Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MECZ PIŁKI SIATKOWEJ NFM ŁAŃCUT
13.11.2007, 10:38:48

Może ta sobota? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji 17.11.2007? XP xD
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
14.11.2007, 23:41:01

hmmm mi by nawet pasowało Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale lepiej może w Łańcucie? bo jak bym miała jechać sama to nie puszczą mnie dalej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

P.S. do Łańcuckiej nowej hali można dojechać tylko przez e4 są też jakieś drogi co sie dojedzie nie dotykając e4?

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
24.11.2007, 19:41:00

Dzisiaj się dowiedziałem że w mojej byłej szkole w Husowie jest organizowany "III Turniej Mikołajkowy" chodzi oczywiście o siatkówkę. Oprócz kategorii gimnazjum dziewczęta i chłopcy jest także kategoria "open" w której można zgłosić drużynę bez względu na wiek uczestników.
Turniej organizowany jest przez miejscowy UKS "Patria" Husów i odbędzie się w dniach 12-16 grudnia kategoria open na pewno na weekendzie.

Czytałem wasze plany na zorganizowanie meczu siatkówki i pomyślałem że moglibyście wziąć udział w tym turnieju. Jeśli oczywiście zebrali byście skład.
Ja 2 razy brałem udział w tym turnieju i bardzo polecam. Zwykle jest około 6 drużyn... i gra się do 2 wygranych setów. Z tego co pamiętam to zawsze był też ciepły posiłek... Mankamentem jest sala gimnastyczna na której rozgrywany jest turniej, ponieważ ma ona właśnie wymiary boiska do siatkówki (w przybliżeniu).

Więcej informacji oraz regulamin turnieju na stronie UKS "Patria" Husów
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy