Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Roger Guerreiro
18.06.2008, 18:44:42
Cool Roger Guerreiro
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Można by pewnie pisać o każdym piłkarzu, który jakoś zaistniał na ME 2008, ale póki co chciałbym tylko zoabczyć, co myślicie o najnowszym Polaku w naszej reprezentacji - Rodżeże Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Poniżej może mało obiektywny tekst, ale ujął mnie niesamowicie po tym, co zoabczyłem w Teleexpresie - innych piłkarzy RP, którzy mieli nei dośc, ze marne miny, to jeszcze wogóle nie docenili kibiców, którzy są z nimi na dobre i na złe :/ No ale wróćmy do Rogera.

Cytat:Kontaktu z otoczeniem nie unikał tylko Roger. Chętnie mówił po polsku: - Turniej nam nie wyszedł, źle się z tym czuję. Nie chciałbym wracać tak szybko do Warszawy. Dobre jest chyba tylko to, że zobaczę się z Edsonem, który przyjedzie na Okęcie - mówił specjalnie dla Sport.pl. Otuchy szybko dodali mu kibice. - O, to Roger! Chodź, może zgodzi się na zdjęcie - westchnienia tego typu rozlegały się po wiedeńskim terminalu co kilka chwil. - Jak pan myśli, Roger da mi autograf? - dopytywała Polka sprzedająca w jednym ze sklepów bezcłowych. Zrobił to z przyjemnością. Jak wszystkie inne życzenia kibiców. (...)
W swej skromności Guerreiro był naprawdę ujmujący. Swoją drogą sława naszego kreatywnego pomocnika jeszcze bardziej stłamsiła już i tak pogrążonych w apatii Wawrzyniaka i Kowalewskiego. Bramkarz Korony Kielce uciekł od całego zamieszania, zaraz po odprawie na wiedeńskim lotnisku usiadł z dala od Rogera i już do końca podróży nie zamienił z nim słowa.(...)
Źródło obrazka i tekstu cytowanego - Gazeta.PL

Na trawie pokazał się w formie, jakiej przynajmniej w połowie życzylibysmy sobie u reszty reprezentacji. Roger był przez wszystkie mecze taki, jak Ebi w ciągu ostatnich 15 minut naszego 'mistrzowskiego bytu'. Celne podania, gra piłką (w sumei to ciekawi mnie ten zwrot Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ), celność i szybkość, granie do kolegów. Po prostu - jest jednym z dwóch Polaków, o których można dobrze napisać. Drugim jest Boruc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A Wy co o nim powiecie? Zaszalał na murawie, dał się polubić naszym kibicom i sam też ich polubił. Jego cena wzrosła na pewno po ME i moze kiedyś od nas ucieknie, ale moze i my trochę skorzystamy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
CHYBA, ze ktoś zechce odebrać mu paszport...
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
18.06.2008, 18:59:57
RE: Roger Guerreiro
Swoim dobrym występem na Euro udowodnił, że Prezydent postąpił słusznie nadając mu obywatelstwo. A Roger łatwo nie miał, bo przecież co mecz, na trybunach wisiały transparenty np "Roger nigdy nie będziesz Polakiem". Niestety niemamy dobrych piłkarzy, dlatego też Roger naszej kadrze się przyda!!

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Znajdź wszystkie posty użytkownika
18.06.2008, 19:04:19
Oj przyda się przyda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Co do napisów - to ja się z nimi zgadzam - Polakiem z dziada pradziada być nie będzie, ale np. taka reprezentacja Francuzów... to też się nie składa z wypudrowanych bladasów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji czasy się zmieniły i tak, jak gole do polskiej bramki łąduje Podolski, tak dla nas może strzelać Roger Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Prezydent słusznie czy nie - obywatelstwo i tak by pewnie dał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Zadecydowali ludzie promujący Rogera - że nawet go rpzekonali, by to nasze tak cenne obywatelstwo wziął Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
18.06.2008, 20:54:45
Fakt faktem nie jest to czystokrwisty Polak, ale jednak Polak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Dla naszej reprezentacji jest na pewno osobą bardzo przydatną, bo tak jak już napisaliście nasi nie grają za dobrze (tak delikatnie mówiąc) Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jednak jestem tego zdania, że sam Roger i Boruc nie wygrają meczu (reszta musi ruszyć tyłki i do ataku), ale może kiedyś się uda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Chciałbym to zobaczyć na własne oczy

Moje fotki
20.06.2008, 21:45:27
Roger wg mnie jest całkiem świetnym i sympatycznym piłkarzem, jednak jestem zdania, że w reprezentacji narodowej nie powinni grać obcokrajowcy (chociaż mają obywatelstwo), no ale jak już gra to niech gra, może coś dobrego wniesie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
21.06.2008, 09:27:38
Tak to już bywa
Polak wygrywa niemieckim bolidem, a niemcy wygrywają polskim piłkarzem hehe

Moje fotki
23.06.2008, 19:14:02
Avalanche - Kurcze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji To by dopiero wyglądało ciekawie, jakby do reprezentacji mogli wchodzić gracze, którzy np. od 5 pokoleń mają obywatelstwo RP Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Taka 'czysta krew' Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

23.06.2008, 20:17:39
Lech Kaczyński: "Roger Perejro" i "Artur Borubar"

http://pl.youtube.com/watch?v=J1SzlNVOfoM
24.06.2008, 13:33:05
My się tak z tego śmiejemy - no ja też się smiałem, jak oglądałem filmik z tym, jak Kaczyński hmmm... wymawia nazwiska - to sobei pomyślałem - moze to jakaś choroba? Wada wymowy?

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy