Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kosmetyki
03.05.2007, 17:38:27

mala.em, a jak oliwki?

Mi się z kolei przypomniał krem do ciała z Biedronki. Produkcja Dax Cosmetics. Ten w jasnym opakowaniu jest super, ten ciemniejszy już mi tak nie podchodził. Ale krem fajny, dobrze nawilża i jest niedrogi.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
08.05.2007, 07:24:51

ostatnio kupilasm sobie taki krem na dlonie bo mialam dosc mocno spekane - Ziaja. calkiem fajny.

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
08.05.2007, 16:31:39

Demonesssa, który? Ja miałam z Ziaji oliwkowy i kozie mleko. Oba mi spasowały.
Teraz kupiłam też z ziaji do twarzy kozie mleko nawilżający. Po pierwszym użyciu-fajny, ale za wcześnie dawać ocenę :]
09.05.2007, 16:14:23

siss, oliwek nie próbowałam, bo aż tak suchej skóry nie mam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

a co do Ziaji to mi te kosmetyki nie podchodzą - niby bazują na składnikach naturalnych, ceny mają niewygórowane, ale nigdy nic dobrego dla mojej skóry nie zdziałały, a niektóre wręcz zaszkodziły..

zresztą ja ogólnie mam problem ze znalezieniem dobrych kosmetyków - o ile do ciała i do makijażu jeszcze coś sobie dobiorę, to w przypadku pielęgnacji twarzy klapa totalna - mam cerę mieszaną, skłonną do niespodzianek i przez parę lat przetestowałam już sporą część sklepowych marek ze średniej półki cenowej i z całego tego bogactwa przypasowały mi może ze 3 kremy, ale już je wycofano z produkcji..
zniechęcona do sklepów kosmetycznych rozmyślam teraz nad kupieniem sobie czegoś z gamy kosmetyków aptecznych - jeśli miałyście do czynienia z kremami La Roche Posay, Dermedic czy Avene to czekam na opinie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.05.2007, 17:24:49

z aptecznymi nie mialam jakiejkolwiek styczniosci , ale tak jak siss tez uzywam kosmetyków z Ziaji wydaja mi sie najtansze i najlepsze

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
10.05.2007, 09:31:21

Jeżeli chodzi o mnie nie lubi za bardzo marki AVON. Moja mama sobie raz zamówiła kremy to były pomylone. Wszystko co kupiłam tej marki, oprócz tuszu do rzęs uczulało mnie nie czułam jakoś tych magicznych efektów jakie miał być ;/ To było tak szczerze, ale jeżeli chodzi o tusze to są ok. Lakiery do paznokci i kredki są ok... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
10.05.2007, 18:10:43

Megg napisał(a):nie czułam jakoś tych magicznych efektów jakie miał być

chyba w zadnym kosmetyku nie udalo mi sie znalezc tego wszystiego co wychwalaja w reklamach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
a co do AVONu to lubie ich zele pod prysznic, ale nie wiem czy to tez kosmetyk Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
10.05.2007, 23:55:12

Zuziaaa napisał(a):a co do AVONu to lubie ich zele pod prysznic, ale nie wiem czy to tez kosmetyk Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Racja, żele są boskie, szczególnie ten, który mi zarekomendowałaś - cynamonowy mmmmmm niezwykle relaxujący i odprężający :letssin:
Z Avonu mam jeszcze cienie do powiek i tusz do rzęs - i nie mam co narzekac na ich jakość :lol-sweat:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
11.05.2007, 14:54:33

Kupiłam wczoraj odżywkę do włosów Herbal Essences. Efekt mnie zaskoczył. Rzeczywiście ładnie pachnie, a moje włosy stały się takie milutkie w dotyku - normalnie jak jedwab! ;D Kto chce dotknąć? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
15.05.2007, 00:08:02

A ja mam w swej kosmetyczce cudoowną perfumę - PUMA Flowing, polecam gorąco i sądzę, że mimo ceny naprawdę warto w takie cudo zainwestować - nie macie pojęcia jak skutecznie odstrasza facetów ha ha ha :lmao:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
15.05.2007, 07:37:00

ziomalka napisał(a):jak skutecznie odstrasza facetów ha ha ha :lmao:

i wszystko jasne :O swoja droga daj sie kiedys tym posztachac - to moze wyprobuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
15.05.2007, 16:54:22

Zuziaaa napisał(a):swoja droga daj sie kiedys tym posztachac - to moze wyprobuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To będzie kosztowało, bo nie ma to jak spokój od osobników płci przeciwnej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to musi kosztować :lol-sweat:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
Odpowiedz 

Skocz do: