Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przerwa w dostepie do zasobów całego NFM
20.12.2007, 00:39:13

oj a jak ja tez mam komputer zombie bo mnie ostatnio zamula to co? pójde siedzieć? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
20.12.2007, 08:49:24

SunShine, Jak to jest prawdziwe zombie, to ja wolę nie wiedzieć nic o nim Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Takie zombie to platforma, dodatkowy żołnierz w ataku. Ciężko byc oskarżonym o nieumyślny udział w przestępstwie, o którym dowiedziało się z prasy albo z TV Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Z racji tego jeszcze, że mieliśmy przerwę techniczną - sądzę, że po świętach dokończymy pewne zagadnienia techniczne i... ruszymy pełną parą w nowy rok Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Co do samego Forum - bo dostaję tak info na PW jak i na GG - nie martwcie się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
/to miłe, że martwią się o NFM inni ludzie niż Administracja XP ) - robimy częste backupy, mamy bardzo dobry kontakt z firmą hostingową - więc nie będzie źle Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nawet w ich własnym interesie jest znalezienie winowajcy całego zamieszania Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie sądze, abyś to była Ty, Sun Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Poooozdrawiam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
20.12.2007, 09:17:02

Informuję, że czasowo wstrzymaliśmy możliwośc pisania nowych postów. Jednak z pełną swobodą można przeglądać dotychczasową zawartość całego Forum. Ma to związek z pracami konserwacyjno-balsamującymi XP Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i potrzebujemy, aby baza przez jakiś czas była w pełni stabilna.

Wracamy do 120% mocy już wkrótce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Miłego dnia wszystkim
Wasza Administracja
26.12.2007, 15:44:50
RE: Przerwa w dostepie do zasobów całego NFM
Witamy wszystkich znowu na łamach NFM i zapraszamy do wspólnego aktywnego uczestnictwa w życiu naszego wirtualnego zakątka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jak widać nastąpiło sporo zmian, mamy nadzieje że na lepsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Zostało jeszcze parę rzeczy do zrobienia, ale heh chcemy jeszcze troszkę poświętować Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.12.2007, 16:31:21
Hej

1. Wywalcie IP autora posta
2. Dodajcie date postu
Pozdrawiam

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
27.12.2007, 01:03:16
Dziwna sprawa dzieje się przy logowaniu. Mianowicie klikam "Zaloguj", wpisuję login i hasło, jest komunikat o logowaniu... I nic. Ekran jaki się pokazuje wyraźnie wskazuje, że nie jestem zalogowany. Próbowałem wtedy napisać posta i żądał logowania. Ale jeżeli po logowaniu kliknę na banner NFM'u (ten u samej góry) to wtedy wyświetli się, że jestem zalogowany.

Poza tym po kliknięciu na tenże banner liczba działów jakie widziałem drastycznie maleje (aczkolwiek to było rano - teraz widzę wszystkie).

Zakon Rycerzy Boju Dnia Ostatniego komturia łańcucka
27.12.2007, 01:32:42
Mariusz Prawy napisał(a):Poza tym po kliknięciu na tenże banner liczba działów jakie widziałem drastycznie maleje (aczkolwiek to było rano - teraz widzę wszystkie).

Zgadza sie , rano byl maly problemik tzn małe przeoczenie w uprawnieniach działów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale juz poprawione

Hmm co do pierwszej sprawy to dziwne :/

Bake
Ip zostanie usunięty na dniach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Data postu jest cały czas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
27.12.2007, 02:19:30
widze że poszliscie z duchem i zrezygnowaliście z tego cięzkiego phpbb by przemo. mybb - ciekawy skrypt przede wszystkim forum chodzi teraz kilka razy szybciej niż na skrypcie by przemo. jeszcze jedno. jak jestem zalogowany, to temat wyświetla sie ok, ale gdy odwiedzam forum jako gość to w każdy post musze klikać ręcznie żeby go przeczytać. posty są bowiem wyświetlone jak np. na forum onetu, na dole strony i trzeba w każdy klikać. głupio to wygląda.

p.s. forum nie było chwilke wczesniej na SMF?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
27.12.2007, 07:27:13
Pezet - no chwilę byliśmy, ale już nie jestesmy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Taka to cena zmian, że czasem neistety, ale dopiero po porządnym beta teście widać, czy coś jest warte czy nic nei jest warte. Dlatego znowu musieliśmy 'przeskoczyc'. Ale myślę, że ta zmiana bardziej się Wam podoba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.12.2007, 11:34:50
pezet napisał(a):jak jestem zalogowany, to temat wyświetla sie ok, ale gdy odwiedzam forum jako gość to w każdy post musze klikać ręcznie żeby go przeczytać. posty są bowiem wyświetlone jak np. na forum onetu, na dole strony i trzeba w każdy klikać. głupio to wygląda.
Na samej górze danego tematu masz coś takiego jak "Tryb wątków" i "Tryb normalny". Klikasz na "Tryb normalny" i wszystko wraca do normy. Znaczy widzisz wszystkie posty.

Zakon Rycerzy Boju Dnia Ostatniego komturia łańcucka
27.12.2007, 13:30:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.12.2007 13:34:18 przez biLL.)
Odnośnie błędów, to u mnie tekst "dodano 2007-12-31, 00:00" (przy postach sklejonych) jest o wiele za duży , wręcz gigantyczny.... nawet to fajnie wygląda.
Oto obrazek:

Sprawdziłem źródło strony i w kodzie przetworzonym przez serwer znalazłem takie coś
Kod:
<span style="font-size: 9em;">[ <em><strong>Dodano</strong>: 2006-11-18, 09:36</em> ]</span><br />

I wydaje mi się że zamiast "9em" powinno być np "9pt"

Tak po za tym to z MyBB jest dużo lepiej niż z poprzednim.....
Życzę wytrwałości w dalszych "poprawkach" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.12.2007, 14:39:37
przyłączam się do pochwał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mnie też się ten skrypt podoba daleko bardziej niż poprzedni - funkcje bardziej intuicyjne, no i wygląd przyjaźniejszy i przede wszystkim ROZCIĄGNIĘTY na więcej niż 75% ekranu, więc nie oślepnę do reszty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

problemu dopatrzyłam się tylko jednego - nie wiem czy tylko u mnie się tak wyświetla, ale kolumny w dziale "nasze rozmowy" są dziwnie przesunięte względem wszytskich innych działów - nie wiem, czy to niedopatrzenie czy zabieg celowy; wygląda to mniej więcej tak:

27.12.2007, 17:43:58
Marek napisał(a):Odnośnie błędów, to u mnie tekst "dodano 2007-12-31, 00:00" (przy postach sklejonych) jest o wiele za duży , wręcz gigantyczny.... nawet to fajnie wygląda.
Oto obrazek:
Sprawdziłem źródło strony i w kodzie przetworzonym przez serwer znalazłem takie coś
Kod:
<span style="font-size: 9em;">[ <em><strong>Dodano</strong>: 2006-11-18, 09:36</em> ]</span><br />

I wydaje mi się że zamiast "9em" powinno być np "9pt"

Tak po za tym to z MyBB jest dużo lepiej niż z poprzednim.....
Życzę wytrwałości w dalszych "poprawkach" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ten skrypt ciut inaczej formatuje znaki, tzn inny kod odpowiada za formatowanie tekstu, przez co niestety ale wszedzie gdzie bylo uzyte wczesniejsze formatowowanie beda mega wielkie litery. Prosimy o zglaszanie napotkanych i czytanych postow z takimi bledami. Postaramy się je zmienic, aby wyglądały prawidłowo.
mala.em napisał(a):przyłączam się do pochwał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mnie też się ten skrypt podoba daleko bardziej niż poprzedni - funkcje bardziej intuicyjne, no i wygląd przyjaźniejszy i przede wszystkim ROZCIĄGNIĘTY na więcej niż 75% ekranu, więc nie oślepnę do reszty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

problemu dopatrzyłam się tylko jednego - nie wiem czy tylko u mnie się tak wyświetla, ale kolumny w dziale "nasze rozmowy" są dziwnie przesunięte względem wszystkich innych działów - nie wiem, czy to niedopatrzenie czy zabieg celowy; wygląda to mniej więcej tak:

Hmm a teraz ?? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
27.12.2007, 18:56:46
Ucinają mi się tematy. Widzę, że temat ma np. 3 strony, ale gdy przechodzę do drugiej strony to pokazuje mi się komunikat: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

W większości tematów, które dziś przeglądałam taki bug miałam. Może to mieć związek z problemami na forum (co w temacie)?

Poza tym u mnie występuje to samo, co u Marka: tekst "dodano" jest ogromny!
27.12.2007, 20:02:29
maciej, teraz już się wszystko wyświetla jak trzeba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
dziękuję i idę się pozachwycać tym "nowym" forum Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy