Ankieta: ile mam lat?
15-16
17-18
19- w góre
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
to ja:)
19.05.2008, 21:57:57
to ja:)
http://konkurs.wpadka.pl/Details.aspx?id=240

hehe ciekawe czy ktos zgadnie ile lat mam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
19.05.2008, 22:56:56
RE: to ja:)
fajna mordka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji rocznikowo 21, zależy w którym miesiącu masz urodziny

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
20.05.2008, 07:34:21
Jaruszczow - Normalnie wołami by Cie ni zaciągnął do napisania posta a tu proszę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Patrycja - ja tam się nei znam. Jakieś 17? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
20.05.2008, 09:05:37
piszesz że rocznik 87 więc raczej zagadka średnia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

co to za konkurs?

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
20.05.2008, 13:24:12
no taki ze sie zbiera jak najwieksza ilosc glosow Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe troche mi brakuje do pierwszego miejsca ale nawet drugie by mnie ucieszyloPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji no fakt troche spalone z tym wiekiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji D
20.05.2008, 13:51:50
Falk bo ja pisze tylko na tematy niekonwencjonalne

patrycja87 jakie są nagrody dla tych co zgadli??Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
20.05.2008, 13:58:16
heheh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hmmm nagrody lol Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji no nie wiem musialabym pomyslec nadtymPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :
20.05.2008, 14:16:20
Patrycja odważniejsze zdjęcia daj to wzrośnie klikalność kilkakrotnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
20.05.2008, 19:40:58
heheh inne zdjecia??? a skad wiem ze mi ktos wtedy zaglosujePrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
21.05.2008, 06:47:41
Wysil się trochę intelektualnie i zarzuć trochę kreatywności Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tej jedynej fotki to ciężko ocenić, nawet ze względów wykonania.

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
21.05.2008, 07:01:18
Tak z 16-17 lat. Na więcej nie wyglądasz.

Walking never alone
A shadow without light
Tears sprinkle my skin
My heart just wants to die
26.05.2008, 20:53:11
ja stawiam na przedział 15-17 lat, ale najbardziej mi tu pasuje 17

Moje fotki
28.05.2008, 17:31:40
głos oddany Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
co do wieku, pisałas maturke masz wiec 18 ...? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy