Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MECZ PIŁKI SIATKOWEJ NFM ŁAŃCUT
30.07.2006, 19:48:47

heh to ja sie pisze z najwiekszą przyjemnością Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
30.07.2006, 19:54:17

Mecz bedzie impreza zamknieta , wstep tylko dla forumowiczow forum Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
31.07.2006, 21:38:07

maciej napisał(a):Mecz bedzie impreza zamknieta , wstep tylko dla forumowiczow forum Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ooo i to lubie hehe

całe szczęście, bo nie lubie grać czując oddech jakiś pseudo koło mnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

pozdrawiam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
01.08.2006, 09:07:13

ziomalka,
Cytat:całe szczęście, bo nie lubie grać czując oddech jakiś pseudo koło mnie

Będziesz czuć oddech np. mój, jak wykonam rozbieg, skoczę do piłki i padnę na parkiet z wyczerpania Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Sierpień już się zaczął, do września cały miesiąc... trzeba trochę poćwiczyć. Zwiększę sobie dystans od kompa do lodówki. I będę szedł przez duży pokój... To tak na początek. Potem zobaczę, może jeszcze coś trudniejszego wymyślę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pooooozdrowki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.08.2006, 11:30:28

...
Falkhor napisał(a):Zwiększę sobie dystans od kompa do lodówki. I będę szedł przez duży pokój...

...nie nadwyrezaj sie az tak. To tylko towarzyska rozgrywka - ja wiem, ze chcesz wypasc jak najlepiej ale nie trenuj tak ostro bo sie wykonczysz!

Music is soundtrack of my life...
11.08.2006, 20:06:39

No mogę jeszcze wystawić lodówke na balkon. Wtedy to już będzie hardkor Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.08.2006, 23:44:43

Falkhor trenuj trenuj Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji przeciwnicy już szykuja forme Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji z tego co słyszałam iwcia z maciejem już cwicza zagrywki taktyczne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i odbicia.

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

13.08.2006, 00:05:40

cwicza cwicza tylko cos niewychodzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale trening czyni mistrza , przydali by sie jeszcze zawodnicy bo nie ma pelnych skladów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
13.08.2006, 00:07:46

no właśnie, a do meczu coraz bliżej ( przynajmniej tego planowanego ) Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
13.08.2006, 13:38:33

Zatrzasnęła mi się lodówka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji trening przymusowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jeszcze jakby tylko dał radę mi się zgubić otwieracz do piwa, to już byłby zupełny gites Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
13.08.2006, 13:43:13

Probowalam grac siatke a raczej odbijac pilke ale nie bardzo wychodzilo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe wiec powaznie zastanawiam sie nad udzialem w meczu, mysle ze bede dobra w przezucaniu punktacji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
13.08.2006, 13:44:49

iwcia napisał(a):Probowalam grac siatke a raczej odbijac pilke ale nie bardzo wychodzilo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe wiec powaznie zastanawiam sie nad udzialem w meczu, mysle ze bede dobra w przezucaniu punktacji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

iwcia ja Cie znam i wiem, że sobie poradzisz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Potrenujemy jeszcze , na siatke w czwartek sie wybierzemy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i damy rade! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

13.08.2006, 13:50:04

Wstepnie proponuje do wyboru 2 ostatnie soboty wrzesnia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
13.08.2006, 13:51:01

Wrrrrrr... widze, zę tu ostra konkurencja kurcze się rodzi. nie ma to tamto. Zmieniam golonke na wafle ryżowe.

I zaangażuję swoją siostrę i przypomnę sobie, co to jest odbijanie piłki ręcoma Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
13.08.2006, 13:51:32

maciej napisał(a):Wstepnie proponuje do wyboru 2 ostatnie soboty wrzesnia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Mi pasuje i jedna i druga Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Byle by było po 20 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy