Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nabór na Moderatorów NFM Łańcuta
05.09.2007, 19:01:06

Zielony ładny kolor :lol-sweat: przynajmniej uspokoja =D

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.09.2007, 19:04:13

Cytat:To chyba cos jest nie tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ?
Coraz mniej aktywnych userów, a coraz więcej modów? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
05.09.2007, 19:29:55

Hehehe, niedługo modowie będą musieli swoje posty nawzajem moderować ;D

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
05.09.2007, 20:39:30

magdaaa napisał(a):Hehehe, niedługo modowie będą musieli swoje posty nawzajem moderować

Będzie numer jak sie doczekamy takich czasów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
05.09.2007, 21:10:21

magdaaa napisał(a):Hehehe, niedługo modowie będą musieli swoje posty nawzajem moderować
wg mnie jesli jakiegos moda trzeba bylo by moderowac to zdegradowac go do zwyklego usera - nie bylby to glupi pomysl -> mod + warn = user Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

05.09.2007, 21:13:45

Cytat:wg mnie jesli jakiegos moda trzeba bylo by moderowac to zdegradowac go do zwyklego usera - nie bylby to glupi pomysl -> mod + warn = user Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

hehe nie zgadzam się, każdy ma prawo do pomyłki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Falkhor ma warna przecież Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji więc Twój wynik jest nieprawidłowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

05.09.2007, 22:11:35

terelka napisał(a):hehe nie zgadzam się, każdy ma prawo do pomyłki Falkhor ma warna przecież więc Twój wynik jest nieprawidłowy
jaki wynik ?

pomylka? jesli mod sie pomyli to dostanie warna co za tym idzie nie przestrzega regulaminu wiec nie powinien byc modem prosta sprawa - mozna to wprowadzic od teraz a nie od tego co juz bylo ;d

05.09.2007, 22:43:23

Spoko spoko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Każdy może się pomylić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A warn warnowi neirówny. Więc spoooookojnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Co do aktywnych Userów - własnie powołanie nowych Modów ma na celu uaktywnienie się Userów. Mod to taki animator trochę, więc... starać się, starać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.09.2007, 23:14:02

Qmar, co Ty chrzanisz...? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Qmar napisał:
Cytat:wg mnie jesli jakiegos moda trzeba bylo by moderowac to zdegradowac go do zwyklego usera - nie bylby to glupi pomysl -> mod + warn = user

a czy admin + warn od admina = mod / user...?

każdy może sie pomylić jak pisała terelka. o to chodzi żeeby moder prawidłowo dawał warny!! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Q

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
06.09.2007, 10:15:23

Cytat:mod + warn = user

Ten wynik Qmar Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe

Nie ma człowieka nieomylnego, niestety ale tak już jest, więc trochę zrozumienia Qmar Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

06.09.2007, 10:52:22

Qmar,
Cytat:wg mnie jesli jakiegos moda trzeba bylo by moderowac to zdegradowac go do zwyklego usera - nie bylby to glupi pomysl -> mod + warn = user
heh to szybciej niż myślisz zapanowałoby na forum bezkrólewie :lmao:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
06.09.2007, 19:06:09

Admini to admini oni moga wszytsko wg regulaminu i wg zasady ktorej nigdzie nie napisano
mi chodzi o moderatorów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
wiem ze nie ma nieomylnych ale warna nie dostaje sie przez pomylke ze napisze sie nie w tym dziale co trzeba (jak ja dostalem ; o ) tylko za nieprzestrzeganie regulaminu jesli sie pisze nie na temat lub spamuje no nie ?!

07.09.2007, 09:41:13

Qmar, Jako że Forum nie jest państwem prawa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ani wogóle państwem,, które może zastosować jakiś bezpośredni środek przymusu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to Warn jest stawiany na podsatwie subiektywnej acz możliwie obiektywnej oceny Admina/Modera. Nie wszystkie przewinienia są opisane w regulaminie...

Cytat:"obsługa Forum zastrzega sobie prawo edycji, skracania i usuwania treści bez podawania przyczyny"

"Administratorzy i Moderatorzy (TEAM) dbają o porządek na Forum, wyrzucają z niego treści niezgodne z Regulaminem i swoim własnym osądem. Stronią jednak od nadużyć, kierują się przede wszystkim obiektywizmem i dobrem całego Forum."

Czyli nie mamy zamiaru budować kompletnego słownika rzeczy karanych i nie karanych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Nie miałoby to sensu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A tak jestesmy elastyczni i cóz, czasem trzeba o czymś zadecydować wiedząc, że nei wszyscy będą szczęśliwi. Jak w życiu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
07.09.2007, 20:04:23

Falkhor, ja to wiem masz racje ja tylko zaproponowałem tak nawiązujac do moderatorstwa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji co zrobisz Twoja wola Ty jestes Admin.

07.09.2007, 20:52:36

levi napisał(a):pezet wydaje mi się, że kompletnie nie masz racji :!: to nie żadne patrzenie na ręce :!: wydaje mi się, że chodzi tu o to, aby zobaczyć czy dana osoba będzie potrafiła się w to 'bawić'...
...nie rozumiem tego o co ci chodzi :?: :!: :O
uwielbiam to jak ktoś zamiast zrozumieć idee postu czepia sie szczególow i pojedynczych stwierdzeń. sam stwierdziłeś, że jest to po to aby zobaczyć czy dana osoba bedzie potrafiła sie w to bawic. a wiec co to jest jak nie przyglądanie sie danej osobie. nie zaprzeczaj sam sobie.

Falkhor napisał(a):Jak KTÓRYKOLWIEK z nowych modów czuje presję, to proszę to napisać i jakoś uzasadnić, to sam sobie dam warna.
jak wyżej, uwielbiam to jak ktoś zamiast zrozumieć idee postu czepia sie szczególow i pojedynczych stwierdzeń.

Gothka =) napisał(a):pezet, nie rozumiem, próbujesz się za nami ujmować? :O To zbędne, bo przecież żaden nowy mod się nie skarży, więc skąd Ci przyszło do głowy, że możemy się z tym czuć źle?
wcale sie za wami nie ujmuje, tylko dziwna jest dla mnie ta cała polityka. najpierw ogłaszacie casting na modów. potem przyjmujecie owe osoby całkiem świadomie, po czym stwierdzacie jakieś próbne okresy, testy i jeszcze może sie okazać ze ktoś wyleci. to by było całkiem niekonsekwentne i komiczne.

Qmar napisał(a):oczywiscie pozatym ze jest sie modem jest sie tez userem i jesli ktos chce rozkrecic dyskusje to robi to a jesli jest sie modem to dodatkowo trzyma sie dyscypline a nie wymysla nowe tematy zeby bylo wiecej
qmar dobrze prawi tutaj i o to mi chodziło. moderator jest głównie od trzymania porzadku, a jesli ta osoba ma rozkrecać dyskusje tworzyć tematy to powinna to robić jako user i adwersarz, nie jako mod. na moda nie powinien być kladziony dużo więszy nacisk na tworzenie tematów niż na userów.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy