Odpowiedz  Napisz temat 
Tam, gdzie miłość homoseksualna oznacza śmierć?
Autor Wiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 15,970
Exclamation  Tam, gdzie miłość homoseksualna oznacza śmierć?

Cytat:
Dwie lesbijki oblały się benzyną i podpaliły, ponieważ ich rodziny żądały od nich zakończenia wieloletniego związku. Stało się to w Indiach, gdzie homoseksualizm jest zakazany. Na podstawie prawa... z 1861 roku.

Źródło - pardon.pl

Znały się z lat szkolnych. Były ze sobą od 10 lat. Miały mężów, ich rodziny o tym wiedziały. W końcu nie wytrzymały presji, oblały się benzyną i podpaliły. Wg policji zmarły w objęciach. A rodzina po wszystkim zezwoliłą na wspólną kremację resztek zwłok.

Co można o tym powiedzieć?
Nie wiem czy wiele, ale nie może zmieścić mi się w głowie, jak nieakceptowana miłośc dwojga dorosłych ludzi może doprowadzić do takiej makabry.

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
20.05.2008 08:27:48
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 7
nfm: 2,889
RE: Tam, gdzie miłość homoseksualna oznacza śmierć?

Ale jaka straszna śmieć przez samospalenie, masakra... Dzicz, przecież 2 dziewczyny razem tak ładnie wyglądają...

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
20.05.2008 13:16:57
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,970
RE: Tam, gdzie miłość homoseksualna oznacza śmierć?

Bake - no tak myślałem, ze jakiś zmaskulinizowany, szowinistyczny świntuszek Cool Cool od razu powie, że dwie kobiety mmm, dwóch panów feee Animatedwink ja tam tego nie roztrząsam myśląc o estetyce.
Po prostu czy to by byli faceci, czy kobiety - nie powinni zostać tak zaszczuci i doprowadzeni do na prawdę strasznej śmierci.
O tym, dlaczego niektórzy wybierają śmierć przez spłonięcie żywcem - tutaj http://wiadomosci.polska.pl/kalendarz/ka...?id=296468

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
20.05.2008 16:06:55
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *