Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zawsze wiedziałem że większość kobiet to ..
18.08.2008, 08:59:50
Zawsze wiedziałem że większość kobiet to ..
LINK

Warto przeczytać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja się nie zdziwiłem.

Co myślicie ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
19.08.2008, 23:58:43
RE: Zawsze wiedziałem że większość kobiet to ..
Hm, Bake, ja odrobinę rozumiem te kobiety. Wyobraź sobie, że pracują zawodowo, a po pracy wracają do domu, na drugi etat, kiedy to: gotują, sprzątają, piorą, prasują (mało który pan zauważa i docenia to, bo tak musi być, to należy do obowiązków kobiety, itp.) Kiedy wyjeżdżają na wakacje same, to chcą się zrelaksować, zapomnieć choć na chwilę o tym kieracie, a że zdarzy się jakiś skok w bok czy nawet tzw. wakacyjna miłość, no to cóż, co zrobić... :-) Bywa, że taka kobieta nie ulega, bo chce dotrzymać wierności mężowi, bo nie chce tego robić z przygodnym partnerem, trzyma się swoich zasad i wtedy bywa, że wraca do domu (a jednak zrelaksowana, bo się dobrze bawiła!) a tu mąż na powitanie albo już dzień później, jak się na nią nie wydrze, że np. niepotrzebnie kupiła nowy komplet pościeli! albo: a czemu się dzieckiem nie zajmuje?!! I wtedy ona myśli sobie: a mogłam go zdradzić! żałuję, że nie skorzystałam z okazji! ;-)
To takie bardziej gdybanie, a tak na serio, to mało który mąż jest tak wspaniałomyślny i wyluzowany, żeby puszczać żonę samą. To raczej rzadko występuje w przyrodzie.
PS. A jak nazwać takie analogiczne zachowanie panów? ;-)

Jowita
20.08.2008, 07:53:17
Panów? Obrotni.

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
24.09.2008, 17:44:59
Słuchaj trzeba wlaczyć ze stereotypami. Kobiety też mają prawo do tego amego co mężczyźni. Jest równouprawnienia. A po za tym są takie, które to po prostu lubią taki trb życia. A po za tym ucieczka od codzienności nawet na dwa dni wiele daje. Też trzeba odpocząc, a nie tylko praca dom sprzątanie zmywanie gotowanie. Czy twoim zdaniem kobierty tylko do kuchni i ewentualnie do pracy ?

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
24.09.2008, 19:56:31
napisałaś:

Też trzeba odpocząc

eheh ciekawa koncepcja odpoczynku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

24.09.2008, 21:07:15
Jest równouprawnienie - kobietom tez wolno tak wypoczywać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Rudzia - Skok na dwa dni... nie wiem, nie wiem... Taka ucieczka spowodowałaby chyba, że musiałbym uciekać jeszcze bardziej i to od siebie.

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy