Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ShoutBox
19.10.2007, 09:53:47
ShoutBox
Z racji generowanych błędów i zgłoszeń na temat dziwnego działalania naszego ShoutBoxa - został on tymczasowo wyłączony. Możliwie szybko postaramy się przywrócić go do życia i lepszego działania.

Pozdro.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
19.10.2007, 10:15:14

No i dobrze - sama też zauważyłam, że czasami było teges ale często niekoniecznie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Czekam z niecierpliwością na mój ukochany SB :sweet:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
19.10.2007, 10:18:34

Cytat:Czekam z niecierpliwością na mój ukochany SB :sweet:

Ja również czekam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
19.10.2007, 12:32:24

k**** a byłem dzis pierwszy!

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
19.10.2007, 12:33:25

Jakos tak dziwnie i smutno Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bez szołtboksa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mam nadzieje, że niedługo wróci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

19.10.2007, 13:10:30

Niestety, włączyłem go na jakiś czas i dalej się farmazoni. Musicie bez niego chwile wytrzymać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
19.10.2007, 13:11:11

Ale mam nadzieje, że to nie będzie dłuuuga chwila Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

21.10.2007, 15:28:20

SBX wraca na front Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.10.2007, 11:02:43

No i SB znów mi nie działa, buuuuuu :cry:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
22.10.2007, 11:39:28

A było coś takiego? :O
Raz chyba tylko udało mi się to zobaczyć.
22.10.2007, 13:29:03

siss, masz zapewne jakieś blokady reklam albo różnych elementów znajdujących się na stronach, które te programy uznają za reklamy. moze tak być, że i nasz szałt boks wyleci wtedy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
23.10.2007, 10:53:32

nie działa- nie widze co napisałam przed chwilą- szajs :nerd:
23.10.2007, 14:13:21

Wydaje mi się, że zamiast ShoutBoxa lepiej będzie wprowadzić na tym forum ograniczenie wiekowe dla jego użytkowników. I egzekwować Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji .

"Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę. Wybrali hańbę, a wojnę będą mieli i tak." - czyż to nie pięknie powiedziane? ^^
-----------------------------------------------------------------------
23.10.2007, 19:20:50

jak przeszkadza - wyrzucic, jak nie niech zostanie - proste Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
23.10.2007, 19:54:46

Co jak co, ale ja nigdy z SB nie miałam problemów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji no, ale ja mieszkam w strefie 51 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy