Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozkład jazdy Gminy Łańcut
19.11.2007, 20:34:57

fajny pomysł chociaż nei pomomogę w tworzeniu (bo wszedzie jezdze autem) to moze kiedcys sie przyda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
19.11.2007, 23:27:39

Bake, Jak tak patrzę jak dodatkowo wstawiane kursy Guliwera czy Poli ciągle okazują się za bardzo zapchane - to znak, że jest szansa dla prywatnych przewoźników. Z resztą nie wiem, czy nie opłaca się bardziej wydać 1,50zł lub nawet 2zł na kurs autobusem z LCTa do Rz-wa.... niż jechac jakimś Fordem 1.6 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
20.11.2007, 16:44:46

wiec kidy rozpoczynamy??

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
20.11.2007, 22:00:58

Wiecie co, wszystko rozumiem. Busy, prywatni przewoźnicy, itd.

Ale jeśli idzie o pks, to wszystko, a nawet jeszcze więcej, jest przecież na http://www.rozklady.com.pl .

"Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę. Wybrali hańbę, a wojnę będą mieli i tak." - czyż to nie pięknie powiedziane? ^^
-----------------------------------------------------------------------
21.11.2007, 20:18:48

SzalonyMściciel, Heh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Akurat to i PKP to spoko, łatwo dostępne, ale linie prywatne a zwłaszcza PRZYSTANKI, które cierpią w Łańcucie na niełaskę ze strony wandali - często nie powiedzą, co dokąd jedzie :/
21.11.2007, 21:14:06

Falkhor, jechałem ostatnio busem do rzeszowa bo chciałem sobie przypomnieć jak to było na studiach masakra! był tłok! stałem na drzwiach musiałem wychodzić z busa jak ktoś chciał wysiąść do tego nie wiedziałem gdzie jestem bo okna sa ponizej. Mam auto - nie kombinuje wiecej.

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
21.11.2007, 21:37:48

Bake, Echhhh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jazda na surfera Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Trzymasz się poziomej rury i płyniesz z tłumem albo leżąc na szybie świat staje się nagle taki płaski Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jazda na śledzia / sardynkę to jednak już całkiem inna historia pretendująca do nowego tematu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
16.12.2007, 02:00:16

Jak tam przygotowania rozkładu jazdy?
Jestem ciekawa czy poczyniliście jakieś postępy. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
16.12.2007, 12:18:50

Kiwi, Prace trwają. Niedługo Was pewnie czymś zaskoczymy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zwróćcie uwagę, że tyramy za free i we włąsnym czasie, więc to trochę wydłuża proces XP
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy