Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MECZ PIŁKI SIATKOWEJ NFM ŁAŃCUT
13.08.2006, 14:39:44

ja bym proponowal w poludnie , w tedy moze uda sie za free sale zalatwic , wieczorem jest najdrozej bo dochodzi oswietlenie ktore nie jest tanie, ale decyzja nalezy do was Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
13.08.2006, 19:26:28

Hmmmm... jak dla mnie może być nawet i o 7.00 rano... A z tym oświetleniem to droga sprawa?
13.08.2006, 19:28:05

w godzinach wieczornych 1 h sali to koszt ok 50 zl
w godzniach poludniowch kosz 0-20 zl /h

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
13.08.2006, 19:35:09

Myhym... Czyli pasuje brać w okolicach okołopołudniowych, bo będzie nas trochę zapewne. koszt się rozłoży i wexmiemy sobie ze dwie godzinki pewnie...
16.08.2006, 15:02:36

Mi pasuje i rano i w południe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

co do wynajecią sali, im bliżej sezonu, bedzie trudniej według mnie o salę, a to dlatego, że za trreningi nareszcie wezmą się Sokoły PTG, UMKS Łańcut i Sokoły Juniorzy hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
17.08.2006, 10:49:47

Za to ja ustosunkuje się do Waszego terminu, a jesli chodzi o ćwiczenia przed rozgrywka to ja poćwicze sobie juz na rozgrywce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.08.2006, 16:52:18

[center]PROPONOWANE TERMINY [/center]

09 wrzesnia
16 wrzesnia
23 wrzesnia

Wszystkie daty to sobota.

Proponowany czas rozgrywki kolo poludnia

Czas meczu 2h

Prosze wpisac swoja propozycje oraz ewentualna godzine.

Pozdrawiam Maciej
22.08.2006, 17:04:35

ja 23 września, godzina obojętna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

22.08.2006, 18:21:00

16 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Albo pozniejszy

23.08.2006, 19:13:21

Mi odpowiada kazdy dzień, ale dziękuje za powiadomienie mnie o przykładowych terminach
24.08.2006, 17:45:29

Mi również odpowiada każdy dzień Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jka narazie przynajmniej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
26.08.2006, 11:44:33

mi raczej też wszystko jedno byle tak popołudniu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
28.08.2006, 18:45:55

16 września.

Ludki - deklarujcie się - bo potem będzie śmiganie się i rozjeżdżanie w datach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
28.08.2006, 23:06:48

Data zostala ustalona na 23 wrzesnia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Godzina rozgrywki 15-17 lub 17-19 , to dokladnie bede wiedzial w next tygodniu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Cena hali za 2 h to koszt 65 zl , wiec skladkowe bedzie z deczka wyzsze od 5 zl Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
65zl podzielic na ilosc osob. Nie pobieram prowizji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[center]Zapraszamy chetne osoby im nas wiecej tym lepsza zabawa no i taniej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
[/center]

[shadow=green]MPS NFM ŁAŃCUT GÓRĄ Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
[/shadow]

Pozdrawiam Maciej
29.08.2006, 09:12:26

No dobra. 23 września. Już sobie notuję Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy