Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sposób na zespół napięcia przedmiesiączkowego...
10.10.2006, 23:06:55
Sposób na zespół napięcia przedmiesiączkowego...
Jest gdzieś podobny temat pt. sposób na chandrę. Ja obecnie szukam sposobu na zespół napięcia przedmiesiączkowego, bo to jest nie do wytrzymania, gorsze niż chandra. Już sama mam się dość, wszystko mnie wkurza i najchętniej bym się na kimś albo na czymś wyżyła. Czy Wy drogie Panie też tak macie, a może wiecie jak sobie z tym radzić bo ja nie mam pomysłu.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11.10.2006, 08:40:44

ja na nie mam sposobu - wszyscy wiedza ze trzeba sie wtedy trzymac z daleka ode mnie - a Ci ktorzy sie nie stosuja sa np gryzieni albo wyzywam sie na nich Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ale fakt, jest to mocno denerwujace - szybkie zmiany nastrojow, głod, nadwrazliwosc ....

jesli ktos zna jakis sposob to moze i ja bym skorzystala Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
11.10.2006, 10:41:01

spać o ile można Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a jak nie można spać to dorwać kogoś i go pobić - pomaga Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
14.10.2006, 11:43:25

Samo przejdzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ogolnie to uważam, że my kobiety mamy gorzej na tym świecie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Choćby ze względu na ten zespol napięcia przedmiesiączkowego - huśtawka nastroju na porządku dziennym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji no ale faceci w sumie też mają przewalone, bo znosić nasze humory wtedy to nie lada wyzwanie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

15.10.2006, 13:15:52

hmmm coś słyszałam ze sa podobno jakieś tabletki regulujęce czy coś :| np raz na kwartał przeżywac tylko to 'napięcie'. Ale niektórzy uważają że jest to chyba niezdrowe...

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
16.10.2006, 17:58:22

no bo to nie zdrowe tak jak antykoncepcja - tylko trucie sie, i potem sie rodzą chore dzieci albo od razu cała zgraja (w znaczeniu kilka od razu) Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
26.10.2006, 12:30:47

ha ha a ja na szczescie nie posiadam zadnego zespolu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji raczej objawia sie on tym ze mamm wielki zapal do sprzatania (w moim przypadku to bardzo dziwne ) , mam OGROMNy SMAK NA SLODYCZE (strzezcie sie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) i mam wspanialy humor jak na odwrot

a co do tych lekow niektorzy naprawde tego potrzebuja np przyklad moja klezanka ktora ew kazdym miesiacu umiera z bolu i nie chodzi do szkoly "w tych dniach "

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
27.10.2006, 19:52:55

ja mam w zasadzie pare sposobów na tego typu sytuacje ----> czekolada Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji , muzyka, impreza, piwo, generalnie musze coś robic, bo inaczej jetsem nie do zniesienia i moge ludziom dookołamnie niezle podziałac na nerwy ... bo kto jak kto ale ja z równowagi potrafie wyprowadzić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
23.12.2006, 22:30:47

Sposob hmmm chyba nie mam sposobu, wtedy jestem taka wkurzona, rozdrazniona ze raczej nie ma czegos co mogloby mi pomoc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji musze poprostu wmiare "spokojnie" przeczekac, porzadnie sie wyspac, no i wolalbym zeby w te dni nikt "nie nadepnal mi na odcisk" a kazda uwaga, klotnia czy sprzeczka moze skonczyc sie tragicznie, wiec radze sie nie zblizac za nadtto Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
09.04.2007, 22:07:52

Dziewczyny, zespół napięcia przedmiesiączkowego to naprawdę ciężkie dni. Najlepiej spokojnie je przeczekać, na luzie, i nie wymagać od siebie opanowania, bo hormony to hormony. Szkoda tylko, że świat nie zawsze jest w stanie to zrozumieć. ^^" Ja w te dni staram się schodzić ludziom z drogi żeby nie narażać ich na nieprzewidziane nieprzyjemności ^_^

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
10.04.2007, 19:52:44

Ja zawsze wtedy zwijam się na łużku <kolana do klatki piersiowej, leżę na boku, czasem na chwile przewracam się tak jakby na brzuch, tyle że na nogach.... :| Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji > lekko, ale nie do końca się rozluźniam. MAX 30 min i ok Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
10.04.2007, 20:10:39

A ja to wskakuje do wanny i taplam się w gorącej wodzie-aż mi przejdzie- gdy nie pomaga zaczynam pod śpiewywać jakieś miłe pioseneczki- choć nie bardzo mi to wychodzi
10.04.2007, 21:49:38

ewelka hehe nie polecam wszytkim tego sposobu , ko;ezanka po zbyt goracej kąpieli przed okresem dostala krwoto i nie bylo to mile . Owszem cieplutkla woda pomaga Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
11.04.2007, 08:45:23

rozne sa opinie nt. cieplej/goracej wody podczas okresu. mi gin mowila ze moge robic oklady z czegos dosc cieplego czy brac dosc ciepla kapiel i ze okres bedzie obfitszy, mniej bolesny i szybciej sie skonczy :O wiec kazdy mowi co innego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ale lepiej z goraca woda nie eksperymentowac :]

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
11.04.2007, 11:19:33

Mi ktos kiedys tez mowil ze jak sa dosyc czeste i bardzo bolesne objawy, to dobrze jest nalac gorace wody do sloika, albo jakiegos innego szczelnego naczynia, dobrze zakrecic i klasc sobie na brzuch, ze to pomaga Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy