Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Projekt Kasandra - eksperyment
01.07.2008, 17:33:18
Projekt Kasandra - eksperyment
Wpadłem dziś na ciekawy artykuł.
Eksperyment odbył się na łamach Naszej Klasy

Polecam do przeczytania i przede wszystkim co o tym myślicie.

http://projekt-kasandra.blogspot.com/
Kolejny ciekawy eksperyment Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji http://avaritia-nk.blogspot.com/

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
02.07.2008, 18:30:09
RE: Projekt Kasandra - eksperyment
Artykuł ciekawy, jednak czy ktoś myśli, że gdyby zamiast takiego "idealnego" faceta wabiącego laski, była piękna kobieta, to czy wynik byłby inny? Obawiam się, że jeszcze gorszy...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
02.07.2008, 20:03:40
Avalanche nie wiem czy faceci wysyłali by nagie fotki propozycje sexu napewno jakies by było i moze by wiecej ale w niektorych statystykach rozniło bys ie sporo.

Co do tych dwoch blogów znakomite pomysły. Mnie wkurza jak ktos przyjmuje do siebie kazdego pozniej sie chwali ile to on nie ma kontaktów..... heh smieszni są Ci ludzie

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
03.07.2008, 13:02:07
Jak gdziekolwiek iwdać, że ktoś ma 1k - więcej znajomych, to jest to wręcz żałosna próba dowartościowania się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Z resztą ja już nie pamiętam, kiey korzystałem z podobnych serwisów, a na naszej klasie profil miałem przez 15 minut żeby zoabczyć, co to wogóle jest. Żenada Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Co do tego projektu - hymmm... no ciekawy, ale jakoś nei zaskakuje, przynajmniej nie mnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
03.07.2008, 20:22:28
Projekt Kasandra dobrze znany i ostatnio bardzo popularny.
Zobaczcie to :o
Fotka :/

Nie wiem czy Ci ludzie są normalni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i zostawie to bez komentarza

Moje fotki
04.07.2008, 16:02:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.07.2008 16:13:20 przez SunShine.)
Qmar Ty to masz faktycznie mało znajomych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jak nasza-klasa to żenada i zbiorowisko pustych ludzi szukających sexu z pierwszym lepszym co sobie czyjeś ### zdjęcie dodał do profilu to czemu ktoś tu założył pseudo klan NFM? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Widać dobre miejsce na reklamę...
Ja tam naszą klasie cenie bo mam łatwy dostęp do ludzi z grupy i jak potrzebuje kontakt do kogoś to mam jak na tacy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
I nie będę nikogo oceniać każdy ma swój rozum.
A zdjęcie dodane przez darekielb faktycznie... ehhh... cięzko tu o jakikolwiek komentarz

A co do samego eksperymentu myślę jednak że jeżeli ktoś wykonał by go na Panach wyniki były by podobne... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
04.07.2008, 16:10:27
przykro to trochę zauważac, ale tak chyba jest - cywilizacja seksu i braku wojny na własnej ziemi zaczyna sie po prostu nudzić, a nawet sam wielki prof. Zimbardo wielokrotnie powtarza - prawie wszystko, co złe w człowieku wychodzi wtedy, gdy się nudzi. Tak samo jest z tymi portalami znajomościowymi, które w wielu przypadkach skutecznie zabijają czas i są jakąś odskocznią, próbą dowartościowania sie. Mnie to nie potrzebne.
Ale np. SunShine ma jakies tego zalety, tylko że to jest działanie umotwowane, a nie puste klikanie i kolekcjonowanie czyichś awatarów.

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy