Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (3): « Pierwsza [1] 2 3 Następna > Ostatnia »
Pierwsza Rocznica NFM Łańcut
Autor Wiadomość
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 5
nfm: 2,828
Pierwsza Rocznica NFM Łańcut

[center]
NFM Łańcut - http://www.forum.lancut.org
jest już z wami ROK !!![/center]

[center]DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA CAŁY ROK, ORAZ ZAPRASZAMY NOWYCH, NIEZDECYDOWANYCH DO WEJŚCIA ABY PRZEKONALI SIE, ŻE NFM JEST DLA WSZYSTKICH Smile[/center]

[center][/center]

Zapraszam wszystkich na dzisiejszy Zlot jubileuszowy Smile
Życzę sobie i wszystkim 100 lat Smile Niech NFM będzie z wami Tongue

Pozdrawiam Maciej
11.04.2007 02:24:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Reputacja: 4
nfm: 15,825

Smile Smile Smile

Cóż pozostaje mi powiedzieć i dodać po tak przenikającym na wskroś serce wywodzie Admina macieja (na tę okazję zatytułowałem go zgodnie z jego nickiem, czyli z małej literki Tongue ). Łezka wzruszenia zakręciła się za redaktorskim okiem uzbrojonym. :lol-sweat:

Dla mnie NFM Łańcut jest najlepszym łańcuckim Forum i nie będę tego mówił delikatnie Smile Staramy się utrzymywać równy poziom emocjonalny i merytoryczny, wszystko co mamy stawiamy na Użytkowników i myślę, że to widać nawet przez konkursy, które organizujemy ale także i sposób moderacji Forum. Nie udawajmy - jest to zabieg konieczny, ale nie tyraniczny. Danie każdemu równego prawa głosu oznacza tyle samo, co równe jego ograniczenie w imię wolności słowa ale i godności osobistej ^^"

Jest dla mnie wielką przyjemnością, że Forum żyje swoim życiem. Ludzie się spotykają, rozmawiają o sprawach górno- i przyziemnolotnych. Są tutaj znajomi, a także ludzie, którzy poszukują nowych znajomości. Niektórzy także czytają moje długie posty, chociaż ja to i tak czytam wszystko (Macieju, jednak ze skromności odmówię przyjęcia 50 enefemów Tongue ). Stowrzyliśmy wirtualną sub-społeczność regionu łańcuckiego, która ma realne odzwierciedlenia. To było, jest i będzie naszym celem Smile

Nie będe wymieniał tutaj osób, które są ważne dla NFm, bo przecież NFM to właśnie oni i oni sami dobrze o tym wiedzą. Stwarzają też fantastyczną możliwość dla innych, którzy dopiero NFM obserwują, odkrywają. Z którymi ja mam np. świetne tematy, w których następują różnice zdań, ale do czegoś to prowadzi - w końcu cały czas się czegoś uczymy i ciągle coś lub kogoś poznajemy.

Początki Forum były dość ciekawe Smile Jak jużn iektóre osoby wiedzą, to trafiłem tutaj praktycznie przypadkiem, znajdując całkowicie przypadkiem link do tego Forum... i tak to się zaczęło. Od zwykłego, szarego, cichego Usera ^^" Który z czasem zaczął pisać ponadnormalną ilość postów, ale na szczęście postów wnoszących cos do tematu. Potem próba przeforsowania zmian na Forum, status Junior Admina, i w końcu... Admina Smile A potem to już większośc z Was dobrze wie, co się działo Smile jest dla mnie frajdą, że mogę ruszyć gdzieś z aparatem czy też tylko z notesem, coś uchwycić, zrobić z tego materiał i podzielić się tym z innymi. Albo po prostu siąśc przed ekranem, odnaleźć w zakamarkach umysłu frapujący temat i uczynić go polem rozważań ludzi o różnych poglądach. Poszukać sponsorów i wyciągnąć od nich jakieś nagrody na konkursy Smile Komuś podpaść, ale zrobić fajną fotę Tongue Ech... Różni ludzie... w tym tkwi siła NFM. W USERACH. Zawsze powtarzam to sobie i Maciejowi Biggrin

Też z tego miejsca chcę złożyć podziękowania ^^"
Macieju - za wielki wkład jako speca od zagadnień technicznych, które dla mnie są czarną magią :lol-sweat: Ty wiesz, jak Forum działa i jak ma działać Biggrin O każdej porze dnia i nocy Smile Do tego nie sposób pominąć wartości dyskusji, jakie prowadzimy na gg i czasem w realu, bo to w końcu one decydują o tym, jak ma wyglądać NFM. Te debaty (prowadzone zazwyczaj strasznie emocjonalnie i z taką ilością literówek, ze głowa boli Biggrin ), gdy roztrząsamy zdania Userów albo czy dany post zmoderować czy nie ^^" , własne widzimisię i jeszcze jak dzielimy się obowiązkami w ciągu dnia Biggrin maciej objął straż nocną, ja - straż dzienną. I to ja jestem złym Adminem Biggrinevil: Ban :sweet:

Profesoq - Ten pan otworzył mi oczy na pewne rzeczy, a poza tym był pierwszym Junior Adminem, z którym ruszyłem na rowerową przejażdżkę Biggrin Potem były Dębnik Impact'y i heh... sporo życiowych i niezyciowych historii Smile Cieszę się, ze Cię poznałem, kolo :lol-sweat: :hihi: xD

Iwcia i Terelcia - Niestrudzone Moderatorki, które strają sie łączyc obowiązki wzorowych studentek z wzorowymi moderatorkami i często prowadzą ze mną boje o to, co trzeba moderować a co nie Tongue Tongue Tongue Ale na tym to polega i ciesze się, że nie szczędzą konstruktywnej krytyki i że po prostu są Smile na Forum, na zlotach, na punktualnych wyjściach do Teatru Biggrin Smile XP

Czego można sobie życzyć z okazji tej rocznicy?
- Zapału!
- KONSEKWENCJI
- WYTRWAŁOŚCI Biggrin
- Otwartości i zrozumienia.

11.04.2007 06:15:56
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Zuziaaa

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
nfm: 1,391

i oby tak dalej Smile
pomyslcie, za 10 lat bedziemy miec (wiekszosc Tongue) dom, rodzine, dzieci, kota, psa, samochod/rower Biggrin a forum nadal bedzie istniec - mam taka nadzieje Smile

zdrowia Smile i 100 lat Smile

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
11.04.2007 07:42:39
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
nfm: 3,655

Hehe zostałem wymieniony :]
Maciej przeczytałem wszytsko i ten post Falka tez xxx Drwi
Zuziaaa ja tam nie wiem czy ede mial kota i psa ale reszta to by bylo fajnie Biggrin
No to zdrowia wszystkim userom Biggrin oby pisali wiecej Biggrin

edit maciej
ciut zmoderowałem z wiadomych celów

11.04.2007 12:11:23
siss

*

nfm: 491

Pogratulować.
Forum jest naprawdę super.
Tak jak Falkhor trafiłam tu zupełnie przypadkiem. Wątpliwe, czy chociażby w 1/4 będę tak aktywna jak najmniej aktywny z najaktywniejszych Tongue na forum, ale lubię je czytać i czasem coś swojego też wtrącę.
Poza tym jakoś bardziej... swojsko, bo ludzie z okolicy i w ogóle, no.

Gratuluję założycielom i tym, dzięki którym forum jest na poziomie. Oby tak dalej.

Ps. Chyba nieźle się bawicie na Zlocie? ^_^

11.04.2007 17:59:30
Ahab

*

nfm: 814

maciej napisał(a):
wcale nie chcecie odchodzić

To jest jak z uzależnieniem od używek... człowiek wiele razy chce rzucić i zawsze wraca... Biggrin

No fajne to forum... jak cos jeszcze wpadnie mi do głowy to dopiszę Biggrin

Liberate tute me ex inferis
11.04.2007 18:14:38
SunShine

*

nfm: 1,317

Jeeejku mój wklad to tu prawie żaden był, Macieju i wybacz że nie miałam czasu, aby Ci czasem pomóc Tongue Dla mnie to forum to już nalóg, ale jakże przyjemny Smile Dziękuję ze Wasz trud i pracę, za zaangażowanie Falkhora i za nawet nocne zabiegi na forum Macieja Biggrin Za świętną moderacje Biggrin Normalnie się wzruszyłam i chyba się popłacze hehe :lol-above: A pozatym forum to skupia świetnych ludzi, z których wielu znam i są naprawde wartościowi Smile Bardzo miło się z Wami dyskutuje... eh no 100 lat 100 lat... Szkoda że nie mogłam być na zlocie Sad ale nigdy w godzinę nie trafimy w czas wszytskich userów...
P.S. A ja trafiłam na to forum bo ktoś wysała mi linka na gg Tongue
Oby tak dalej Smile

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
11.04.2007 18:49:12
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Padlinka

*

Reputacja: 1
nfm: 1,415

Maciej wisisz mi 50 nmf Biggrin [ zartuje ]
w kazdym badz razie forum to miły nałog Smile ehh pozostaje tylko zeyczec nie stu ale chciaz 15 lat istnienia i tak bedzie gites Smile a i wielkie podziekowania dla ADMINóW I MODERATORóW bo bez was to forum by nie smigało Smile :kiss:

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
11.04.2007 19:21:14
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
nfm: 3,655

SunShine napisał(a):
to forum to już nalóg

Własnie dzis to uswiadomilem maciejowi na realu Drwi tez mam ten nałog siedzimy w tym razem ^^

11.04.2007 19:31:04
Falkhor
Administrator
*

nfm: 15,825

To ja może o nałogach się wypowiadac nie będe Tongue Tongue Tongue Miło mi bardzo to wszystko przecyztać Smile Smile Shy

11.04.2007 19:49:46
Prot

*

Reputacja: 1
nfm: 459

maciej, czekam na 50 enefemów czy jak się to odmienia... Animatedwink

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
12.04.2007 20:05:13
lukascompl

*

nfm: 1,417

I moja mała rocznica- na forum od roku ^^"

08.07.2007 14:21:16
marcelka

*

nfm: 764

lukascompl napisał(a):
I moja mała rocznica- na forum od roku

gratulacje ;D :kiss:

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

08.07.2007 16:36:48
Zuziaaa

*

nfm: 1,391

ooooo to moja tez nie tak dawno mineła Biggrin

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
08.07.2007 18:45:30
Totti

*

nfm: 260

Wszystkiego naj .....i wytrwałości

08.07.2007 21:10:29
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *