Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wygasanie warnów
07.05.2007, 23:26:05
Wygasanie warnów
W dniu dzisiejszym została wprowadzona opcja wygasania warnów dla użytkowników posiadających takowe upomnienie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Warn wygasa automatycznie po 60 dniach od jego wystawienia.

Życzymy jak najmniej warnów i miłego, spokojnego korzystania z NFM

Inspiracja topiciem
link

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
07.05.2007, 23:41:59

no i tak ma być Panie i Panowie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
08.05.2007, 07:29:23

ja tam wole widziec co kto kiedy przeskrobal i nie podoba mi sie wygasanie warnow powinniscie je zostawic tak jak bylo wieczyste albo wedle uznania lub skruchy winnnego

ale spoko damy rade Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji na innych forach to sie nie cyndola z warnami a tu jeden warn i od razu kupa zali - zenada ludziska

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
08.05.2007, 10:31:01

Demonesssa, jest tyle roznych foe w necie ze znalazy by sie i takie w ktorych sioe cyndola a znam takie jedno i to dosc prosperujace Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
wygasanie to dobry pomysl ale jak mowi Demonesssa mozna zostawic jakas notke w profilu ze byl warn za cos tam ale wygasl Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
zreszta robcie co chcecie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
08.05.2007, 13:35:04

zreszta robcie co chcecie

typowy ignorant Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

albo to albo to - ja mowie, ze wygasanie jest nawet ok, ale nie wygasanie jest bardziej ok.

08.05.2007, 13:52:03

no co niech robia co chca (i tak zrobia wg siebie to przeciez administracja ja tylko moge podac pomysl) - mnie to zbytnio nie obchodzi warnow praktycznie nie dostaje a jesli chodzi o ten co mam to zobacz z jakiej przyczyny.....

08.05.2007, 18:40:18

Bardzo miła informacja- hehe
08.05.2007, 19:10:43

dlatego tez ja bym jednak prosila Adminow - moze mnie jeszcze ktos poprze - ze jednak warto by bylo zostawic TAK JAK BYLO - warny sa i tyle. ja swojego mam i jakos psychicznie bardziej sie pilnuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a niektorym tutaj na pewno sie to przyda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

:hihi: :hihi: :hihi:

08.05.2007, 19:40:06

Porpos adminow zeby na Twoja specjalna prosbe Tobie tego warna nie odjeli Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

08.05.2007, 19:44:17

Qmar, heh nie lubie takich ignorantow jak Ty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nie dosc ze nie bardzo wiesz, co to jest warn chyba to jeszcze rzysz sobei ze mnie. odpusc i odplyn Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

DROGI ADMINIE - jak dostane drugiego warna i nawet trzeciego to padne na kolana i bede bic sie w piersi z prosba o odjecie jednego cbo cche tu moc pisac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
obiecuje poprawe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

08.05.2007, 20:15:16

Demonesssa napisał(a):Qmar, heh nie lubie takich ignorantow jak Ty
Twoja sprawa ja wcale nie czuje do Ciebie urazy za to jaka jestes i czy mnie lubisz czy nie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Demonesssa napisał(a):nie dosc ze nie bardzo wiesz, co to jest warn
Wiem bardzo dobrze adminowalem kiedys pewne forum Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
i jestem modem na innym ale zasady ich bycia i dawania na kazdym forum sa inne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Demonesssa napisał(a):to jeszcze rzysz sobei ze mnie. odpusc i odplyn
wcale nie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
jesli niezgadzasz sie z administracja to proponuje wyjscie z Twojego problemu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
a i nie mam gdzie plynac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

08.05.2007, 21:42:28

Peace, Brothers and Sisters Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ja osobiście na prawdę nie mam nic przeciwko temu, aby userzy mogli zgłąszać włąsne pomysły. Ale przeciez ktoś jest userem, a ktoś Adminem. I Admini decydują ostatecznnie, wg jakich reguł się gra Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Myśle, że wypośrodkowując wszystko - gra się wszystkim przyjemnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
08.05.2007, 22:04:10

Falkhor napisał(a):Myśle, że wypośrodkowując wszystko - gra się wszystkim przyjemnie
To nie ja mam problem :] dla mnie jest wszystko ok Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

27.05.2007, 01:27:16

jakie warny..czy wam juz odbilo kompletnie....zapomnieliscie polskiego....a "ostrzezenie" to nie laska...zalosne szpanerstwo na angla..zebysta jeszcze znali tego angla to rozumiem..ale na razie to same kukuryku dajecie

sterylizator
27.05.2007, 09:01:58

Sterylizator, co sie burzysz człowieku. Nie pasuje nie czytaj Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji kazdy uzywa co i jak chce. Warn sie pisze szybciej niz ostrzezenie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i nie sugeruj ze niektorzy tu nei znaja ang. bo znaja go zbyt dobrze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy