Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Którą gwiadkę uznajecie za wzór?
19.04.2007, 18:53:11
Którą gwiadkę uznajecie za wzór?
Siema Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji )

Chciałam pozwać Wasze Ekranowe / muzyczne osobistości.

Które wg Was najlepiej się ubierają, malują i ogólnie, naturalnie <mniej więcej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
> wyglądają? Czyli co i kogo cenicie - chodzi o gwiazdy płci żeńskiej. O obu istnieje temat w strefie wolności.

Tu jednak chciałam poznać kogo lubicie i czyj styl się Wam podoba.

Ja lubię Shakirę pod względem naturalności - ostatnio preferuje tylko lekki róż na policzkach i delikatny błyszczyk, nie jest chyda, ale ładna.

Podoba mi się styl Nelly Furtado. Jest ładna i zdolna oraz mądra. Czasem przegnie z "kreacją lub fryzurą" ale to chyba jak każna gwiazda.

Za królową kiczu uznano słucznie Gwen Stefani...

Z aktorek... na chwilę obecną po prostu nie wiem. Nie lubię pani Liszowskiej....

Pozdr!!

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
21.04.2007, 09:56:19

Vicotria Beckham - ma fajnego męża Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy