Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozkład jazdy Gminy Łańcut
16.11.2007, 22:32:05
Rozkład jazdy Gminy Łańcut
NFM Łańcut pracuje nad nowym projektem, który będzie przydatny dla wszystkich podróżujących po gminie Łańcut.
W związku z rozwojem w.m. projektu zwracamy się z prośbą do wszystkich chętnych, oraz przede wszystkim do użytkowników NFM, którym zależy na rozwoju naszej internetowej społeczności Łańcuta.

Na pewno wielu z was mieszka blisko przystanku autobusowego, z którego ludzie przemieszczają się przeróżnymi środkami transportu we wszystkie strony świata Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
I właśnie do was mamy wielkie zadanie. Jeżeli koło Ciebie znajduje się przystanek autobusowy, poinformuj nas o tym, wysyłając do nas e-maila/pw z informacją o miejscu oraz rozkładzie jazdy z tego miejsca.

Każda osoba która pomoże w rozwoju tego projektu dostanie 100 NFM GRATIS które z pewnością przydadzą się podczas wymiany na różne przydatne gadżety.

Kontakt oraz informacje
kontakt

Pozdrawiamy
administracja NFM Łańcut

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
16.11.2007, 23:14:25

to trochę banalny pomysł- ponieważ mieszkańcy którzy korzystaja z komunikacji autobusowej wiedzą przeważnie kiedy i skąd moga się przemieszczać do miejsca docelowego- zresztą jak nie wiedzą to pytają sąsiadów zamiast wchodzić na internetowe strony :]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
16.11.2007, 23:22:27

kinga69, ale np. ja przyjezdna tego niewiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A fajnie by było wiedzieć, jak np. wybiorę się na zlot Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji albo na spacer do parku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

16.11.2007, 23:26:55

terelka napisał(a):ale np. ja przyjezdna tego niewiem

Ale zawsze mozna się zapytać w punkcie informacyjnym- ub od od ludzi do których jedziesz z wizytą
17.11.2007, 00:20:47

kinga69 napisał(a):to trochę banalny pomysł

jak ktoś kiedyś powiedział : "najprostsze pomysły są najbardziej przydatne"
Dla Ciebie banał, ale dla drugiego informacja będzie cenna. Tylko jakim prawem funkcjonują typowe strony służące wyszukiwaniu połączeń skoro można zapytać sąsiada ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z pewnością taka mała rzecz a przyda sie nam wszystkim.

Pozdrawiam Maciej
17.11.2007, 14:49:53

maciej, a czy rozkłady jazdy pociągów też można podawać? np na trase Rzeszów-Przemyśl? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

17.11.2007, 15:00:34

A gdzie mamy przesyłać te rozkłady? W tym temacie zamieszczać czy przesyłać na pw do adminów ?

[ Dodano: 2007-11-17, 14:01 ]
Bo ja juz mogę podać autobusy odjeżdzające z mojego przystanku na Czarnej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-11-17, 14:03 ]
Przeczytałam dokładniej i już wiem gdzie mam wysyłać. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Sorki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Juz zachwilę wyślę na PW.

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
17.11.2007, 15:53:39

okimaxim, hmm pociągi akurat nie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bardziej interesuje nas komunikacja typu pks, prywatna itp. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
17.11.2007, 16:28:31

maciej, interesuje was rozklad jazdy do rzeszowa i z powrotem ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

17.11.2007, 16:30:29

no to moge podać kiedy jeździ z Krzemienicy do Łańcuta i na odwrót autobus 11 oraz PKS, a także rozkład Eurobusa na trasie Przemyśl-Rzeszów-Jasionka i spowrotem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji już ślę na PW ^^

17.11.2007, 17:16:00

Qmar napisał(a):maciej, interesuje was rozklad jazdy do rzeszowa i z powrotem ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

nie tylko, interesuje nas rozkład jazdy po naszej gminie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
np z Łańcuta itp...

Pozdrawiam Maciej
17.11.2007, 17:27:09

maciej napisał(a):po naszej gminie
to moge zlokalizowac kilka przystankow w okolicy ktore wiem ze sa blisko centrum ale rozkladow ich nie mam

17.11.2007, 20:45:59

maciej napisał(a):po naszej gminie np z Łańcuta itp...

Oj chyba trzeba wyjaśnic niektórym co to jest gmina- jak się domyslam chodzi o Gminę Łańcut- drodzy użytkownicy.
17.11.2007, 22:13:43

ja moge chetnie pomoc w swerze rozkladow jazdy do kosiny i soninie ;]

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
18.11.2007, 12:38:16

Stworzenie bazy przystanków nawet tych zapomnianych - będzie podstawą do tego, aby odnaleźć ich rozkłady. Ewentualnie nawet podać 'wzrokowo' co i kiedy tma się zatrzymuje. Z i do Rzeszowa są powszechnei znane, ale jak ktoś ma, moze przesłać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Razem możemy więcej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy