enefemów i pozostawione w stanie dwóch ostrzeżeń. Jeżeli zapracuje na trzecie - ucichnie siłą rzeczy. Kasacja enefemów wynika z tego, że lucas nie chciał usunięcia swojego konta.

Liczę na to, że sami załagodzicie spór - przestaniecie się obrażać i uzywać słów co najmniej obraźliwych, czyli także takich, jak głupek czy bezmózgowiec. Taki jest regulamin i nie pozostaje mi nic innego jak zapewnić o tym, że cała Administracja NFM będe się starała nadal go skutecznie realizować.

Nie musicie podawać sobei rąk - po prostu odpuście i zacznijcie nalezycie forumować.

02.08.2007 19:49:50
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
nfm: 3,342

Falk, wydaje mi się, że masz rację :!: nie tylko lukas zawinił, a on ucierpiał w tym najbardziej :wow:
wydaje mi się, że tak nie powinno być...owszem, czasem mówił za dużo i za wulgarnie, ale (po części) to my go do tego podpuszczaliśmy :O więc (moim zdaniem) decyzja o banie była zbyt ostrą karą :!: :!: :!:

niech lukas wraca na forum :!: :!: :!:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
02.08.2007 19:54:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
lukascompl

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
nfm: 1,417

Na mocy porozumienia z administracją- wzajemnie przepraszam obrażonych za niektóre wypowiedzi- i cieszę się z powrotu na forum :]

02.08.2007 20:10:47
Ekolog

*

nfm: 366

Witamy ponownie po rehabilitacji ;D

Ekolog
02.08.2007 20:27:47
Demonesssa

*

nfm: 378

:hihi: lubie jak sie czasem krew na forach przelewa ale wiadomo wszystko ma swoje granice - ja widzialam co wyprawiacie jako gosc najczesciej bo hasla i takei tam nie zawsze moge sie zalogowac :/ :/ :/ ale co tam do tematu

wnerwia mnie jak jeden user obraza drugiego usera a nie jego argumenty

przeciez to takie proste :/

ja bym co prawda dala lukasowi bana i kilku innym osobom ktore sobie z nim pouzywaly podczas nieobecnosci falka ale widze ze ostrobrody wzial na wstrzymanie albo jakis prozak i odpuscil liczac na odpuszczenie

mam nadzieje ze nei bede musiala czytac jakiegos s%itu wiecej na tym forum

:kiss: dla falka za cierpliwosc
:kiss: dla klocacych sie

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
03.08.2007 07:14:09
Bake

*

Reputacja: 7
nfm: 2,850

1. dublowanie kont
2. grożenie sądami policją userom na forum
3. grożenie userom na GG! miał czelność na GG zaczynać rozmowę z naszymi userami i im grozić!!!
4. DUBLOWANIE KONT!
5. celowe wprowadzanie zamętu na forum
6 DUBLOWANIE KONT

Admini na pewno wiedzą co najlepsze, ale jak dla mnie to jest:
1. głupota w NAJCZYSTSZEJ formie
2. TOTALNY brak konsekwencji - robisz zle dostajesz warna, robisz dalej zle wylatujesz
3. Niesprawiedliwość
4. Lucas nie poniósł żadnych konsekwencji swoich czynów, jeszcze wczoraj siał zamęt

Pozdrawiam

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
03.08.2007 07:27:03
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Demonesssa

*

utracil wszystkie enefemy? i ma dwa warny
no i na pewno bedzie uwaza, zeby nie dostac 3go

bake a mie dziwi ze ty jeszcze warna nie masz.......... Animatedwink

wyluzuj i odpusc - jak podpadnie jeszcze raz to tyle

03.08.2007 07:29:01
Bake

*

1. nfemy chciał rozdać
2. 1 warna miał, za to wszystko co zrobił dostał 1 warna.

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
03.08.2007 07:32:24
Demonesssa

*

Bake, ale nie zdazyl a mogl je dac na jakies konto znajomego i potem je odzyskac wiec pewnie po to byl ban zeby nie zdazyl wydac enefemow zarobionych na pyskowce

1600 chyba mial wiec calkiem sporo

03.08.2007 07:33:14
Bake

*

Demonesssa, ja nie widziałem żebyś brała udział w jakiejkolwiek dyskusji ostatnimi czasy to co Ty możesz wiedzieć ...

absolutnie nie przez to co napisała Demonesssa,

ale ok, dajmy mu szanse może przemyślał to wszystko i zmienił sie.

Pozdrawiam ziomalkę Smile

03.08.2007 07:35:54
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
nfm: 3,342

powiem szczerze, że decyzja o przywrócenia lukasa była/jest jak najbardziej słuszna...
...przecież nie tylko on nabroił :!: fakt może miał o jedno przewinienie więcej, ale gdyby brać pod uwagę samo zachowania na forum, to różnież JA powinienem polecieć :!: bo nie raz i nie dwa podpuszczałem i wcinałem się lukasowi...DECYZJA JAK NAJBARDZIEJ SŁUSZNA :!: BRAWO administratorzy :!:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
03.08.2007 08:20:18
SunShine

*

nfm: 1,317

No bana chwilę krótką miał, wiec jakaś kara chyba jest. Jak dla mnie może wrócić, ale jak znowu zacznie wpajać nam swoje poglądy na siłe, wyzywać od 'kłamców' czy 'bezmózgowców' lub określać, że jesteśmy 'marni' to ja prosze o zbanowanie i usunięcie MOJEGO konta. Napewno my też nie zachowywaliśmy się tak jak powinnismy i zamiast próbowac uspokoić sytuacje to jeszcze dodawaliśmy pieprzu... Każdy ma swoje nerwy... Wybacz lukascompl, to była nierówna walka.

Pozdrawiam lukascompl, wierzę, że się dogadamy Smile ogólnie witaj w domu :kiss:

A co do dublowanych kont i denerwujących postów w każym temacie to pozostawie bez komenatarza Smile Może to było konto siostry, która myśli podobnie Animatedwink w końcu ta sama krew :letssin: Moja siostra ma tu konto proszę go nie usówać :], ona od paru tygodni zbiera siły na napisaniea czegoś sensownego Animatedwink

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
03.08.2007 08:50:17
lukascompl

*

Bake napisał(a):
1. dublowanie kont
2. grożenie sądami policją userom na forum
3. grożenie userom na GG! miał czelność na GG zaczynać rozmowę z naszymi userami i im grozić!!!
4. DUBLOWANIE KONT!
5. celowe wprowadzanie zamętu na forum
6 DUBLOWANIE KONT

Drogi uzytkowniku- jak napisałem wyżej mam dużą siłe przekonywania administracji- po drugie nie dublowałem kont-- zamęt wprowadzało bardzo dużo osób ostatnio na forum- na gg napisałem tylko do ziolmalki, gdyż uznałem iż przesadziła, a ja się nie mogłem bronić, zreszta to nie było straszenie tylko przypomnienie pewnych zasad -
siła nie tkwi w krzyku a w racjonalnosci- dlatego juz nie próbuj krzyczeć! :]

04.08.2007 10:27:49
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
nfm: 4,400

lukascompl napisał(a):
na gg napisałem tylko do ziolmalki, gdyż uznałem iż przesadziła, a ja się nie mogłem bronić

Proszę o linka, bo nie wiem o która moją wypowiedź Ci chodzi, z jaką to poniekąd przesadziłam? :O

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
04.08.2007 10:31:40
lukascompl

*

ziomalko,

Na szczescie ta wypowiedź podobnie jak i cały temat6 został usunięty- tak jak i wiele niepotrzebnych słów. :]

04.08.2007 10:36:25
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *