Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prosba o usuniecie.
21.07.2007, 18:24:59
Prosba o usuniecie.
Zgodnie z wola uzytkownika o nicku Wojciech Jarosz :

Cytat:Prosze o usuniecie wszystkich moich postów z wszystkich tematów na forum , w szczegolnosci prosze o usuniecie mojego nicka: Wojciech Jarosz. Prosbe ta motywuje Ust. o ochr. danych osob. i prawem rozporzadzalnosci wlasnymi danymi osobowymi.

Powód-personalne ataki na moja osobe i nie tylko...
Zegnam sie z forum...
Może powróce pod innym nickiem. Zrobilem blad podpisujac sie wlasnym imieniem i nazwiskiem.

Posty oraz nick zostały usunięte z bazy danych Forum. Wszystkie logi z działalności danej osoby zostają zachowane, zgodnie z odpowiednia ustawa prawna.

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
22.07.2007, 15:48:47

Pisze w tym temacie bo szkoda zaczynać nowego, mianowicie Wojciech Jarosz.... pierwsze rejestruje sie używając PODOBNO swojego imienia i nazwiska a potem, gdy nie ma poklasku dla jego ekologicznych pasji prosi admina o wywalenie jego postow powołując sie na ustwe o ochrnonie danych osobowych!!!! czy to nie jest smieszne\zalosne... do tego te tematy w ktorych sie wypowiadal staly sie nieczytelne ....

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
22.07.2007, 21:18:19

Bake napisał(a):w ktorych sie wypowiadal staly sie nieczytelne ....
nieczytelne i nie spojne ;/ staral sie narzucac swoje zdanie ehh juz by mozna bylo zostawic te posty chociaz

23.07.2007, 00:02:07

Fakt, można było zostawic posty.

Nastepnym razem jeśli do czegoś takiego dojdzie - zmienimy tylko nick.

Eisenhower, serwer musiał się... zaskoczyć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
23.07.2007, 11:54:56

Moglby ktos wydzielic posty te na nowy temat? Zeby nie bylo mieszania tematow. Warto byloby przedyskutowac takie sprawy typu jak ta czyli zadanie usuniecia swoich postow i profilu.

Chcialbym sie odniesc do tego co napisal:
Cytat:Prosze o usuniecie wszystkich moich postów z wszystkich tematów na forum , w szczegolnosci prosze o usuniecie mojego nicka: Wojciech Jarosz. Prosbe ta motywuje Ust. o ochr. danych osob. i prawem rozporzadzalnosci wlasnymi danymi osobowymi.

Powód-personalne ataki na moja osobe i nie tylko...
Zegnam sie z forum...
Może powróce pod innym nickiem. Zrobilem blad podpisujac sie wlasnym imieniem i nazwiskiem.
Ustawa o ochronie danych osobowych normuje to, ze bez czyjejs zgody nie mozna ujawniac jej danych osobowych. Z tym, ze on rejestrujac sie na forum swoim imieniem i nazwiskiem sam sie na to zgodzil, wiec w zadnym wypadku, w przypadku negatywnej odpowiedzi Admina, nie zostalaby naruszona ustawa. Zaslanianie sie nia w takim razie nie ma zadnych podstaw. Skasowanie tego bylo tylko dobra wola Admina. Swoja droga tematy faktycznie staly sie bardzo nieczytelne. W takich przypadkach lepszym rozwiazaniem bylaby tylko zmiana nicka i jesli uzytkownik nie wyraza dalszej checi korzystania z konta - ban na nick. A istnieje takie cos jak logi czynnosci, prawda? Wiec mozna to chyba cofnac?
I ostatnia sprawa. Wojciech Jarosz napisal, ze powodem sa ataki personalne na jego osobe. To chyba ma jakies urojenia, bo nikt go nie atakowal, tylko jego poglady. A ze podpisal sie swoim imieniem i nazwiskiem i pozniej wydawalo mu sie, ze jest atakowany to niczyja wina. Natomiast on atakowal inne osoby, dodatkowo je obrazajac.
Ode mnie tyle tutaj i warto byloby wydzielic te posty do nowego tematu.

23.07.2007, 19:01:19

Tak się zastanawiam: czy ktokolwiek zna tego kolesia, że facet tak spanikował ?
Czy jest on burmistrzem by być tak znanym, że obawiał się, iż ludzie go spalą na stosie ?

Przecież rejestrując się na forum swoim imieniem i nazwiskiem, wiedział, że jego poglądy będą powszechnie dostępne dla wszystkich ludzi. Każdy ma prawo krytykować poglądy innych.

Zanim ktoś zacznie pisać brednie powołując się na prawo, lepiej niech zapozna się z prawem (były takie przypadki na forum).

Jak ktoś się rejestruje na forum i pisze teksty to robi to publicznie !

A adminom radziłbym zapoznać się troszeczkę z prawem (to nie takie trudne - np. zapytać na jakimś forum prawniczym), aby takimi bzdurami jak "ochrona danych osobowych" nie wymuszać kasowania postów.
Skoro "jemu" wykasowali to czemu inni nie mają takiej możliwości ?
23.07.2007, 20:35:10

Posty przeniesione Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-07-23, 20:36 ]
Kuru napisał(a):Skoro "jemu" wykasowali to czemu inni nie mają takiej możliwości ?

Każdy na własne życzenie ma takie prawo.

Pozdrawiam Maciej
23.07.2007, 20:56:26

ehehh poczekajcie ;] nabije z 2000 postów i kąze je wywalić ;] potem załoze nowe konto ;]

Cytat:Każdy na własne życzenie ma takie prawo.

na innych forach posty takich userów podpisane są "Gość"

P.S dzięki za przeniesienie postów

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
23.07.2007, 20:56:58

maciej napisał(a):Każdy na własne życzenie ma takie prawo.

To może tak uaktywnić opcję kasowania własnych postów.
Przyznam, że na wielu forach bywałem, ale z takim czymś to spotykam się chyba pierwszy raz...

Ogólnie to forum znośne...
23.07.2007, 22:22:48

Witam ponownie tym razem pod anonimowym nickiem. Oczywiscie-jesli jest taka wola forumowiczów-moje posty powinny byc przywrócone-nawet sie uciesze bo sa one wyrazem mojej działalnosci na forum. Co do prawa- http://209.85.129.104/search?q=cache:2Aj...cd=2&gl=pl Odsyłam również do pózniejszych nowelizacji tej ustawy ( 2002,2004r.)

Reasumując-gdy zachodzi potrzeba usuniecia danych osobowych admin forum rzecz jasna nie ma obowiazku dokonac takich czynnosci, ale na wniosek zainteresowanego-może. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Widocznie admin uznał, że tak będzie lepiej.

PS. Ucieszyłbym się gdyby moje posty powróciły np. w temacie dot. Doliny Rospudy. I jeszcze jedno-ja nie wymuszałem kasowanie postów-ja ładnie prosiłem :lmao: :lmao: . W sumie to chodziło mi o usunięcie nicka.

Ekolog
23.07.2007, 22:31:29

Buahahahahahaha Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Sorry z gory za mojego posta, ale tego wszystkiego inaczej nie da sie skomentowac.

23.07.2007, 22:37:11

Ekolog napisał(a):W sumie to chodziło mi o usunięcie nicka.

W sumie to wystarczyło poprosić o zmianę nicka (jest to wykonalne).
No ale fajnie że wróciłeś.
23.07.2007, 22:45:42

Kuru-dzieki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ekolog
23.07.2007, 22:46:00

Ekolog napisał(a):W sumie to chodziło mi o usunięcie nicka.
W sumie to namieszales kolego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
wystarczylo zmidenic nicka i po bólu i tak kazdy bedzie pamietac jaki nick byl wczesniej a tak to mamy balagan ?! :lol-above:

23.07.2007, 22:49:14

Przepraszam-wybaczcie, lepsza jest tabula rasa niz hard core, prawda? :letssin:
PS. Czy jest bałagan? Zdaniem niektórych tematy stały sie bardziej czytelne więc....chyba jest porządek? Prawda?

Ekolog
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy