Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MECZ PIŁKI SIATKOWEJ NFM ŁAŃCUT
24.07.2006, 23:40:27
MECZ PIŁKI SIATKOWEJ NFM ŁAŃCUT
[center]MECZ PIŁKI SIATKOWEJ NFM ŁAŃCUT
[/center]

Administracja NFM Łańcut, organizuje mecz piłki siatkowej, który odbędzie sie pod koniec września w Łańcucie. Mamy przyjemność zaprosić wszystkich forumowiczów na to wydarzenie, nie tylko w roli kibiców, ale przede wszystkim w roli grających. Potrzebnych jest min 12 osób chetnych do stworzenia drużyn.

[center]DATA 23 WRZEŚNIA[/center]
[center]Godz. 20.00[/center]

[center]Mecz bedzie rozegrany na hali MOSiR w Łańcucie (nowa hala obok parku)[/center]
Wpisowe to koszt ok. 5zł

[center]PROSIMY W TYM WĄTKU WPISAĆ SWOJĄ CHĘC UDZIAŁU W GRZE[/center]

Skład :

1 Iwcia
2 terelka
3 ziomalka
4 Kasiek
5 Zuziaaa
6 Falkhor
7 profesoq
9 qb
9 maciej
10 PEPEr

[center]Dziekuje wszytskim za wspolne spotkanie. [/center]

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
25.07.2006, 06:23:06

Sie zgłaszam. I już zaczynam skłądać na wejściówkę.

Pytanie też mam - czy to by była niedziela, czy zwykły dzień tygodnia? Ja z reguły pracuję od 8-16 bądź 10-18, czasem w piątki, czasem w soboty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Piątek 28 lipca? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Uczcilibysmy meczem kolejny przystanek Woodstock Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Sobota 5 sierpnia?

PS. może by to jednocześnie połączył z ogniskiem jakims albo nie wiem, pójściem na pizzę do Zielonej lub Sołtysa? Na piwko?
25.07.2006, 08:27:13

Ja oczywiście też zgłaszam chęc udziału Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Byle nie 20 września :/ najlepiej po, albo w sierpniu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Znajdź wszystkie posty użytkownika
25.07.2006, 09:07:08

ja również się zgłaszam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nareszcie miałabym okazje Was poznać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

dla mnie najbardziej dogodny termin to sierpień max do połowy września .... chociaż jeszcze dokładnej daty nie jestem w stanie podać, ale jak juz bede wiedziała, jak sie ma sprawa mouch studiów, napiszę określoną datę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
25.07.2006, 10:00:52

Mhm... czyli sprawa się trochę rozwlecze... sierpień wg prognoz ma być ponury i chłodny. Ale jeśli zrobimy siatkowy Grunwald na hali, to pogoda nie ma żadnego znaczenia. Grunt, zeby przyszło nas tyle, ile na prawdę będzie chciało nie tyle zmieść przeciwnika z parkietu, ale poodbijac piłkę trochę i pogadać sobie, poznać się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdro.
25.07.2006, 10:04:58

Falkhor napisał(a):nie tyle zmieść przeciwnika z parkietu, ale poodbijac piłkę trochę i pogadać sobie, poznać się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

No własnie o to chodzi... Nikt z nas nie gra profesjonalnie w siatke i mecz nie będzie stał na niewiadomo jakim poziomie, ale liczy sie dobra zabawa i spędzenie czasu w miłym towarzystwie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Mecz mógłby się odbyć wcześniej, ale musi byc troche więcej ludzi... :/

25.07.2006, 10:16:37

Na pewno gra ekipa administraci forum i to cala czyli 4 osoby Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
25.07.2006, 10:40:41

No to nie bedzie inna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i tez sie zglaszam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale wiedzcie ze zmiatac przeciwnika z parkietu nie umie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
25.07.2006, 10:55:41

Trzeba ustalic liste reerwowa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe ja sie pisze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

25.07.2006, 11:13:10

Napierw trzeba ustalić skład podstawowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A Ty profesoq jako admin musisz grac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nie masz wyjscia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

25.07.2006, 11:31:10

:564: Hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji To byla taka sztuczka zeby was pobudzic beda grał bede Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hihih Ale nie recze za siebie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :573:

25.07.2006, 13:42:25

Hyhyhyhyhyhy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Coś mi się zdaje, że będą nas znosic po tym meczu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Część z wyczerpania, część ze śmiechu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Oby tego nikt postronny nie obserwował, chociaz mówię - opcja z aparatami i robimy komiks o nowo powstające amatorskiej drużynie siatkarskiej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.07.2006, 14:12:33

...ja tez pogralbym chetnie. Prosze mnie wpisac na liste a ja juz dzisiaj odmawiam sobie browarka, zeby nastarczyc na wpisowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji . Po meczu (o ile bedzie na hali i bedziemy miec dostep do prysznicow) moznaby sie jeszcze wybrac wspolnie do jakiejs knajpy i pogadac na spokojnie.

W przyszlosci moze komus uda sie naklonic mnie do tak radykalnego posuniecia jakim jest zagranie w operze (nie w siatke naturalnie). Wspolna impreza tez bylaby ciekawa - ja juz zadbam o dobra muzyke i o lokal bo domyslam sie, ze gdybym zaprosil do Rzeszowa to niewielu forumowiczow daloby sie namowic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.07.2006, 14:16:55

qb napisał(a):W przyszlosci moze komus uda sie naklonic mnie do tak radykalnego posuniecia jakim jest zagranie w operze

Opera...hmmm hehehe nie wiem co powiedziec...Kazdy wie jak tam jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Pomyslimy..... Impreza zamknieta przepustki jedynie ludzie z NFM Łańcut Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i Dj QB za winylem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe Chulanki i swawole g:okulary

27.07.2006, 14:20:46

qb napisał(a):gdybym zaprosil do Rzeszowa to niewielu forumowiczow daloby sie namowic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ja jestem zainteresowana Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Odpowiedz 

Skocz do: