Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mistrzostwa Podkarpacia w skokach spadochronowych 2008
30.06.2008, 21:46:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.06.2008 21:49:04 przez darekielb.)
Mistrzostwa Podkarpacia w skokach spadochronowych 2008
Mistrzowstwa trwały w dniach 28-29 czerwca nad Zalewem „Czyste” w Grodzisku Dolnym.
Impreza była dobrze zorganizowana i zaliczam ją do bardzo udanych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Szkoda że nie ma więcej takich pokazów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Kilka fotek na zachęte Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A tu cała relacja z soboty:
Galeria

Moje fotki
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
01.07.2008, 08:06:24
RE: Mistrzostwa Podkarpacia w skokach spadochronowych 2008
Hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No to sobie poskakali Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Kurcze, trafic z takiej wysokości ładnych paru kilometrów w cel o średnicy kilkunastu centymetrów... Laboga Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A tak wogóle to świetne fotki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.07.2008, 08:54:55
Ładnie, przypomniały mi się czasy, kiedy jeździłem do Radomia na pokazy lotnicze - to jest dopiero coś... ahhh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.07.2008, 20:47:07
Godzio napisał(a):Ładnie, przypomniały mi się czasy, kiedy jeździłem do Radomia na pokazy lotnicze - to jest dopiero coś... ahhh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ja pamiętam wyjazdy na pokazy lotnicze do Jasionki, a teraz co? nie ma nic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
.
Dawniej pokazy odbywały sie co roku, a teraz ani jednych nie ma a szkoda, bo było na co popatrzeć.

Moje fotki
03.07.2008, 20:06:54
Fajna impreza jak widać, szkoda że nie byłem no trudno, może za rokPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

PANASONIC FZ50+UV+polar Hama+tulipan
>>
http://cz_marek.w.interia.pl >>
>>
http://chorfrazakosina.fm.interia.pl/index.html <<
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy