Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NFMowy Konkurs MIKOŁAJKOWY 2007 (Pula nagród - 450zł!!!!!)
05.12.2007, 21:31:37

Padlinka napisał(a):GothicSpirit chyba zapozno Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ja chcialam sie odniesc do zyczen maina - ten mikolaj musislby byc miliarderem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

e przesadzasz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
wystarczyłoby jakies 200tys zł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
05.12.2007, 21:34:25

hmm kazde dziecko w polsce * 200 tys + dzoicei na calym swiecie . mhm :]

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
05.12.2007, 22:34:10

dobra mam zaszczyt zapowiedziec wam ze dzis juz nie bedzie konkursu z przyczyn czystko egzystencjalnych a raczej technicznych (brak neta admina (eFa) - normalnie powiesic sie idzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
jutro rano i wieczorem nastepne tury

(normlanie poczulem sie jak admin przez chwile czulem te moc :lol-above: )

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
05.12.2007, 22:49:50

Qmar, chciałbym sprostować wypowiedz, ponieważ dla chcącego nic trudnego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji dla tego konkurs sie odbędzie w ustalonych godzinach 22.00-22.30. Dla tego zapraszamy do wspólnej zabawy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.12.2007, 23:16:40

Ciekawe czy sa chętni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
05.12.2007, 23:18:26

ja jestem chetna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
05.12.2007, 23:19:20

ja też Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
05.12.2007, 23:21:46

me too :Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

05.12.2007, 23:24:28

Zadanie czas zacząć. JAk zwykle proste jak pestka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wyobraź sobie, że jesteś Mikołajem. Komu, jakie i dlaczego przygotujesz prezenty?

Aby było jeszcze prościej dodajmy od razu gotowe osoby.

Mama
Brat/Siostra
Teściowa
Bardzo ładna koleżanka/kolega
Żona/mąż
Dziecko z domu dziecka

Oczywiście prosimy o krótkie uzasadnienie dlaczego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czas do rana Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
czyli, aż falek wstanie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji do kolejnej przedostatniej tury.

Pozdrawiam Maciej
05.12.2007, 23:33:17

Mamie - robota co by za nią wszystko wysprzątał żeby wreszcie miała czas dla siebie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Siostrze - całą tone przeróżnych włóczek i kordonków z wzprami na szydełko - bo bardzo lubi robić na szydełku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Teściowa - no nie mam jeszcze teściowej i nie wiem co by jej dać, ale pewnie coś praktycznego do domu co by akurat potrzebowała i coś słodkiego dla osłody Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bardzo ładnemu koledze - misia i coś słodkiego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
miś do przytulania słodkie bo ja także jestem słodka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Małżonkowi - nie mam takowego ale pewnie sexi bielizne i dobrą perfumę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ja też na tym skorzystam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Dziecko z domu dziecka - rodziców i nowy, prawdziwy dom. Bo zasługuje.

Pozdro dla wszytkich... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

05.12.2007, 23:34:24

Mamie :/ troche ciężkie może kwiatuszka :flower: ... A dlaczego? Bo zawsze będę ją kochać i będę jej wdzięczna za to ile miłości zdążyła mi dać i jak wiele mnie nauczyła Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Siostrze - ciepłe pantofle w kształcie pluszowego misia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Dlaczego? Bo zawsze marznie w stopy, żeby się bidula nie pochorowała Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Teściowej kompletnie nie wiem, moze jakieś super druty do dziergania sweterków Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
żeby mój "mąż" nie marzł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Bardzo ładnemu koledze (nic bym raczej nie dała) ale jak już musiałabym to dalabym mu lusterko skoro taki ładny niech się poprzegląda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Mężowi - piwo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
i rózge, bo był niegrzeczny, ew jakiegoś fajnego jaguara albo bilet na jamajke Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Dziecku z domu dziecka dałabym wielkiego pluszowego misia żeby miało się w co wtulić gdy będzie mu smutno Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
bo domu to nawet raczej mikołaj nie ma takich mozliwości

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
05.12.2007, 23:36:30

Mama - wałek (na Tatę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji )
Siostra - beret i wibrator (jak jej się beret nie spodoba, to może się wyp....ć)
Brat - młotek (żeby sobie prezenty wybił z głowy)
Teściowa - nie mam teściowej więc nic nie kupię, bo to nie ma sensu
Bardzo ładna koleżanka/kolega - lusterko, żeby mogli sami siebie podziwiać
Żona/mąż - nie mam !!! A chłopakowi kupię ramkę na moje zdjęcie (będzie mógł mnie oglądać w każdej chwili i żeby za bardzo nie tęsknił Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
)
Dziecko z domu dziecka - prawdziwy dom (jakbym miała takie możliwości) !!!

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
05.12.2007, 23:50:06

Mamie - więcej czasu dla siebie - za bardzo troszczy sie o innych i za mało czasu ma dla siebie
Tacie - nieco radości i optymizmu - coś Mu tego ostatnio brakuje (gratis)
Siostrze - wiary w siebie i własne możliwości no i żeby wreszcie nakreśliła sobie jakiś porządny cel życiowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Braciom Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
- mniej lenistwa, więcej pracowitości no i coby nie zapomnieli o tym, że na rodzinke zawsze liczyć mogą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Teściowej - [maybe in da future] szerszego zakresu poczucia humoru, żeby ją moje żarty ani nie zdziwiły ani nie zbluwerrrsowały XP
Bardzo ładny kolega (mm jest taki na horyzoncie) żeby zaczął się zachowywać jak facet a nie jak kiepski podrywacz i niemęskie stworzenie :lol-sweat:
Mąz [maybe in da future] ----> miłości i szczerości Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
bo tylko tak usposobionego facteta bym pokochała i kochała na zabój Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Dziecku z domu dziecka - żeby wreszcie odnalazło szczescie rodzinne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
05.12.2007, 23:58:07

Mama wieczny usmiech na twarzy , czasem jest jej ciezko z bachorami ( czyt, ja i moje rodzenstwo )
Brat/Siostra - siostrom młodosc , bratu spelnienie marzen
Teściowa - heh fajna kobita Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wiecej optymizmu
Bardzo ładna koleżanka/kolega - powodzenia w zyciu
Żona/mąż - zadowolenia ( ze mnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
)
Dziecko z domu dziecka- rodfziony przedewszyt=stkim i zapomnienia starych czasow

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
06.12.2007, 00:14:52

dla mamy, mamy pomoc w postaci skrzata na swiateczne wypieki i przygotowania Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo to bardzo potrzebne w swiatecznym czasie
dla brata/siostry mamy dzien dobroci dla brata i siostry Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
zeby mogli odetchnac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
dla tesciowej mamy dzien bez dowcipow o tesciowej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
tze zeby mogla odetchnac
dla bardzo ładnej kolezanki mamy zaproszenie na wystawna kolacje do samego rana ... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
(w przypadku braku ponizszego podpunktuPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) zeby mozna bylo odetchnąć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
dla zony mamy swiateczny wyjazd w nieznane Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
z masa niespodzianek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zeby wiedziala ze nadal ją kochamy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

dla dziecka z domu dziecka mamy nowy cieply dom pełen serca a nie tylko 4 sciany drzwi i okna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
bo chyba tylko to jest najwazniejsze dla takiego malucha
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy