Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kosmetyki naturalne
27.09.2006, 13:20:31
kosmetyki naturalne
Dawniej, za czasów naszych babć czy mam nie było takiego wyboru kosmetyków. Przeglądąc stare mamine filipinki czy płomyki spotykalam sie z róznymi radami kosmetycznymi: a to z myciem głowy jajkiem, albo deszczówka, a to z uzywaniem białego mydła "z jeleniem" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ale przeciez wtedy ludzie jakos mieli i ladna zdrowa cere, i lepiej wygladali (nie wszyscy oszywiscie)
Moze warto było by wrocic do "domowych kosmetykow" ?
Kiedys z powodów natury technicznej,nie majac pd reka zestawu do pielegnacji twarzy posłużyłam sie ... naparem z rumianku - i o dziwno skóra po nim była ladna, gładka - tylko niestey błyszczaca.
Moze znacie jakies sprawdzone i nie drogie domowe sposoby na pielegnacje cery i calego ciala ?
zapraszam do dyskusji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
27.09.2006, 19:30:26

maseczka błotna. Jak byłam mała sie upaprałam w błotku, potem ono zaschło i jak go zmywałam to fajne wrażenie było Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji po zmyciu oczywiście Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
27.09.2006, 21:25:46

Na wygladzenie cery dobre sa ogorki, zwykle zielone pokrojone w plasterki, pojasniaja cere i sprawiaja ze jest miekka, mila w dotyku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Na usta zeby byly miekkie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
dobrze jest posmarowac je miodem, jak ktos lubi to przyokazji moze sobie zjesc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji czyli laczymy przyjemne z pozytecznym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
28.09.2006, 08:57:41

miód jak najbardziej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ogorki nie kazdy moze - mnie na przyklad czasem uczulaja :/
spobowałam tez maseczki z drozdzy - fajna papka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

okimaxim, ciekawe z jakiego blotka ta maseczka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
28.09.2006, 09:49:19

hehehe nie pamiętam, ale nie śmierdziało Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to już dobrze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
02.10.2006, 17:33:20

Powiem szczerze ze nie stosuje maseczek i tego typu zabiegow Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe wystarczy mi mydlo i woda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji moja cera nie jest wymagajaca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A moze macie jakies sposoby na czerwienienie sie? bo ja chyba mam za duzo krwinek czerwonych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy