Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (2): « Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
problem z parkowaniem
Autor Wiadomość
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 3,655

Kuru napisał(a):
Zawsze żyłem w przeświadczeniu, ze prawo o ruchu drogowym jest ponad "miejscowe regulacje", a tutaj dowiaduję się, że jest inaczej...

<lol2> Rotfl Ty wiesz ja tez tak myslalem Biggrin
jestem ciekaw jak wyglada ta sprawa wiec moze kinga69 poda z laski te wszystkie przytoczone przez siebie paragrafiki bo cos mi sie wierzyc niechce ze ktos moze sobie stanac na miejscu parkingowym i nas nie wpuscic :nerd:

07.11.2007 23:11:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
nfm: 15,825

Hmmm... moja mama to się nie farmazoni z takimi skrzynkami. Wysiada, przekłąda skrzynkę i sobie parkuje. A jak ktoś ma jakieś obiekcje to się jeszcze nasłucha.

Nikt nie ma prawa 'rezerować' sobie meijsca, jedynie może sobie WYKUPIĆ miejsce parkingowe, wtedy na nim jest nadruk z numerem rejestracyjnym. Jeśli znamy jakiegoś natręta, który ciągle tak robic - przyczaić się, zrobić fotkę, zgłosic na policję. Albo zrobić fotkę, odstawić skrzynkę, zaparkować, zgłosić na policję Smile

08.11.2007 08:14:21
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Joy_ride

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 1
nfm: 731

jojojojoj kinga69 najwyraźniej nie ma prawa jazdy Tongue już na samym kursie nie ma żadnej wzmianki o "pierwszeństwie parkowania" Tongue
najwyraxniej kinga69 sama ustawia kartony, skrzynki i rezerwuje sobie miejsce :letssin: skoro tylko Ona jest za takim postępowaniem

z tego co widzę to same burak i i sknery rezerwują sobie miejsca żeby nie wydać chociaż 3 groszy więcej na paliwo i widzieć swoje ukochane autko XP

tak więc moi kochani czytajacy to forum trzeba tępić buractwo i cwaniactwo! nie dajmy sobie wmawiać że "białe jest białe a czarne jest czarne" Animatedwink i że " z Polski do wolski" i takie tam XP

każdy ma prawo parkować gdzie mu pasuje oczywiście zgodnie z prawem o ruchu drogowym Smile

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
08.11.2007 08:41:59
Dubi

*

Reputacja: 0
nfm: 227
RE: problem z parkowaniem

hmm... dodatkowe miejsce parkingowe - piekne widoki - w tle 'nasz' komisariat Policji Animatedwink

http://img228.imageshack.us/my.php?image...038ao8.jpg

samochód ten w dosć znaczący sposób ograniczał widoczność innym użykownikom ...
z drugiej jednak strony, nikogo chyba juz nie dziwia takie widoki ...

Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.02.2008 16:42:30 przez Dubi.

15.02.2008 16:39:00
Joy_ride

*

Reputacja: 1
nfm: 731

w łańcucie wszystko już chyba jest możliwe Tongue cóż jak w policji pracują mało kompetentni ludzie nieznający sie za bardzo na prawie Tongue

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
15.02.2008 20:47:09
Falkhor
Administrator
*

Hmmmmmmmmmmmm...... a podobałby się Wam 3poziomy parking w miejscu tego, który jest np. na placu Cetnarskiego? Smile A na nim jeszcze jakieś centrum handlowe lub multiplex? Biggrin

Co do policji - ostatnio widziałem, przejeżdżając rowerkiem, jak kasują gościa za 'postój na pasach'.

18.02.2008 14:54:55
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Bake

*

Reputacja: 7
nfm: 2,850

ja dzisiaj przezylem szok jak koło alfy w łańcucie chciałem skręcić na wałową. Jakiś baaardzo inteligentny człowiek zaparkował samochód w poprzek drogi! dopiero odchodził od auta więc opierdzieliłem go ładnie i troche cofnal auto, potem jak sam zaparkowałem zrobiłem mu zdjęcie:

[img=http://img369.imageshack.us/img369/4250/otosb9.th.jpg]

zaznaczam że to zdjęcie PO cofnięciu a i tak większe auto miało by problem z przeciśnięciem się na Wałową... Kto takiemu ******dał prawko .... tym bardziej że 10 metrów dalej było wolne miejsce...

gdzie jest POLICJA?

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
16.05.2008 15:54:18
Falkhor
Administrator
*

No faktycznie, zaparkowane przepięknie............. Powinni go postawic na pionowo, założyć blokadę na koła i mózg. Kutfa...

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
16.05.2008 19:47:39
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *