Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wypad na Babią Górę :)
09.05.2007, 10:15:36
Wypad na Babią Górę :)
Tak jak wcześniej obiecałam zamieszczam kilka fotek dla zainteresowanych, z Babiej Góry i okolic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
09.05.2007, 13:00:26

Nooo widzę, że wypad udany Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji pozdrawiam znajome twarze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.05.2007, 15:20:21

Ja tez pozdrawiam i jak sądzę, na jednym ze zdjęć rozpoznałam MAGDE? Bo albo mnie oczy mylą albo jesteś do Terelki podobna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

PS fotki super, zabawa na pewno była świetna :letssin:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
09.05.2007, 15:30:37

Hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No to są dopiero jakieś wysokości Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No i trochę sniegu zeście znaleźli Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Super wypad. Buuu - ja chce znowu w górki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat:
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
09.05.2007, 15:44:34

Falkhor napisał(a):Buuu - ja chce znowu w górki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat:

Ja tez, ja tez, ja tez !! :lol-sweat:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
09.05.2007, 16:59:41

ziomalka napisał(a):Bo albo mnie oczy mylą albo jesteś do Terelki podobna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

tak to moja siostra magda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji niewiem czy podobna do mnie, napewno wyższa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Tez bym sie na taka gorke wybrala Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

09.05.2007, 17:18:58

o kurcze rzeczywiscie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hmm taki długi weeken jak mareznie tylko pozazdroscic

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
09.05.2007, 18:37:27

Czy straciłem wzrok, mam coś źle ustawione, czy też nie ma tych zdjęć w tym topicu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :O :eek:

Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi....
09.05.2007, 20:00:30

Falkhor napisał(a):No i trochę sniegu zeście znaleźli

Była masa śniegu, powiedziałabym że miałam go dośc bo utrudniał poruszanie, ale dzięki temu zabawa była jeszcze lepsza.

ziomalka napisał(a):na jednym ze zdjęć rozpoznałam MAGDE

No w końcu postanowiłam się ujawnić , hehehe :lol-sweat:

Falkhor napisał(a):Buuu - ja chce znowu w górki

Ja też. Mieć wspaniałą paczkę ludzi i każdy wypad, nawet na niziny jest super! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
09.05.2007, 22:39:44

magdaaa napisał(a):Mieć wspaniałą paczkę ludzi i każdy wypad, nawet na niziny jest super! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

AMEN :letssin: :letssin: :letssin:

Wiem coś o tym - ahhhh ja chcę z powrotem na koniec świata Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
10.05.2007, 05:52:44

magdaaa, Bieszczady to nie niziny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No, chyba, ze się aptrzy na nie z Babiej Góry Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

pjothrek, Dobijesz do 50 postów - i będziesz je widział Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

magdaaa,
Cytat:Była masa śniegu, powiedziałabym że miałam go dośc bo utrudniał poruszanie, ale dzięki temu zabawa była jeszcze lepsza.

hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
To fajnie - bo na moim wypadzie niestety nie trafilismy na śnieg. A szkoda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
10.05.2007, 08:08:26

OKI, dzięki Falkhor za wyjaśnienie, już myślałem, że sobie z przeglądarką nie radzę, albo oczy nie te :nerd: a tak to mam przynajmniej dobre oczy i za mało postów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi....
10.05.2007, 12:09:19

Falkhor napisał(a):magdaaa, Bieszczady to nie niziny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No, chyba, ze się aptrzy na nie z Babiej Góry Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ups, nie chodziło mi o Bieszczady tylko ogólnie o to, że udana wyprawa gdziekolwiek zależy od dobranej paczki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

13.05.2007, 11:27:33

magdaaa może znasz Paulinę S. z Rakszawy? Była w tym samym czasie i tym samym miejscu na długim weekendzie. Nieźle zmarzła w namiocie. Noce były zimne. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
13.05.2007, 12:19:33

Gothka =) napisał(a):magdaaa może znasz Paulinę S. z Rakszawy?

Nie znam. Nasz wypad trwał 2 dni i spaliśmy tą jedną noc w schronisku. Ale tam też było zimno Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy