Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NFMowy Konkurs MIKOŁAJKOWY 2007 (Pula nagród - 450zł!!!!!)
03.12.2007, 22:04:34
NFMowy Konkurs MIKOŁAJKOWY 2007 (Pula nagród - 450zł!!!!!)
--------------------------------------------------
NFMowy Konkurs MIKOŁAJKOWY 2007

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

NFMowy Konkurs MIKOŁAJKOWY 2007

Nie mogło być inaczej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Jest jak jest, wszystko drożeje i staje się co raz trudniej dostępne, ale nie nasze Forumowe zasoby dobrych rzeczy dla naszych Userów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie mamy się co czarować - bo zbliżają się Mikołajki A.D. 2007 i ten oto czas będzie należał do najserdeczniejszego czarodzieja naszych serc - świętego Mikołaja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Który to Mikołaj sam w sobie chce pewnie, abyśmy się obdarowywali jak najdłużej i nie tylko przez jeden dzień w roku, więc... postarajmy się zrobić coś dla naszych Userów. przyszykowaliśmy Wam trochę różnych różności, które - mamy nadzieję - umilą Wam tegoroczne Mikołaje i Mikołajki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jako że trzeba te nasze słodkie dobra rozdzielić - postąpimy tradycyjnie już, drogą konkursową... Zadania nie powinny być za trudne, będą powiem raczej łatwe i ukłądane z myślą przede wszystkim o tym, abyście w oczekiwaniu na nagrody - mieli trochę rozrywki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jakie są nagrody? Budżet mamy skromny, ale coś tam wyłuskamy. Ponadto udało nam się znaleźć już kiku sponsorów. Dlatego wg mnie osobiście - nagrody są fajne i wartościowe. Cóż jeszcze mogę powiedzieć? przygotujcie się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Jutro zaczynamy konkurs Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji O jakiej godzinie... a tego to już nie powiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W każdym razie DOŚĆ wcześnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Będzie metoda losów, czyli za wykonanie zadania otrzymujecie los, który później - z losowania - zadecyduje o kolejności dostępu do Skarbca Nagród Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wszystkim naszym Userom i Obserwatorom, którzy jeszcze się nie zaarejestrowali - życzę miłej zabawy i powodzenia w walce o nagrody Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

PS. Lista nagród nie jest jeszcze zamknięta, ponieważ czekamy na kolejnych sponsorów, którzy mają czas do jutra, aby się okreslić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Dokładna lista nagród niechże będzie niespodzianką Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

oraz oczywiście Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
03.12.2007, 23:04:22

Yeaaah zajebiaszczo - szkoda, że ni hu hu nie będe w stanie rano być na necie, bo hmm coś ostatnio rzadko kiedy jestem rano w stanie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji już nie wspominając o tym, że jestem nie do życia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale chrapke na nagrody to ja mom, mom :sweet: :sweet: :sweet:

PS - wreszcie Falk ruszył mózgownicą i wykminił jakiś konkurs, życzę wysokich wygranych XP

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
03.12.2007, 23:15:58

mrauuuu konkurs Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mrauuuu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji znaczy trzeba sie bedzie jutro w pracy bic o dostep do kompa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mmmm Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji byle nie przed 7 Falk XP

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
04.12.2007, 01:14:19

konkurs juz od jutra?
;]

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
04.12.2007, 08:00:48

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A moderatorzy też mogą?? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :sweet:

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
04.12.2007, 08:04:08

W tej edycji Moderatorzy również mogą brać udział. Tylko my, biedni Admini, nie możemy brac udziału XP Tak się nad tym zastanawiałem i wydaje mi się to całkiem w porządku, bo ostatnio młoda krew, która napłynęła w pewnej części jednak się wykazałą, więc dlaczego by odmawiać im tej przyjemności? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Start już niedługo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Uwaga Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A dokładnie TERAZ! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Pierwszy ETAP Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Żeby była to rozgrzewka macie godzinę czasu od momentu ukazania się tego posta na to, aby napisać swojego posta pod moim postem XP Będzie to zapewne najłatwiej zarobiony los, ale od czegoś trzeba zacząć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
XP

[center]

oraz oczywiście Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
[/center]
04.12.2007, 08:06:36

a więc piszę ten post pod Twoim postem a tak w ogóle to dobrze ze jak rzadko rano zajrzałam na neta bo musze już iść do szkoły... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji więc ja lece i życzę miłego dnia wszystkim Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
04.12.2007, 08:17:19

Ok spadam na wykład i jestem strasznie niewyspana aczkolwiek zycze miłego i udango dnia wszystkim, peace everybodyy XP XP XP :kiss:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
04.12.2007, 08:56:48

Yeah czyżbym zdążyła? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

04.12.2007, 08:57:50

Więc i ja piszę posta pod Twoim postem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A nuż się uda i los się do mnie uśmiechnie :] Ja się juz uśmiecham Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
04.12.2007, 08:59:24

o wstałem :]

04.12.2007, 09:00:18

Heh, to że niby napisać mam? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji . Ja tam już nic nie wiem, ale Kluski mnie zmuszaja ;]. Peace Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji .

Śmiejąc się bo zawsze z popiołu w popiół
04.12.2007, 09:03:41

To i ja też.

Smash something.
04.12.2007, 09:04:53

ja ja ja ja

^^" ^^" ^^" ^^"

zdarzylam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale jak mnie z pracy przez to wyrzuca to zabije jednego z administratorow ^^"
oczywiscie tylko tak na forum a nie realnie spadam pozdrawiam wszystkich

oby nastepna tura byla wieczorem!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
04.12.2007, 09:14:28

rano czeba wstac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy